Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių šalinimas lazeriu

QUOTE(pandutė @ 2007 04 19, 21:35)
na as kiek jau prisiskaiciau nete,tai su foto tipo beveik plaukai neatauga yra pigiau ir tik minusas kad skausminga,su lazeriu dazniau atauga o as nenoriu kad atauktu,ir isvis as kiek paziurejau yra ir elektroepiliacija ir fotodepiliacija ir fotoepiliacija,kuom jos skiriasi isvis.as va skaiciau apie elektroepiliacija ir noreciau ja pabandyt neatauga plaukai panaikinamas visas svogunelis bet kodel yaip pigiai kainuoja nesuprantu?

Elektoepiliacija - tai plauko svogunelis naikinamas silpna elektros srove.Buvau pasiryzus, bandziau...o skausmas blink.gif -juk i kiekviena plaukeli iduriama adatele, kuria teka silpna srove...Proceduru reikia n+k, taip kad irgi ne panaceja...ypac kai po to atrodai kaip isberta, pradeda kai kur kilti pulinukai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Niridė @ 2007 04 19, 21:40)
Elektoepiliacija - tai plauko svogunelis naikinamas silpna elektros srove.Buvau pasiryzus, bandziau...o skausmas blink.gif -juk i kiekviena plaukeli iduriama adatele, kuria teka silpna srove...Proceduru reikia n+k, taip kad irgi ne panaceja...ypac kai po to atrodai kaip isberta, pradeda kai kur kilti pulinukai... doh.gif

nu sakes o gal zinai kas yra fotoepiliacija bet jauciu klaipedoj tokiu nedaro?gal ji geriau nei lazeris?neatauks plaukai?nes kiek skaiciau neatauga tipo
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2007 04 19, 20:35)
na as kiek jau prisiskaiciau nete,tai su foto tipo beveik plaukai neatauga yra pigiau ir tik minusas kad skausminga,su lazeriu dazniau atauga o as nenoriu kad atauktu,ir isvis as kiek paziurejau yra ir elektroepiliacija ir fotodepiliacija ir fotoepiliacija,kuom jos skiriasi isvis.as va skaiciau apie elektroepiliacija ir noreciau ja pabandyt neatauga plaukai panaikinamas visas svogunelis bet kodel yaip pigiai kainuoja nesuprantu?

as tikrai netikiu, kad plaukai neataugs, ka bedarytum, ar foto ar lazeri. mano tikslas - pakeisti plauko struktura, pazeisti ji, padaryti silpnesniu.
Papildyta:
QUOTE(pandutė @ 2007 04 19, 20:45)
nu  sakes o gal zinai kas yra fotoepiliacija bet jauciu klaipedoj tokiu nedaro?gal ji geriau nei lazeris?neatauks plaukai?nes kiek skaiciau neatauga  tipo

apie foto, man atrodo, atskira tema yra
Atsakyti
QUOTE(Vavidvake @ 2007 04 19, 21:47)
as tikrai netikiu, kad plaukai neataugs, ka bedarytum, ar foto ar lazeri. mano tikslas - pakeisti plauko struktura, pazeisti ji, padaryti silpnesniu.
Papildyta:

apie foto, man atrodo, atskira tema yra

jo yra bet ten kai raso tai nesuprasi ar apie fotoepiliacija ar apie fotodepiliacija vienoj temoj apie abudu tai jau susimakalavau,na tai koks geriausias varijantas butu pasirinkimo?nenoriu kad ataugtu dvigubai didesni usai,man taip buna noriu geriau o gaunu dvigubai blogiau
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2007 04 19, 20:49)
jo yra bet ten  kai raso tai nesuprasi ar apie fotoepiliacija ar apie fotodepiliacija vienoj temoj apie abudu tai jau susimakalavau,na tai koks geriausias varijantas butu pasirinkimo?nenoriu kad ataugtu dvigubai didesni usai,man taip buna noriu geriau o gaunu dvigubai blogiau

gal del to kad nusiteiki negatyviai smile.gif

kiek zinau epiliacija - plauko isrovimas, depiliacija - plauko pasalinimas tik nuo odos pavirsiaus. greiciausiai sakydamos fotoDepiliacija, zmones turi omenyje fotoEpiliacija.
Atsakyti
QUOTE(Vavidvake @ 2007 04 19, 21:51)
gal del to kad nusiteiki negatyviai smile.gif

kiek zinau epiliacija - plauko isrovimas, depiliacija - plauko pasalinimas tik nuo odos pavirsiaus. greiciausiai sakydamos fotoDepiliacija, zmones turi omenyje fotoEpiliacija.

