Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių šalinimas lazeriu

pries daug daug metu dariausi elekroepiliacija... Zinokit, atkentejau tik kelias proceduras... pirma - skaudejo (kiekvienas duris, kaip bites igelimas doh.gif ), antra - liko gan ryskios skylutes, kaip nuo stambiu, issipletusiu poru. Nusprendziau, kad visgi plaukiukai maziau pastebimi nei tos skyles lotuliukas.gif kol kas einu i kosmetikos kabineta ir problemas tvarkau vasku, bet vis kirba mintis atsikratyti su tuo reikalu amziams... bet turiu jautrai oda - kazi neijautrinsiu jos dar labaiua, nes kaip suprantu, vienos proceduros neuzteks....
Siaip galvoju ir antakius pasikoreguoti lazeriu - bet kazi ar efektyvu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uItra: 30 rugpjūčio 2007 - 19:57
QUOTE(uItra @ 2007 08 30, 20:55)
pries daug daug metu dariausi elekroepiliacija... Zinokit, atkentejau tik kelias proceduras... pirma - skaudejo (kiekvienas duris, kaip bites igelimas  doh.gif ), antra - liko gan ryskios skylutes, kaip nuo stambiu, issipletusiu poru. Nusprendziau, kad visgi plaukiukai maziau pastebimi nei tos skyles  lotuliukas.gif kol kas einu i kosmetikos kabineta ir problemas tvarkau vasku, bet vis kirba mintis atsikratyti su tuo reikalu amziams... bet turiu jautrai oda - kazi neijautrinsiu jos dar labaiua, nes kaip suprantu, vienos proceduros neuzteks....
Siaip galvoju ir antakius pasikoreguoti lazeriu - bet kazi ar efektyvu?

pabandyk fotoepiliacija, ten nera jokio skausmo ir nebado jokiom adatom apir tai gali paskaititi cia http://www.blogas.lt...piliacija-.html
as pasiryzau vistik pradet darytis ja, paziuresim kas bus smile.gif
Atsakyti
na turbut reiks palaukti ziemos - tada ir plaukeliai tamsesni pasidaro (ar fotoepiliacijai tai nesvarbu?) ir saules maziau....
lazeris kazko manes visai nebevilioja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(melionine.asara @ 2007 08 31, 07:49)
pabandyk fotoepiliacija, ten nera jokio skausmo ir nebado jokiom adatom apir tai gali paskaititi cia http://www.blogas.lt...piliacija-.html
as pasiryzau vistik pradet darytis ja, paziuresim kas bus smile.gif

Melionine.asara, Kaune bandysi? Buk gera pasidalink patirtim paskui 4u.gif
Atsakyti
O aš vis dėlto bandysiu namini lazeriuką ax.gif nuomoniu nesulaukiu, bet man tai bus daug patogiau nei kažkur važinėti...tuo labiau pas mus mieste lazerio nėra doh.gif . Tik va reikia palaukti kol įdegis nubluks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spurgele @ 2007 08 31, 17:34)
Melionine.asara, Kaune bandysi? Buk gera pasidalink patirtim paskui  4u.gif

taip kaune, nes kiek zinau toks aparatas tik vienintelis Lietuvoje yra, jie sake rugsejo viduri prades teikti sia paslauga.

butinai pasidalinsiu ispudziais wink.gif
Papildyta:
QUOTE(uItra @ 2007 08 31, 11:18)
na turbut reiks palaukti ziemos - tada ir plaukeliai tamsesni pasidaro (ar fotoepiliacijai tai nesvarbu?) ir saules maziau....
lazeris kazko manes visai nebevilioja  schmoll.gif

siaip rudens verta laukti tik del to, kad maziau saules buna, o siaip procedurai nera labai svarbu ar tamsesni plaukeliai ar ne, nes aparatai jau pakankamai patobulinti smile.gif nors vis dar yra sakoma, kad sviesa geriau sugere tamsaus [pigmento turintys plaukeliai, bet kaip ir sakiau tai kegero buvo tu aparatu evoliucijos pradzioje smile.gif bet kokiu atveju po pirmos proceduros parasysiu kas ir kaip wink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
O galima fotodepiliacija daryti, jei maitinu maziuke ax.gif ?
Atsakyti
QUOTE(melionine.asara @ 2007 09 02, 15:46)
taip kaune, nes kiek zinau toks aparatas tik vienintelis Lietuvoje yra, jie sake rugsejo viduri prades teikti sia paslauga.

O kur konkreciau Kaune darysies?
Papildyta:
QUOTE(Rytine kava @ 2007 09 03, 15:06)
O galima fotodepiliacija daryti, jei maitinu maziuke  ax.gif ?

Manau kad galima, bet geriausia pasiskambinti ir paklausti 4u.gif
Atsakyti
Idomu, kiek kainuoja vienas fotoepiliacijos seansas? g.gif
Atsakyti
Papildyta:
QUOTE(melionine.asara @ 2007 09 02, 17:46)

butinai pasidalinsiu ispudziais wink.gif
Papildyta:

O kodel tu sakai, kad tokia paslauga atlieka tik kaune? fotoepiliacija labai daug kur uzsiima ir kiti salonai pvz, Vilniuje: Kildos klinika, Grožio ir estetikos centras, GK klinika ir t.t. Ar cia kazkoks kitoks aparatas? bet ju puslapyje as nieko neradau.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spalvota: 05 rugsėjo 2007 - 11:02
Užsirašiau rytoj pirmai procedūrai - šalinimui plaukelių nuo viršutinės lūpos. Bet vis dar dvejoju... Ar tikrai jie man neataugs? verysad.gif
Nes jei atauga kas 2-3m. Tai pigiau gaunasi depiliuoti vašku... smile.gif
Bet jaučiu čia man niekas nepatars, nes turbūt labai indiviualiai reaguoja organizmas. ax.gif
Kitas klausimas - ar išėjus po prosedūros matosi kažkokie paraudimai ar pan.?
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2007 09 17, 15:27)
Užsirašiau rytoj pirmai procedūrai - šalinimui plaukelių nuo viršutinės lūpos. Bet vis dar dvejoju... Ar tikrai jie man neataugs? verysad.gif
Nes jei atauga kas 2-3m. Tai pigiau gaunasi depiliuoti vašku... smile.gif
Bet jaučiu čia man niekas nepatars, nes turbūt labai indiviualiai reaguoja organizmas. ax.gif
Kitas klausimas - ar išėjus po prosedūros matosi kažkokie paraudimai ar pan.?

Mano sesuo daresi nuo virsutines lupos. As ja maciau valanda ar dvi po proceduros, bet nepastebejau kad butu kas nors ne taip t.y. paraudimai ar pan. 4u.gif
Atsakyti