Motina ir Vaikas klinikoje
Labux
Patarkit Klaipėdoje kur galima susitvarkyti bikini sritį lazeriu ar elektroepiliacija ? Kas geriau?
Ačiū
Patarkit Klaipėdoje kur galima susitvarkyti bikini sritį lazeriu ar elektroepiliacija ? Kas geriau?
Ačiū
QUOTE(Itka @ 2007 08 29, 10:23)
Moterys, tai ar kas pirkote šita lazeriukąčia. Aš planuoju pirkti ir norėčiau atsiliepimų iš tturinčiu
Labai sudominai šiuo lazeriuku, kokia jo kaina? Iš tikrųjų, gal jį kas bandėt, pasidalinkit patirtim, manau, daug ką tai domintų....
Maciau to lazeriuko kaina 1350lt, o cia SM forumiete pardavinejo uz 600lt, bet kai jos klausiau, tai sake labai ilgas darbas,reikia kantrybes nes po viena plaukeli tik naikina, nors cia raso, kad ir po daugiau, bet forumiete atsiunte nuotrauka, tai lygiai toks patstas aparatukas tai net nezinau ka ir pasakyt, kantrybes turbut tiek netureciau
QUOTE(Laumžirgis27 @ 2007 08 29, 13:50)
aš pradėjau darytis elektroepiliaciją namie - nusipirkau tokį aparačiuką šiaip viskas gerai, neskauda ir pan, bet vienam plaukui reikia apie 25 sek
Kiek kainavo? Naują pirkai? Ir kur?
QUOTE(Laumžirgis27 @ 2007 08 29, 12:50)
aš pradėjau darytis elektroepiliaciją namie - nusipirkau tokį aparačiuką šiaip viskas gerai, neskauda ir pan, bet vienam plaukui reikia apie 25 sek
O ar plaukai tikrai isnyksta, ta prasme neatauga po savaites ar dvieju?
Jei tikrai veiksminga tai galima kas kart i tualeta einant po 25s tam reikalui skirti ir po metu plauku kaip nebuta
QUOTE(vaiduliuke @ 2007 08 29, 15:57)
Kiek kainavo? Naują pirkai? Ir kur?
pirkau forume, sakė, kad naujas
QUOTE(sunnyday @ 2007 08 29, 21:38)
O ar plaukai tikrai isnyksta, ta prasme neatauga po savaites ar dvieju?
Jei tikrai veiksminga tai galima kas kart i tualeta einant po 25s tam reikalui skirti ir po metu plauku kaip nebuta
dar nezinau, tik pradejau darytis, kasdien mazdaug 2 val. tam skiriu , rezultatai dar nelabai matosi