Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių šalinimas lazeriu

Motina ir Vaikas klinikoje
Atsakyti
as jau 2 kartus buvau Sugiharoj isbandyti Mediastara, dariausi kojas iki keliu. Vienintelis iki siol matomas rezultatas yra tai, kad po skutimo "eziukas" atsiranda po poros dienu. Iki proceduru nuskusdavau ryte, o vakare jau vyra badydavau smile.gif
Atsakyti
o fotoepiliacija padeda? nera taip kad ataugtu po dienos ar poros?
Atsakyti
Labux

Patarkit Klaipėdoje kur galima susitvarkyti bikini sritį lazeriu ar elektroepiliacija ? Kas geriau? ax.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Moterys, tai ar kas pirkote šita lazeriukąčia. Aš planuoju pirkti ir norėčiau atsiliepimų iš tturinčiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Itka @ 2007 08 29, 10:23)
Moterys, tai ar kas pirkote šita lazeriukąčia. Aš planuoju pirkti ir norėčiau atsiliepimų iš tturinčiu g.gif

Labai sudominai šiuo lazeriuku, kokia jo kaina? Iš tikrųjų, gal jį kas bandėt, pasidalinkit patirtim, manau, daug ką tai domintų....
Atsakyti
Maciau to lazeriuko kaina 1350lt, o cia SM forumiete pardavinejo uz 600lt, bet kai jos klausiau, tai sake labai ilgas darbas,reikia kantrybes nes po viena plaukeli tik naikina, nors cia raso, kad ir po daugiau, bet forumiete atsiunte nuotrauka, tai lygiai toks patstas aparatukas ax.gif tai net nezinau ka ir pasakyt, kantrybes turbut tiek netureciau schmoll.gif
Atsakyti
aš pradėjau darytis elektroepiliaciją namie - nusipirkau tokį aparačiuką 4u.gif šiaip viskas gerai, neskauda ir pan, bet vienam plaukui reikia apie 25 sek doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumžirgis27 @ 2007 08 29, 13:50)
aš pradėjau darytis elektroepiliaciją namie - nusipirkau tokį aparačiuką 4u.gif  šiaip viskas gerai, neskauda ir pan, bet vienam plaukui reikia apie 25 sek doh.gif  doh.gif  doh.gif

Kiek kainavo? Naują pirkai? Ir kur?
Atsakyti
QUOTE(Laumžirgis27 @ 2007 08 29, 12:50)
aš pradėjau darytis elektroepiliaciją namie - nusipirkau tokį aparačiuką 4u.gif  šiaip viskas gerai, neskauda ir pan, bet vienam plaukui reikia apie 25 sek doh.gif  doh.gif  doh.gif

O ar plaukai tikrai isnyksta, ta prasme neatauga po savaites ar dvieju?
Jei tikrai veiksminga tai galima kas kart i tualeta einant po 25s tam reikalui skirti ir po metu plauku kaip nebuta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliuke @ 2007 08 29, 15:57)
Kiek kainavo? Naują pirkai? Ir kur?

pirkau forume, sakė, kad naujas ax.gif

QUOTE(sunnyday @ 2007 08 29, 21:38)
O ar plaukai tikrai isnyksta, ta prasme neatauga po savaites ar dvieju?
Jei tikrai veiksminga tai galima kas kart i tualeta einant po 25s tam reikalui skirti ir po metu plauku kaip nebuta  biggrin.gif

dar nezinau, tik pradejau darytis, kasdien mazdaug 2 val. tam skiriu doh.gif doh.gif doh.gif , rezultatai dar nelabai matosi doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
nezinau kaip su lazeriu, bet girdejau, kad vistiek jie atauga po kazkiek laiko, o vat man pasakojo apie nauja aparata fotoepiliacija reiks manau isbandyt, kainuoja nemazai, bet mane guodzia mintis, kad plaukeliai nebeataugs isviso ax.gif
Atsakyti