gerai tai kas tada reiskia lazeriu naikinimas?as kur norejau naikintis sugihatoj tai kainos ogogo o atsiliepimai tik blogi
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2007 04 19, 20:54)
gerai tai  kas tada reiskia lazeriu naikinimas?as kur  norejau naikintis sugihatoj tai kainos ogogo o atsiliepimai tik  blogi

kiek as zinau ir lazeris ir foto, ar kitaip sviesos epiliacija, yra labai panasus dalykai. skiriasi berods tuo, kad lazeris neturi tiek impulsu ilgiu, kiek foto, lazeris jautresnis melaninui nei foto ir foto gali "apsviesti" didesni plota.

gal nusisnekejau ir labiau patyrusios mane pataisys. bet tik blogu atsiliepimu as cia neradau kaip ir neradau daug merginu, tokias proceduras isbandziusiu, dazniausiai cia pasakojama "kaip dare drauge".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vavidvake: 19 balandžio 2007 - 21:16
QUOTE(Vavidvake @ 2007 04 19, 22:15)
kiek as zinau ir lazeris ir foto, ar kitaip sviesos epiliacija, yra labai panasus dalykai. skiriasi berods tuo, kad lazeris neturi tiek impulsu ilgiu, kiek foto, lazeris jautresnis melaninui nei foto ir foto gali "apsviesti" didesni plota.

gal nusisnekejau ir labiau patyrusios mane pataisys. bet tik blogu atsiliepimu as cia neradau kaip ir neradau daug merginu, tokias proceduras isbandziusiu, dazniausiai cia pasakojama "kaip dare drauge".

o tu nuo kur bandei ar planuoji bandyt salintis plaukelius?ir su kuom darytum su lazeriu ar kuo nors kitu?nes konkrecios nuomones cia nesulauksi o kiek snekejau su naikinanciom plaukelius tai nei viena nepasake kad jie atauks,na kur ir pasakys kas gi po to juos salinsis
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2007 04 20, 07:26)
o tu nuo kur bandei ar planuoji bandyt salintis plaukelius?ir su kuom darytum su lazeriu ar kuo nors kitu?nes konkrecios nuomones cia nesulauksi o kiek snekejau su naikinanciom plaukelius tai nei viena nepasake kad jie atauks,na kur ir pasakys kas gi po to juos salinsis

as bandysiu lazeriu, jau uzsirasiau, darysiu visas kojas. pasirinkau del:
1) foto aparata turejo mano kosmetologe, jo atsisake, ir visas savo klientes siuncia lazeri darytis, sako, kad gal ir ilgesne procedura, bet veiksmingesne
2) ta pati kosmetologe dare foto mano draugei, is jos jokiu atsiliepimu, kad buvo veiksminga negirdejau, be to sake, kad labai skauda, o bikini sriti tai ojoj
3) maciau laida per rusu tv, kaip foto nudegino moteriai rankas, jau rasiau anksciau, atrode, lyg kas butu su lygintuvu ja kankines
4) planuoju uzsisakyti lazerini epiliatoriu, tai einu pabandyti o vel planuoju epiliuotis savarankiskai

ir dar turiu nuomone, jei mano plaukai taip uzhasnai neiauginetu ir toliau laimingai plaukus salinciau vasku smile.gif nors kai paskaiciuoji islaidas su mano plaukotumo lygiu, tikriausiai pigiau pasidaryti 6 lazerio proceduras nei jau n metu kas antra savaite moketi apie 200lt uz paslaugas smile.gif

manau, plaukai tikrai ataugs! bet kaip ir sakiau, ju ataugs maziau ir jie bus silpnesni. situo tikiu smile.gif nes reikia juk kazkuo tiket!
Atsakyti
QUOTE(Vavidvake @ 2007 04 20, 08:34)
1) foto aparata turejo mano kosmetologe, jo atsisake, ir visas savo klientes siuncia lazeri darytis, sako, kad gal ir ilgesne procedura, bet veiksmingesne
2) ta pati kosmetologe dare foto mano draugei, is jos jokiu atsiliepimu, kad buvo veiksminga negirdejau, be to sake, kad labai skauda, o bikini sriti tai ojoj
3) maciau laida per rusu tv, kaip foto nudegino moteriai rankas, jau rasiau anksciau, atrode, lyg kas butu su lygintuvu ja kankines
4) planuoju uzsisakyti lazerini epiliatoriu, tai einu pabandyti o vel planuoju epiliuotis savarankiskai

ir dar turiu nuomone, jei mano plaukai taip uzhasnai neiauginetu ir toliau laimingai plaukus salinciau vasku smile.gif nors kai paskaiciuoji islaidas su mano plaukotumo lygiu, tikriausiai pigiau pasidaryti 6 lazerio proceduras nei jau n metu kas antra savaite moketi apie 200lt uz paslaugas smile.gif

manau, plaukai tikrai ataugs! bet kaip ir sakiau, ju ataugs maziau ir jie bus silpnesni. situo tikiu smile.gif nes reikia juk kazkuo tiket!

