Pradedančios dekupažininkės,
Jūs visos klausiat to paties, o apie tai buvo rašyta n kartų. Aš buvau įdėjus labai gerą nuorodą su video medžiaga kaip daryt suskilinėjimus su vienakomponentiniu krakle (nesvarbu kokios firmos, ar Sadolin ar TO-DO ar kt, svarbu, kad su vienakomponentiniais reik vienaip dirbt, su dvikomponentiniais kitaip).
Ir savo laiką sutaupysit skaitinėdamos pirmąją temą ir kitų sutaupysit, nes kaskart kartot tą patį per ta patį
Įdedu dar kartą dvi nuorodas, pradžiai jums užteks tiek, panagrinėkit ir nebekils tiek klausimų.
forumas, kur rasit pamokas su nuotraukom kaip dekupažinti.
http://www.craftladies.puslapiai.org/kaip-jus-tai-darot-vf4.htm
video pradedančiąjam
http://wideo.gazeta.pl/wideo/0,0,3867817.html
video kaip daryt suskilinėjimus su vienakomponenčiu krakle
http://wideo.gazeta.pl/wideo/0,0,3983509.html
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 05 10, 13:59)
o per ta pacia vieta nebraukei kelis kartus su sepeteliu ?
ta prasme lako ar dazu???
Marzde dekui skaiciau visas temas ale jauciu akis neuzkliuvo uz filmuku www....
Dažų viršutinį sluoksnį tepant, negalima tept per tą pačią vietą kelis kartus. Lakas 'nebeturės jėgų' suskaldyt dvigubą sluoksnį dažų..
QUOTE(rulle @ 2007 05 10, 15:21)
Dar viena padariau,tik nedekoruotas
nu koks grozis!!!! o paveiksliukus turbut spauzdinaisi
perziurejau filmuka, regis matau savo klaidas! dekui dar karta
QUOTE(rulle @ 2007 05 10, 11:21)
Dar viena padariau,tik nedekoruotas
oi, rulle, sito skaldymas tiesiog tobulas o ir paveiksliukas nuostabus...as tik tikiuosi, kad lelyciu neuzhmesi isigazavus
QUOTE(Marzde @ 2007 05 10, 11:29)
oi, as irgi situs buvau praziopsojus butu baisiai gerai neuzmirst atidarant nauja tema sudet situs i pirma posta
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 05 10, 14:42)
nu koks grozis!!!! o paveiksliukus turbut spauzdinaisi
Ne,cia is zurnalo,bet poperius labai geras,kokybiskas
Papildyta:
QUOTE(uups @ 2007 05 10, 14:44)
oi, rulle, sito skaldymas tiesiog tobulas o ir paveiksliukas nuostabus...as tik tikiuosi, kad lelyciu neuzhmesi isigazavus
Tikiuosi ir as,gal be reikalo lako uzsisakiau
o is kokio zurnalo? ta prasme kokiu zurnalu popierius tinkas? Rulle liuks!
Papildyta:
rulle kaip suprasti paemiau paveiksliuka ir suskaldziau,tiesiog ant popieriaus dejai antikus? ar jau paveiksliuka buvai priklijavus kazkur...
Papildyta:
rulle kaip suprasti paemiau paveiksliuka ir suskaldziau,tiesiog ant popieriaus dejai antikus? ar jau paveiksliuka buvai priklijavus kazkur...
QUOTE(Latelle @ 2007 05 10, 15:40)
o is kokio zurnalo? ta prasme kokiu zurnalu popierius tinkas? Rulle liuks!
Papildyta:
Papildyta:
Zurnalas rusiskas "Cveti",iskirpta priklijuoju ant kartono ir tada skaldau,paskui dar su parketiniu laku kelis kartus nulakuoju,kad storiau butu,tik toki laka turiu,gal ir kitoks tinka,o paskui jau ant odos ir medziagos klijuoju
mano dekupažinta sagė
rulle , labai grazi sage ir be pagrazinimu ... man tai kai per daug tu karoliuku uzgozia paveikslo ir deku daryta grozi
labai grazuuuuu
QUOTE(magnolyn @ 2007 05 10, 16:42)
labai grazuuuuu
QUOTE(magnolyn @ 2007 05 10, 17:42)
mano dekupažinta sagė
niu kaip man grazu tokie dalykeliai,labai subtiliai parinktas paveiksliukas
Papildyta:
idomu o is modelino iseitu padaryti sage bet jau karoliuku tai turbut neiseitu nikaip pritvirtinti