Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių šalinimas lazeriu

QUOTE(pandutė @ 2007 04 23, 10:35)
o kas ten per randeliai atsiranda?ar nuo jos kaip nuo lazerio plauku daugiau neatsiranda?
o kas cia tokie per lazeriai?gal zinai kaip sis lazeris veikia?lazerį "MeDioStar"?norejau su juo naikintis ar geriau elektroepiliacija?kaip manai?

Nuo elektros sroves smile.gif maziukas randukas, net sakyciau sasiukas, kuris po savaites, jei oda tinkamai priziurima nukrenta. Ne neatsiranda. Beje, darant elektroepiliacija veido srity sasiuku neturi buti tik siek parausta oda, bet po dienos o kartais ir greiciau praeina.

Kiek zinau MeDioStar ir yra diodinis lazeris. Zada kad sitas veikia net ir sviesius plaukus. Bet as tai netikiu tongue.gif
Lazeris veikia greiciau, taciau elektroepiliacija vienintelis budas patikrintas laiku ir veikia bet koki plauka, ja daresi dar musu seneles. Bet bet bet...sakyciau taip: veidui - elektroepiliacija, kunui - lazeris. Jei vienetiniai plaukuciai - elektroepiliacija, jei daug ir tamsus - lazeris.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgetmenot: 23 balandžio 2007 - 10:31
QUOTE(Forgetmenot @ 2007 04 23, 11:29)
Nuo elektros sroves  smile.gif  maziukas randukas, net sakyciau sasiukas, kuris po savaites, jei oda tinkamai priziurima nukrenta. Ne neatsiranda. Beje, darant elektroepiliacija veido srity sasiuku neturi buti tik siek parausta oda, bet po dienos o kartais ir greiciau praeina.

Kiek zinau MeDioStar ir yra diodinis lazeris. Zada kad sitas veikia net ir sviesius plaukus. Bet as tai netikiu  tongue.gif
Lazeris veikia greiciau, taciau elektroepiliacija vienintelis budas patikrintas laiku ir veikia bet koki plauka, ja daresi dar musu seneles. Bet bet bet...sakyciau taip: veidui - elektroepiliacija, kunui - lazeris. Jei vienetiniai plaukuciai - elektroepiliacija, jei daug ir tamsus - lazeris.

Aciu mergaites uz konsultacijas 4u.gif o as irgi esu gauruota, kiek mazdaug kainuoja salinimas lazeriu? blush2.gif noreciau kojas su visam, bent slaunis, nes su epiliatorium savisaugos instinktas neleidzia auksciau keliu ravet ... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgetmenot @ 2007 04 23, 11:29)
Nuo elektros sroves  smile.gif  maziukas randukas, net sakyciau sasiukas, kuris po savaites, jei oda tinkamai priziurima nukrenta. Ne neatsiranda. Beje, darant elektroepiliacija veido srity sasiuku neturi buti tik siek parausta oda, bet po dienos o kartais ir greiciau praeina.

Kiek zinau MeDioStar ir yra diodinis lazeris. Zada kad sitas veikia net ir sviesius plaukus. Bet as tai netikiu  tongue.gif

o po elektroepiliacijos neatsiranda daugiau plauku nei buvo?nes kiek skaiciau tai buna daugiau plauku atauge nei pries tai?
Papildyta:
QUOTE(Eveliina @ 2007 04 23, 11:54)
Aciu mergaites uz konsultacijas 4u.gif o as irgi esu gauruota, kiek mazdaug kainuoja salinimas lazeriu?  blush2.gif noreciau kojas su visam, bent slaunis, nes su epiliatorium savisaugos instinktas neleidzia auksciau keliu ravet ... doh.gif

o tu i katra ju centra uzsirasei?akropoli ar smilteles kaskoks tai?as irgi nusprendziau kad noriu elektroepiliacija,bet kad nepasakytu man kad jau per velu,o kodel negalima vasara naikintis?
Atsakyti
na va as ir uzsirasiau i spa centra elektroepiliacijai,tikiuosi blogiau nebus,man jau si penktadieni reiks eit,oi bijau kad bedos neprisidaryciau,o eisiu i mazoji smiltis gatve2 net nezinau kur yra
D. S. Viena jų - elektroepiliacija (elektrolizė), kai plauko folikulas suardomas elektros srove. Atlikus ne vieną procedūrą, gaunama gerų rezultatų. Tačiau elektrolizė turi ir nemažai trūkumų. Tai skausminga, ilgai trunkanti procedūra; gali ilgai gyti, atsirasti uždegimai, odos pigmentacijos sutrikimas, yra bakterinės ir virusinės infekcijos pavojus.

