Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-5

aha, facetten ant priklijuotos ir nulakuotos serveteles. Tik tepiau ploniau nei 2 mm, tai gavosi tokie paprasti paskilinejimai. paskui itryniau patina. Man rodosi, tas facetten vandenyj atmirksta ir lengvai nusiplauna (nors nebuvau gerai isdziovinus, jau po kokiu 8 val tepiau patina) tai gatava darba turbut reiketu dar karta akriliniu kalu uzhlakuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 07 11, 22:51)
ryžinis popierius jei neklystu 4.50 Lt vienas lapas 50x50 cm, o dėžutės tai nuo 10 lt iki daug...labai nesidomėjau  ax.gif

O tai visai normalios kainos bigsmile.gif maniau bus brangesnes blush2.gif

M dar kai ka sugalvojau, pavyzdziui ten yra kokiu paprastu serveteliu pirkt? g.gif galima keliom ten nueit nusipirkt o po to pasidalint ax.gif ka manote? cool.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2007 07 12, 14:09)
M dar kai ka sugalvojau, pavyzdziui ten yra kokiu paprastu serveteliu pirkt?  g.gif  galima keliom ten nueit nusipirkt o po to pasidalint  ax.gif  ka manote?  cool.gif  friends.gif

mes juk bet kur pirktom servelem mainomes, dalijames ir pardavinejam cia
nes vienam zmogui poko dekupazho tikslais kaipo ir daugoka, o virtuvej suvartot 'likuti' be shansu...o ir brangoka tongue.gif
Atsakyti
Aga skaiciau ir cia smile.gif bet pamaniau ten vietoj nusipirktume apsikeistume ir viskas, issirinktume kas mum grazu o ir siuntinet nereiktu ax.gif

P.s. man tavo pakabos tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koxamte: 12 liepos 2007 - 16:42

ar kam teko dekupažinti stiklinį daiktą nedažytą? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nighttingale: 12 liepos 2007 - 17:31
As pabandziau ant stiklines lempos vysniukes uzdet, graziai atrodo 4u.gif bet va nelakavau doh.gif
user posted image

cia adresiukas jej neparode foto Lempa su vysniukem
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koxamte: 12 liepos 2007 - 17:35
QUOTE(Koxamte @ 2007 07 12, 18:33)
As pabandziau ant stiklines lempos vysniukes uzdet, graziai atrodo  4u.gif  bet va nelakavau  doh.gif
user posted image

cia adresiukas jej neparode foto Lempa su vysniukem

aisku ax.gif tik aš turėjau minty butelį, arba stiklainį, persišviečiamą ax.gif
Atsakyti
Sveikutės, būkit geros, parašykit, kur Vilijampolėje yra ta dekupažo parduotuvė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nighttingale @ 2007 07 12, 19:38)
aisku  ax.gif tik aš turėjau minty butelį, arba stiklainį, persišviečiamą  ax.gif

Zn, manau, kad visai graziai iseitu g.gif pabandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2007 07 12, 18:48)
Zn, manau, kad visai graziai iseitu  g.gif  pabandyk  mirksiukas.gif

teks ax.gif tik va kad tas žmogelis patsp rie meno, visas klaidas matys blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nighttingale: 12 liepos 2007 - 17:56
QUOTE(Koxamte @ 2007 07 12, 17:09)
pavyzdziui ten yra kokiu paprastu serveteliu pirkt?  g.gif 

nėra ten paprastų servetėlių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nighttingale @ 2007 07 12, 18:31)
ar kam teko dekupažinti stiklinį daiktą nedažytą?  g.gif

teko man daryri vazą. Peršviečiama ji , truputį rusvo stiklo. Su lakavimu truputį sunkiau, nes reikia atsargiai pagal kraštelius užtepti laką, kad nesimatytų jo išlindusio. doh.gif Šiaip atrodo gražiai, čia įkelti negaliu, neturiu 100 žinučių ar kažko nemoku, žodžiu nesigauna įkelti nuotraukų. Gaila ax.gif
Atsakyti