Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-5

Pradedančios dekupažininkės,

Jūs visos klausiat to paties, o apie tai buvo rašyta n kartų. Aš buvau įdėjus labai gerą nuorodą su video medžiaga kaip daryt suskilinėjimus su vienakomponentiniu krakle (nesvarbu kokios firmos, ar Sadolin ar TO-DO ar kt, svarbu, kad su vienakomponentiniais reik vienaip dirbt, su dvikomponentiniais kitaip).
Ir savo laiką sutaupysit skaitinėdamos pirmąją temą ir kitų sutaupysit, nes kaskart kartot tą patį per ta patį
doh.gif

Įdedu dar kartą dvi nuorodas, pradžiai jums užteks tiek, panagrinėkit ir nebekils tiek klausimų.

forumas, kur rasit pamokas su nuotraukom kaip dekupažinti.
http://www.craftladies.puslapiai.org/kaip-jus-tai-darot-vf4.htm

video pradedančiąjam
http://wideo.gazeta.pl/wideo/0,0,3867817.html

video kaip daryt suskilinėjimus su vienakomponenčiu krakle
http://wideo.gazeta.pl/wideo/0,0,3983509.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marzde: 10 gegužės 2007 - 13:35
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 05 10, 13:59)
o per ta pacia vieta nebraukei kelis kartus su sepeteliu  g.gif ?

ta prasme lako ar dazu???

Marzde 4u.gif dekui 4u.gif skaiciau visas temas ale jauciu akis neuzkliuvo uz filmuku www....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokom: 10 gegužės 2007 - 13:40
Dažų viršutinį sluoksnį tepant, negalima tept per tą pačią vietą kelis kartus. Lakas 'nebeturės jėgų' suskaldyt dvigubą sluoksnį dažų..
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2007 05 10, 15:21)
Dar viena padariau,tik nedekoruotas

nu koks grozis!!!! o paveiksliukus turbut spauzdinaisi ax.gif
Atsakyti
notworthy.gif perziurejau filmuka, regis matau savo klaidas! friends.gif dekui dar karta 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tokom: 10 gegužės 2007 - 13:46
QUOTE(rulle @ 2007 05 10, 11:21)
Dar viena padariau,tik nedekoruotas

oi, rulle, sito skaldymas tiesiog tobulas thumbup.gif o ir paveiksliukas nuostabus...as tik tikiuosi, kad lelyciu neuzhmesi isigazavus unsure.gif

QUOTE(Marzde @ 2007 05 10, 11:29)
Pradedančios dekupažininkės,

oi, as irgi situs buvau praziopsojus blush2.gif butu baisiai gerai neuzmirst atidarant nauja tema sudet situs i pirma posta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 05 10, 14:42)
nu koks grozis!!!! o paveiksliukus turbut spauzdinaisi ax.gif

Ne,cia is zurnalo,bet poperius labai geras,kokybiskas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2007 05 10, 14:44)
oi, rulle, sito skaldymas tiesiog tobulas thumbup.gif  o ir paveiksliukas nuostabus...as tik tikiuosi, kad lelyciu neuzhmesi isigazavus unsure.gif

Tikiuosi ir as,gal be reikalo lako uzsisakiau blush2.gif
Atsakyti
o is kokio zurnalo? ta prasme kokiu zurnalu popierius tinkas? Rulle liuks!
Papildyta:
rulle kaip suprasti paemiau paveiksliuka ir suskaldziau,tiesiog ant popieriaus dejai antikus? ar jau paveiksliuka buvai priklijavus kazkur...
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2007 05 10, 15:40)
o is kokio zurnalo? ta prasme kokiu zurnalu popierius tinkas? Rulle liuks!
Papildyta:
rulle kaip suprasti paemiau paveiksliuka ir suskaldziau,tiesiog ant popieriaus dejai antikus? ar jau paveiksliuka buvai priklijavus kazkur...

Zurnalas rusiskas "Cveti",iskirpta priklijuoju ant kartono ir tada skaldau,paskui dar su parketiniu laku kelis kartus nulakuoju,kad storiau butu,tik toki laka turiu,gal ir kitoks tinka,o paskui jau ant odos ir medziagos klijuoju 4u.gif
Atsakyti
mano dekupažinta sagė ax.gif
user posted image
Atsakyti
rulle , labai grazi sage ir be pagrazinimu thumbup.gif ... man tai kai per daug tu karoliuku uzgozia paveikslo ir deku daryta grozi rolleyes.gif

QUOTE(magnolyn @ 2007 05 10, 16:42)
user posted image

bigsmile.gif labai grazuuuuu
Atsakyti
QUOTE(magnolyn @ 2007 05 10, 17:42)

niu kaip man grazu tokie dalykeliai,labai subtiliai parinktas paveiksliukas thumbup.gif
Papildyta:
idomu o is modelino iseitu padaryti sage unsure.gif bet jau karoliuku tai turbut neiseitu nikaip pritvirtinti
Atsakyti