Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-5

QUOTE(Marzde @ 2007 05 11, 01:20)
jei nesigauna skilinėjimas, o lyg 'upelis', tai dėjai daug lako, nedažiovinai iki reikiamo lygio ir dažei, tai dažai ne sutrūkinėjo, o pusiau sutrukinėjo, pusiau nubėgo. O dėl tų lyg dėmių, jei taip supratau, tai jau turbūt laką perdžiovinai, tai ir nevienodi trūkinėjimai gaunas..
O dėl kemopinėlės negaliu patart, čia reik parodyt tokį dalyką, arba pačiai per praktiką.

nu ka matau kol nepaaugs vaikai negaliu dekupazint verysad.gif , nes arba perdziovinu laka(kol sutramdau vaikus) arba nedadziovinu(nes skubu kol vaiakai ramus) verysad.gif

QUOTE(o-pa-pa @ 2007 05 11, 10:14)
o man su teptuku ant sadolino nu niekaip neiseina graziai doh.gif nes matosi potepio pradzia ir galas.O su kempinele thumbup.gif labai graziai pasidengia,as naudoju paprasta su kuriom indus plaunu,viena puse minksta kita kieta.Bet sakau reiks pabandyti kitokiu kempineliu ax.gif

tai gal vel nedadziovinu to lako, kad su kempinele kai tapsnoju, tai is vis labai netolygiai pasidengia?arba per mazai dazu kempinej buna g.gif

ir dar vakar pasidziaugiau kad su akriliniais dazais maloniau, bet ziuriu jie iki siol neisdziuvo blink.gif tai kiek reik laukt?ar cia del to kad ant butelio daziau?
Atsakyti
Sveikos,saket,kad nereik dekoro,tai toki kuklu padariau 4u.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2007 05 11, 17:45)
Sveikos,saket,kad nereik dekoro,tai toki kuklu padariau 4u.gif user posted image

rulle liuks thumbup.gif labai fainai....o kur gavai paveiksliukus? nu mano kelyje nepasitaiko tokiu graziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2007 05 11, 22:17)
rulle liuks thumbup.gif labai fainai....o kur gavai paveiksliukus? nu mano kelyje nepasitaiko tokiu graziu doh.gif

Zurnaluose reikia pasiziureti,dar jeigu koki apie mena rast,tai manau daug bus
visokiu grozybiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpionas @ 2007 05 11, 11:50)
nu ka matau kol nepaaugs vaikai negaliu dekupazint verysad.gif , nes arba perdziovinu laka(kol sutramdau vaikus) arba nedadziovinu(nes skubu kol vaiakai ramus)  verysad.gif

Mano mintys tokios pat doh.gif drinks_cheers.gif
Pasidomejau apie ta Sadolina, nes situacija gavosi kaip ir pas tave unsure.gif Tai viena sendina su vienakomponenciu, tai palieka ishvis ji nakciai dziuti, nes sako reikia kad pilnai ishdziutu blink.gif Maciau jos darbelius - nerealus wub.gif
Tik nzn ar su sadolin sendina ar ne mastau.gif
Atsakyti
mano dekupažo sagė "Švelnumas" ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(magnolyn @ 2007 05 13, 16:38)
mano dekupažo sagė "Švelnumas" ax.gif

Labai grazu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
rulle, magnolyn jusu sages tikrai labai grazios wub.gif
Atsakyti
nu po jusus fantastisku segiu wub.gif tai nekyla rankos rodyt savo terlioniu blush2.gif bet pasigrozet kiap faina 4u.gif
Atsakyti
kaip jums išeina užlakuot akrilinius dažus - man jie susimaišo su mediumu blink.gif .
o kažin aliejinius dažus neišeitų užlakuot g.gif
mat noriu pati nusipiešti ir užlakuoti mediumu
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2007 05 14, 18:31)
kaip jums išeina užlakuot akrilinius dažus - man jie susimaišo su mediumu blink.gif .

kvailai paklausiu, bet ar leidi akriliniams dažams nudžiūti? unsure.gif g.gif blush2.gif
nežinau, bent jau man tai jokių problem šiuo atžvilgiu nekyla. Išdžiūna dažai, o tada jau lakuoju kuo tik noriu. :S
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2007 05 14, 17:31)

man ta pati mintis kilo -ar dazai gerai isdziuve buvo.
kas del aliejiniu- tai as niekada tokios lekstes, kad ir kiek ten sluoksniu butu mediumo -nenaudociau nei pati maistui- nei kam kitam duociau schmoll.gif
tokia lekste jau tik glazuruoti ir nesti, kad iskaitintu ypatingai aukstoje temperaturoje, o ne varganuose 130 blink.gif - bet ir tada nezinau ar as noreciau is jos valgyti g.gif
na, bet jei tau vis tiek yra noras -tai reiktu pabandyti kaip reaguoja akrilinis mediumas su aliejiniais dazais ir kaip jie jauciasi kepami
jau geriau tada maisyti mediuma su akrilu ir piesti, o nudziuvus viska dar su mediumu ir kepti
Atsakyti