Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-5

aš įtariu kad tas mano akrilas prastas - kaip tempera doh.gif .

o šiaip aš ne lėkštes žadu piešti, tai su maistu nesilies rolleyes.gif

o ar mediumą porcelianui reikia kaitinti - ant mano instrukcijos kaip tik kaina užlipdyta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2007 05 14, 21:19)
aš įtariu kad tas mano akrilas prastas - kaip tempera doh.gif .

o šiaip aš ne lėkštes žadu piešti, tai su maistu nesilies rolleyes.gif

o ar mediumą porcelianui reikia kaitinti - ant mano instrukcijos kaip tik kaina užlipdyta doh.gif

jei kažkoks ypatingas, tai tada nežinau, bet mano mediumas stiklui ir porcelianui tai kaitinamas 4u.gif
Atsakyti
ai tikrai, matau kad kaitinamas. o kaitinant nepasikeičia vaizdas?
Atsakyti
aliejiniai dažai su akriliniu laku sunkiai draugaus..

visi mediumai stiklui ir porcelianui kaitinami..

naca pagalvok, jei tie daiktai nesilies su maistu ar verta tuo mediumu tept? tiesiog nudažyk akrilu (kažkoks prastas tavo akrilas, jei leidi jam kelias valandas džiūt, o jis po to vistiek tepa) ir lakuok vandeniui atsparesniu laku arba paprastu akrilu.. apie tai buvo rašyta..

kaitinant vaizdas nesikeičia,bet per ilgai kepant gali pageltonuot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marzde: 14 gegužės 2007 - 20:52
tai va kad nusipirkau, tai dabar teks naudoti doh.gif
Atsakyti
pirkinys ne iš pigiųju, aš bet kur tokių mediumu netepliočiau.. ax.gif
Atsakyti
aš irgi ne bet kur - o dekupažinsiu stiklainius, kad būtų gražūs biriems produktams matomiausioje virtuvės vietoje rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2007 05 14, 21:10)
aš irgi ne bet kur - o dekupažinsiu stiklainius, kad būtų gražūs biriems produktams matomiausioje virtuvės vietoje rolleyes.gif

toki brangu mediuma tepti ant stiklainio g.gif -nu as tokios kvailystes nedaryciau schmoll.gif
tikrai rastum kur tinkamiau ji panaudoti g.gif
Atsakyti
mat aš nežinojau brangus jis ar ne doh.gif , o skaičiavau taip - perkant gatavus fabrikinius indelius, tai vienas 12 lt kainuoja, o mediumas 10 Lt. o stiklainis ne 1 išeis mirksiukas.gif
Atsakyti
oi kaip as vargstu su plasmase bash.gif su teptuku isvis neinasi,su kempinele dar dar....bet kazkaip reiks pabaikt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 05 15, 07:56)
oi kaip as vargstu su plasmase bash.gif su teptuku isvis neinasi,su kempinele dar dar....bet kazkaip reiks pabaikt doh.gif

nu man tai su kempinele labai gerai viskas gaunasi -tik reikia kokiu 3 sluoksniu dazu
g.gif
Atsakyti
is principo dazant ne du kartus pasidengia,bet as taip noriu turet galutini rezultata greiciau, kad tas dazymas zudo, nu cia mano problema kad kantrybes neturiu,vat medi dazyti vienas malonumas ax.gif
Atsakyti