Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-5

QUOTE(mijaka @ 2007 07 10, 22:39)
buvau šiandien PusePlius parduotuvėj Kaune  thumbup.gif  pinigėlių išleist...kiek ten visokio gėrio...prasedėjau gerą valandą, kol išsirinkau, pasikonsultavau ir pan. Labai geros moterys ten dirba, daug visko paaiškino ir pavyzdėlių parodė thumbup.gif

jei viskas bus gerai, tai ryt ir pabandysiu nulekt pasiziuret ax.gif

o su tuo vazonu tai nz... unsure.gif seseliu nemokejau uzdet lotuliukas.gif tai beliko nulakuot dabar smile.gif o beja tas serveteles reik klijuot tiesiai ant akrilo kai jau nudazius ar ant akrilo po to laku nudazyt ir tada tik det servetele blush2.gif siaubas kuo toliau tuo man gilesnis miskas lotuliukas.gif o pasirode taip lengva cia... 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Koxamte, na be abejo ant akrilo, o lakas tai jau tik pabaigai ,kaip užtvirtinimas. Šešėlius irgi dėk jau priklijavus motyvą, taip bus lengviau. O man rodos tu craftladies esi prisiregistravusi, tai gi ten viskas labai gražiai su nuotraukomis paaiškinta ax.gif g.gif ,skyrelyje "kaip jūs tai darote"
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 07 10, 18:39)
buvau šiandien PusePlius parduotuvėj Kaune  thumbup.gif  pinigėlių išleist...kiek ten visokio gėrio...prasedėjau gerą valandą, kol išsirinkau, pasikonsultavau ir pan. Labai geros moterys ten dirba, daug visko paaiškino ir pavyzdėlių parodė thumbup.gif

nu gerai, tai kuris cia tas pliusas? kur ozeshkienes gatvej? ar tas kitas, kur vilijampolej, ar kur ten? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 11 liepos 2007 - 11:18
QUOTE(uups @ 2007 07 11, 12:17)
nu gerai, tai kuris cia tas pliusas? kur ozeshkienes gatvej? ar tas kitas, kur vilijampolej, ar kur ten? g.gif

Ožeškienės g. čia. O ka, dar vilijampolėj yra kažkas g.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 07 11, 09:29)
Ožeškienės g. čia. O ka, dar vilijampolėj yra kažkas g.gif

aha..bet ten, berods, dezhutes visokios ir kt daiktai dekoravimui daugiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 07 11, 12:52)
aha..bet ten, berods, dezhutes visokios ir kt daiktai dekoravimui daugiau unsure.gif

o kur Vilijampolej yra, greit isduodat slaptas vietas triniti.gif
Atsakyti
aha...man irgi smalsu, kur Vilijampolėj g.gif nes Ožeškienės gatvėj jau buvau...reikia naujos dozės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cikcak @ 2007 07 11, 12:12)
Koxamte, na be abejo ant akrilo, o lakas tai jau tik pabaigai ,kaip užtvirtinimas. Šešėlius irgi dėk jau priklijavus motyvą, taip bus lengviau. O man rodos tu craftladies esi prisiregistravusi, tai gi ten viskas labai gražiai su nuotraukomis paaiškinta  ax.gif  g.gif ,skyrelyje "kaip jūs tai darote"

Aga neseniai ten prisiregistravau, bet kai dar ten nebuvau ir esu perskaicius ax.gif visa ta esme suprantu bet niekaip nesigauna blush2.gif matyt teks daug daug daug kartu daryt ir mokintis, kad iseitu unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
tai va smile.gif pirmas mano darbas buvo sitas smile.gif dariau ant stiklines vazels, bet akrilas labai storai uzsitepe, negraziai atrodo verysad.gif user posted image

Antra pabandziau daryti su guasu nudazius vazona biggrin.gif

user posted image

Nu va o trecia bandziau su tais "seseliais" bet man ten kleckai gavosi kazkokie blush2.gif isvis ju nereikejo det schmoll.gif

user posted image
user posted image

Visi darbai dar nelakuoti, nes kambari nelabai noriu smarvint smile.gif tai laukiu saulutes ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koxamte: 11 liepos 2007 - 18:20
QUOTE(Koxamte @ 2007 07 11, 20:20)
tai va  smile.gif  pirmas mano darbas buvo sitas  smile.gif  dariau ant stiklines vazels, bet akrilas labai storai uzsitepe, negraziai atrodo  verysad.gif  user posted image

Antra pabandziau daryti su guasu nudazius vazona  biggrin.gif

user posted image

Nu va o trecia bandziau su tais "seseliais" bet man ten kleckai gavosi kazkokie  blush2.gif  isvis ju nereikejo det  schmoll.gif

user posted image
user posted image

Visi darbai dar nelakuoti, nes kambari nelabai noriu smarvint  smile.gif  tai laukiu saulutes  ax.gif

as paziurejau tavo seseliukus...problema ta, kad tu naudoji viena spalva visam seseliui...o reikia nuo rausvos i gelsva (kaip tavo vazonelyje). Cia spalveles reik nepatinget pamaisyti mirksiukas.gif o ant stiklo akrila lygiai sunku uztepti...geriau su kempinele tokiu atveju bandyt.
Atsakyti
o butina tu seseliu? ax.gif lotuliukas.gif nes jej pirma serveteles o po to seselius, tai baisu kad ant tu serveteliu nepatektu dazu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2007 07 11, 20:37)
o butina tu seseliu?  ax.gif   lotuliukas.gif  nes jej pirma serveteles o po to seselius, tai baisu kad ant tu serveteliu nepatektu dazu  unsure.gif

seseliuoti nebutina, bet kartais tiesiog negraziai atrodo, kai be seselio. As retai pati seseliuoju, nes mano darbai daugiau tokio dekoratyvaus stiliaus, tai seseliu netruksta... o jei dedi seselius, tai cia toks atsargus ir preciziskas darbas su nediduku teptuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 11 liepos 2007 - 18:47