Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-5

QUOTE(cikcak @ 2007 07 12, 08:44)
mijaka, vazonėliai super  thumbup.gif  thumbup.gif , labai gražiai padaryta.

dėkui blush2.gif
Atsakyti
Vis kazkaip bijau isbandyti dekupaza ax.gif atrodo nepavyks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Justikiii* @ 2007 07 12, 09:00)
Vis kazkaip bijau isbandyti dekupaza  ax.gif  atrodo nepavyks  4u.gif

nebandant tai tikrai nepavyks lotuliukas.gif o pabandzius, o jei dar su kokiu ryzhiniu popierium,- daug shansu,kad pavyks ir dargi patiks mirksiukas.gif

kazkam zadejau parodyt savo '200 metu senumo dezhute':
user posted image
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 07 12, 13:05)
kazkam zadejau parodyt savo '200 metu senumo dezhute':
user posted image

labai grazi dezute wub.gif ir visai ne 200 metu senumo...tik kokiu 155 lotuliukas.gif tik gaila, kad nuotraukyte tokia maza ax.gif gal didesne kur galima pamatyt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Justikiii* @ 2007 07 12, 12:00)
Vis kazkaip bijau isbandyti dekupaza  ax.gif  atrodo nepavyks  4u.gif

aš irgi taip galvojau, kol skaičiau tik teoriją, o kai pabandžiau ir pavyko ax.gif

uups labai gražiai gavosi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 07 12, 09:12)
labai grazi dezute wub.gif ir visai ne 200 metu senumo...tik kokiu 155 lotuliukas.gif tik gaila, kad nuotraukyte tokia maza ax.gif gal didesne kur galima pamatyt? g.gif

nu, zinok, nepatinka ji man schmoll.gif perdarysiu..bent jau crack'a perdesiu g.gif cia su tuo naujuoju facetten laku..o jis,man rodos, lengvai nusiplauna thumbup.gif
va cia didesne gali pamatyt rolleyes.gif
dar pakabas gali paziuret tongue.gif ne mano stilius, bet pagyvenusioms moterishkems i darba dariau, gal patiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 07 12, 12:19)
nu, zinok, nepatinka ji man  schmoll.gif  perdarysiu..bent jau crack'a perdesiu  g.gif  cia su tuo naujuoju facetten laku..o jis,man rodos, lengvai nusiplauna  thumbup.gif
dar pakabas gali paziuret tongue.gif  ne mano stilius, bet pagyvenusioms moterishkems i darba dariau, gal patiks ax.gif

Dėžutės gali neperdarinėti ir taip graži 4u.gif , žiūrėk dar sugadinsi, nebūtinai antras kartas geriau... mirksiukas.gif
O pakabos !!! thumbup.gif... pagyvenusioms moteriškėms... hihihi.gif
Atsakyti
wub.gif Man atrodo kad dekupazas labai sunkiai iveikiamas g.gif nesiryztu vis blush2.gif
Atsakyti
Siūliau vyrui patiuninguoti mašiną dekupažo pagalba - veidrodėlius, buferį... lotuliukas.gif Vyras aišku persigando, ir jokiais būdais sakė neleis to daryt nono.gif fool.gif
Ir ką jūs manot, buvom paatostogaut užsieniuose ir štai ką eidami gatve pamatėme:

user posted image

Sakau va žiūrėk kur dekupažas ir dar koks tiuningas!!! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2007 07 12, 09:52)

Ir ką jūs manot, buvom paatostogaut užsieniuose ir štai ką eidami gatve pamatėme:

wow wub.gif originaliai cia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2007 07 12, 12:52)
Sakau va žiūrėk kur dekupažas ir dar koks tiuningas!!!  lotuliukas.gif

tapetai trubūt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 07 12, 11:19)
nu, zinok, nepatinka ji man  schmoll.gif  perdarysiu..bent jau crack'a perdesiu  g.gif  cia su tuo naujuoju facetten laku..o jis,man rodos, lengvai nusiplauna  thumbup.gif
dar pakabas gali paziuret tongue.gif  ne mano stilius, bet pagyvenusioms moterishkems i darba dariau, gal patiks ax.gif

man ir patinka taip g.gif
o tu ta faceten dejai ant jau priklijuotos serveteles g.gif
laka vakar gavau -tai gal kokiam savaitgaliui pavyktu ka pameistrauti ax.gif
Atsakyti