Kitas ilgalaikis plaukų šalinimo būdas yra fotoepiliacija - epiliacija intensyvia pulsine šviesa, naudojant įvairius filtrus. Rezultatas pasiekiamas po kelių procedūrų.
va ka atradau ir vel baisu man tipo toliau raso apie lazeri ir tipo jis neturi jokiu minusu ir zinok tu velnias ka daryti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandutė: 23 balandžio 2007 - 17:27
QUOTE(pandutė @ 2007 04 23, 17:36)
o po elektroepiliacijos neatsiranda daugiau plauku nei buvo?nes kiek skaiciau tai buna daugiau plauku atauge  nei pries tai?
Papildyta:

o tu i katra ju centra uzsirasei?akropoli ar smilteles kaskoks tai?as irgi nusprendziau kad noriu elektroepiliacija,bet kad nepasakytu man kad jau per velu,o kodel  negalima vasara naikintis?

as i smilteles isirasiau, sake neberegistruoja is tikro, nes naikinti is tikro reikia ziemos sezonu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2007 04 23, 19:26)
as i smilteles isirasiau, sake neberegistruoja is tikro, nes naikinti is tikro reikia ziemos sezonu  ax.gif

o kodel butent ziema?nu as paskambinau siandien ir pasake ateit penktadieni,o kur yra ta smeltes gatve?nezinau
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2007 04 23, 18:36)
o po elektroepiliacijos neatsiranda daugiau plauku nei buvo?nes kiek skaiciau tai buna daugiau plauku atauge  nei pries tai?
Na lyg tai jau rasiau kad ne. Nes kiekvienas plaukelis elektros srove veikiamas atskirai, o ne tam tikras odos plotas kaip su lazeriu ar elektroepiliacija. Taciau jei kosmetikes rankos kreivos ir ji daugiau pesioja negu tinkamai salina plaukus viskas gali buti veltui.

ps
O kur skaitei? Nes pirma karta tai girdziu.
Atsakyti
QUOTE(Forgetmenot @ 2007 04 23, 20:45)
Na lyg tai jau rasiau kad ne. Nes kiekvienas plaukelis elektros srove veikiamas atskirai, o ne tam tikras odos plotas kaip su lazeriu ar elektroepiliacija. Taciau jei kosmetikes rankos kreivos ir ji daugiau pesioja negu tinkamai salina plaukus viskas gali buti veltui.

ps
O kur skaitei? Nes pirma karta tai girdziu.

internete pilna ir dauk visokiu salutiniu reiskiniu apie elektroepiliacija raso buvau idejus cia,o apie ataugima tipo nuo visu budu kaskiek kartais plauku atauga
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2007 04 23, 21:47)
internete pilna ir dauk visokiu salutiniu reiskiniu apie elektroepiliacija raso buvau idejus cia,o apie ataugima tipo nuo visu budu kaskiek kartais plauku atauga
Na man nereikia ieskoti info apie elektroepiliacijos salutinius poveikius. Pati viska ant saves isgyvenau ax.gif
Po tinkamai!!! atlikto elektroepiliacijos kurso plaukai visai neatauga, tad ne nuo visu budu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgetmenot @ 2007 04 23, 20:54)
Na man nereikia ieskoti info apie elektroepiliacijos salutinius poveikius. Pati viska ant saves isgyvenau  ax.gif
Po tinkamai!!! atlikto elektroepiliacijos kurso plaukai visai neatauga, tad ne nuo visu budu  tongue.gif

vat cia irgi beda is kur gali zinot kad tavo darbuotoja bus ne kreivaranke? lotuliukas.gif o visiem lieka tie pulinukai dar ten kaskas?man ta diena reiks eit del darbo tikiuosi nebusiu tokia istinusia lupa ir pulinukais?o tu nezinai kiek proceduru reikia daryti elektroepiliacijai?
Atsakyti
QUOTE(Forgetmenot @ 2007 04 23, 21:45)
Neteisingai parasiau doh.gif Ten turejo buti "fotoepiliacija" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgetmenot @ 2007 04 23, 20:57)
Neteisingai parasiau  doh.gif Ten turejo buti "fotoepiliacija"  blush2.gif

as taip ir supratau kad sumaisei 4u.gif o tai kokie tau buvo minusai kai dare tau elektroepiliacija ar visiem ji buna tie sasiukai ,pakitus pigmentacija ar cia nuo zmogasu kuno priklauso?
Atsakyti