bandziau, bet nieko gero pasakyt apie ji negaliu. net vyras nezino kiek pinigu sukisau ,suzinotu, galva nurautu ir rezultatu jokiu...tai va. nezinau ka ir patarti, as uzsiregistarvau fotodepiliacijai,nes nebezinau ka ir benaudoti. o tau i kita miesta nuvaziuoti galimybiu nera?
QUOTE(elipse @ 2007 04 20, 14:24)
bandziau, bet nieko gero pasakyt apie ji negaliu. net vyras nezino kiek pinigu sukisau ,suzinotu, galva nurautu ir rezultatu jokiu...tai va. nezinau ka ir patarti, as uzsiregistarvau fotodepiliacijai,nes nebezinau ka ir benaudoti. o tau i kita miesta nuvaziuoti galimybiu nera?
nu jezus koks ablomas,del to lazerio,o i kita miesta man neiseitu vaziuot,o cia nera fotodepiliacijos,o tau po lazerio neataugo daugiau nei buvo plauku?pas mane kai mazai yra gal man nuimtu ir neatauktu?nezinau ka ir bedaryt su usais vaiksciot nenoriu o ir pinigu i bala kist nenoriu
pas mane jie juodi, bet nera tiek jau daug. man daug ataugo.... bet karta i menesi juk galetum?
QUOTE(daiwuliuke2 @ 2007 04 20, 15:59)
pas mane jie juodi, bet nera tiek jau daug. man daug ataugo.... bet karta i menesi juk galetum?
na as zinau kad juos naikint reikia i menesi karta kaskiek sensau bet as nenoriu taip 10metu vaiksciot ir naikint.noriu kelis kartus padaryt naikinima ir kad jie daugiau nebeauktu
QUOTE(pandutė @ 2007 04 20, 16:43)
na as zinau kad juos naikint reikia i menesi karta kaskiek sensau bet as nenoriu taip 10metu vaiksciot ir naikint.noriu kelis kartus padaryt naikinima ir kad jie daugiau nebeauktu
kiek zianu reikia 6-8 seansu, vadinasi iseis apie 6-8 menesius
QUOTE(Vavidvake @ 2007 04 19, 23:15)
neradau daug merginu, tokias proceduras isbandziusiu, dazniausiai cia pasakojama "kaip dare drauge".
As isbandziau viska ir lazeri ir foto ir elektroepiliacija... QUOTE(Forgetmenot @ 2007 04 20, 17:15)
As isbandziau viska ir lazeri ir foto ir elektroepiliacija...
na ir kasgeriau padejo?
QUOTE(Forgetmenot @ 2007 04 20, 16:15)
As isbandziau viska ir lazeri ir foto ir elektroepiliacija...
nunu, tai laukiam nesulaukiam kritikos
Papildyta:
QUOTE(elipse @ 2007 04 20, 12:53)
Papildyta:
netaip pacitavau va cia mano zinute:
galiu is asmenines patirties pasakyti, kad tie naminiai lazeriai yra visiskai nenaudingi. kaip manai, kodel tada kosmetologijos centari perka brangiausius aparatus uz simtus tukst is uzsienio, taigi ir jie galetu naminius nusipirkt, jei jie istiesu isnaikintu ta plauka. as labai labai daug skaiciau apie visa tai, isbandziau daug ka. man sita problema yra tokia sena, kaip pats pasaulis . namini lazeri ir paprasta isbandziau, ir likau labai nusivylusi.sukisau tik veltui tiek pinigu. dabar planuoju ta fotodepiliacija pasidaryti . kas del tu nudeginimu, mane informavo (skambinausi uzsiregistruoti) , kad tu nudegimu nera jiems pasitaike, naudoja kazkokia spec. zele, tai del sito maziausiai bijau. beto tik brangus aparatai manau gali buti veiksmingi ir beto daug geru atsiliepimu girdejau
netaip pacitavau va cia mano zinute:
galiu is asmenines patirties pasakyti, kad tie naminiai lazeriai yra visiskai nenaudingi. kaip manai, kodel tada kosmetologijos centari perka brangiausius aparatus uz simtus tukst is uzsienio, taigi ir jie galetu naminius nusipirkt, jei jie istiesu isnaikintu ta plauka. as labai labai daug skaiciau apie visa tai, isbandziau daug ka. man sita problema yra tokia sena, kaip pats pasaulis . namini lazeri ir paprasta isbandziau, ir likau labai nusivylusi.sukisau tik veltui tiek pinigu. dabar planuoju ta fotodepiliacija pasidaryti . kas del tu nudeginimu, mane informavo (skambinausi uzsiregistruoti) , kad tu nudegimu nera jiems pasitaike, naudoja kazkokia spec. zele, tai del sito maziausiai bijau. beto tik brangus aparatai manau gali buti veiksmingi ir beto daug geru atsiliepimu girdejau
nu nzn, manau, naminiai lazeriai yra naminiai, del to salonai turetu pirktis profesionalius... cia kaip su fenais, vasko sildymo aparatais, kremais ir pan. tikrai nepatikesiu, kad kas nors salone nores informuoti klienta apie nudegimus, "tikrai, zinokite, pasitaiko, tai pagalvokite, ar tikrai norite mums pinigu palikt" tiesiog maciau tai savo akim... lazerinis epiliatorius ebay.com kainuoja 100USD ir skirtas buitiniam naudojimui, kaip as isivaizduoju "palaikymui". turiu ta paprasta epiliatoriu namuose, uz kuri kazkada mokejau apie 400lt, bet tikriausiai nereikia pasakoti kuo jis skiriasi nuo profesionaliai atliktos epiliacijos vasku salone.
o nudegimu, nepriklausomai, ar tai lazeris, foto, ar dar kas nors as tikrai bijau, kaip ir kitu galimu salutiniu efektu, apie kurios tikrai nepapasakos jokia konsultante telefonu. matai, as girdejau labai blogu atsiliepimu apie foto
ir dar... naujas profesionalus aparatas lazerio kainuoja 8-10tkstUSD. manau, iperkamas daiktas salonui.
QUOTE(Eveliina @ 2007 04 20, 20:08)
eisiu geguzes 3 i elektrodepiliacija, nors sezonas baigesi, bet as ikalbejau kad mane uzrasytu, nes nemegstu degintis, o plaukai ant pilvo i nevilti varo butinai papasakosiu ka patyriau
o elektro ir lazeris tas pats?
QUOTE(Vavidvake @ 2007 04 20, 21:33)
o elektro ir lazeris tas pats?
as tai nzn matyt kad nea...
QUOTE(Eveliina @ 2007 04 20, 20:43)
as tai nzn matyt kad nea...
reikia pasiskaityt kas cia per...
kiek pas jus klaipedoj kainuoja?