as bandysiu lazeriu, jau uzsirasiau, darysiu visas kojas. pasirinkau del:
1) foto aparata turejo mano kosmetologe, jo atsisake, ir visas savo klientes siuncia lazeri darytis, sako, kad gal ir ilgesne procedura, bet veiksmingesne
2) ta pati kosmetologe dare foto mano draugei, is jos jokiu atsiliepimu, kad buvo veiksminga negirdejau, be to sake, kad labai skauda, o bikini sriti tai ojoj
3) maciau laida per rusu tv, kaip foto nudegino moteriai rankas, jau rasiau anksciau, atrode, lyg kas butu su lygintuvu ja kankines
4) planuoju uzsisakyti lazerini epiliatoriu, tai einu pabandyti o vel planuoju epiliuotis savarankiskai
ir dar turiu nuomone, jei mano plaukai taip uzhasnai neiauginetu ir toliau laimingai plaukus salinciau vasku
nors kai paskaiciuoji islaidas su mano plaukotumo lygiu, tikriausiai pigiau pasidaryti 6 lazerio proceduras nei jau n metu kas antra savaite moketi apie 200lt uz paslaugas
manau, plaukai tikrai ataugs! bet kaip ir sakiau, ju ataugs maziau ir jie bus silpnesni. situo tikiu
nes reikia juk kazkuo tiket!
galiu is asmenines patirties pasakyti, kad tie naminiai lazeriai yra visiskai nenaudingi. kaip manai, kodel tada kosmetologijos centari perka brangiausius aparatus uz simtus tukst is uzsienio, taigi ir jie galetu naminius nusipirkt, jei jie istiesu isnaikintu ta plauka. as labai labai daug skaiciau apie visa tai, isbandziau daug ka. man sita problema yra tokia sena, kaip pats pasaulis . namini lazeri ir paprasta isbandziau, ir likau labai nusivylusi.sukisau tik veltui tiek pinigu. dabar planuoju ta fotodepiliacija pasidaryti . kas del tu nudeginimu, mane informavo (skambinausi uzsiregistruoti) , kad tu nudegimu nera jiems pasitaike, naudoja kazkokia spec. zele, tai del sito maziausiai bijau. beto tik brangus aparatai manau gali buti veiksmingi
ir beto daug geru atsiliepimu girdejau
galiu is asmenines patirties pasakyti, kad tie naminiai lazeriai yra visiskai nenaudingi. kaip manai, kodel tada kosmetologijos centari perka brangiausius aparatus uz simtus tukst is uzsienio, taigi ir jie galetu naminius nusipirkt, jei jie istiesu isnaikintu ta plauka. as labai labai daug skaiciau apie visa tai, isbandziau daug ka. man sita problema yra tokia sena, kaip pats pasaulis . namini lazeri ir paprasta isbandziau, ir likau labai nusivylusi.sukisau tik veltui tiek pinigu. dabar planuoju ta fotodepiliacija pasidaryti . kas del tu nudeginimu, mane informavo (skambinausi uzsiregistruoti) , kad tu nudegimu nera jiems pasitaike, naudoja kazkokia spec. zele, tai del sito maziausiai bijau. beto tik brangus aparatai manau gali buti veiksmingi ir beto daug geru atsiliepimu girdejau