Papildyta:
o gal tu zinai toki lazerį "MeDioStar"?ar su juo veiksminga ir ka isvis manai apie salona Sugichara?as planavau su tuo lazeriu naikintis bet prisiklausiau kad is lazeriu sugicharos kad vieni blogumai,o kitokiu klaipedoj nezinau,tik elektroepiliacija yra net nezinau ar geriau nei lazeris?bijau prisidaryt daugiau bedos nei gerio,jukvistiek usai tai nera kojos kuriu nelabai matos nenoriu kad is dabartiniu 15plaukeliu atsirastu 55
Atsakyti
QUOTE(Vavidvake @ 2007 04 20, 08:34)

galiu is asmenines patirties pasakyti, kad tie naminiai lazeriai yra visiskai nenaudingi. kaip manai, kodel tada kosmetologijos centari perka brangiausius aparatus uz simtus tukst is uzsienio, taigi ir jie galetu naminius nusipirkt, jei jie istiesu isnaikintu ta plauka.  as labai labai daug skaiciau apie visa tai, isbandziau daug  ka. man sita problema yra tokia sena, kaip pats pasaulis . namini lazeri ir paprasta isbandziau, ir likau labai nusivylusi.sukisau tik veltui tiek pinigu. dabar planuoju ta fotodepiliacija pasidaryti  . kas del tu nudeginimu, mane informavo (skambinausi uzsiregistruoti) , kad tu nudegimu nera jiems pasitaike, naudoja kazkokia spec. zele, tai del sito maziausiai bijau. beto tik brangus aparatai manau gali buti veiksmingi  unsure.gif  ir beto daug geru atsiliepimu girdejau

Papildyta:
netaip pacitavau smile.gif va cia mano zinute:
galiu is asmenines patirties pasakyti, kad tie naminiai lazeriai yra visiskai nenaudingi. kaip manai, kodel tada kosmetologijos centari perka brangiausius aparatus uz simtus tukst is uzsienio, taigi ir jie galetu naminius nusipirkt, jei jie istiesu isnaikintu ta plauka. as labai labai daug skaiciau apie visa tai, isbandziau daug ka. man sita problema yra tokia sena, kaip pats pasaulis . namini lazeri ir paprasta isbandziau, ir likau labai nusivylusi.sukisau tik veltui tiek pinigu. dabar planuoju ta fotodepiliacija pasidaryti . kas del tu nudeginimu, mane informavo (skambinausi uzsiregistruoti) , kad tu nudegimu nera jiems pasitaike, naudoja kazkokia spec. zele, tai del sito maziausiai bijau. beto tik brangus aparatai manau gali buti veiksmingi ir beto daug geru atsiliepimu girdejau
Atsakyti
QUOTE(elipse @ 2007 04 20, 13:53)
Papildyta:
netaip pacitavau  smile.gif  va cia mano zinute:
galiu is asmenines patirties pasakyti, kad tie naminiai lazeriai yra visiskai nenaudingi. kaip manai, kodel tada kosmetologijos centari perka brangiausius aparatus uz simtus tukst is uzsienio, taigi ir jie galetu naminius nusipirkt, jei jie istiesu isnaikintu ta plauka.  as labai labai daug skaiciau apie visa tai, isbandziau daug  ka. man sita problema yra tokia sena, kaip pats pasaulis . namini lazeri ir paprasta isbandziau, ir likau labai nusivylusi.sukisau tik veltui tiek pinigu. dabar planuoju ta fotodepiliacija pasidaryti  . kas del tu nudeginimu, mane informavo (skambinausi uzsiregistruoti) , kad tu nudegimu nera jiems pasitaike, naudoja kazkokia spec. zele, tai del sito maziausiai bijau. beto tik brangus aparatai manau gali buti veiksmingi    ir beto daug geru atsiliepimu girdejau

o skiriasi fotodepiliacija nuo fotoepilacijos?o tu su lazeriu bandei kada nors?jei taip koks poveikis?pas mus klaipedoj deja fotodepiliacijos nera tik elektroepiliacija ir lazeris tad nezinau ka daryti
Atsakyti