Hey
as Sugiharoj pries 3-4 metus lazeriu salinausi bikini, pazastis ir pilva, tai
- iskrito 60-80 proc plauku ir iki siol neataugo. daugiausia bikinio, nes pas mane ten geruliai tokie plaukeliai buvo (vis sortu zona
), o nuo pilvo prasciausiai, nes ten silpnelesni ir pilkesni.. zodziu, pries gerus 2 menesius susikaupiau antram uzejimui (niekaip nesukaupdavau pinigelio
), tai variau i Trinapolio gatve.. salinau viska - nuo koju pirstu galiuku iki galvos plauku pasakniu (paliekant standartine oaze intymume
) - ir ka... ogi beveik nieko.. kazkaip iskrito daug, tai dziaugiausi dziaugiausi, kol beveik ataugo... aisku ne visi, bet tikrai ne toks efektas kaip pirma karta. tik pazastyse dabar liko po koki 20 plauku.. bikinis ir anksciau buvo neblogas, bet vat leskos - 3,5 val mane ten tvarke, ir....
Papildyta:dar sis tas..
girdejau toki dalyka, kad kadangi moterims su amziumi plaukai plinka nuo kuno, bet pradeda zelt ant veido (niekur nuo to nepabegsi
), todel, kai salini sita gera nuo veido, didesne tikimybe, kad plaukeliai sugris.
dar geriausiai (cia man lyginant tuos du savo andymus
), 4-5 savaites pries procedura plaukus nusirauti (tada tiketina, kad didzioji dauguma bus toj pacioj augimo fazeje, kurioje svogunelis labiausiai pazeidziamas), 3-4 dienos pries procedura pasidaryti geruli peelinga (kadangi kalbu apie "geruli" peelinga, palikite kelias dienas iki proceduros odai atgauti pusiausvyra), plaukelius skusti is vakaro pries procedura, kad proceduros metu jie jau butu pakeliuj i lazeri
.. (nors sako, kad tas plaukas nesvarbu, nes lazeris eina kiauria oda i ta svoguneli, bet man tas pirma karta padejo)..
tada belieka apsisarvuoti kantrybe ir 2 savaites nesinerbinti
.. tada netiketai atzeliantys, kap po skutimo plaukeliai pradeda kristi
ir belieka tiketis, kad kuo daugiau ju neatzels...
PS kal kas zinot istorija, nuo kokio atsitikimo prasidejo pasaulyje beplaukiu moteru era?? Jei butu mums i smegenis iauge stereotipai, kad plaukuota blauzda - seksi, o garbanomis papuosti maudymuku krastai - svajoniu virsune, butu daug paprasciau gyvent