Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-5

QUOTE(mijaka @ 2007 07 09, 17:37)
justess, laba įdomiai atrodo  bigsmile.gif  tik nesupratau ant ko čia padaryta...į vidų dėjai kažką ar ant stiklo klijavai  g.gif

aciu 4u.gif cia ant stiklo klijuota ir sendinta.

QUOTE(pavonija @ 2007 07 09, 17:43)
justess22, puikus, kruopštus darbelis.

dekui 4u.gif

QUOTE(kazarniene @ 2007 07 09, 18:14)
laukiu jusu kritikos...
mano pirmasis darbelis  4u.gif

blink.gif nu nieko sau pirmas darbelis blink.gif super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2007 07 09, 16:43)
Mijaka, čia pažiūrėk:
http://www.senukai.l...id=000050574210
Jau tikrai geresnis už Sadolin Celco

ačiū 4u.gif bandysiu rytoj paieškot tokio
QUOTE(Princesė Rėja @ 2007 07 09, 17:00)
Bandziau kazkada kazka panasaus padaryti ant vazonu. biggrin.gif  Atrode tragiskai ir labai greitai nusilupo.... blush2.gif 

kodėl nusilupo ? g.gif gal viduj nenudažei ir vanduo išstumė dažus g.gif aš tai visą važoną uždažau ir užlakuoju... aišku vazono kokybė suprastėja, nes jis nekvėpuoja tada (darau tik molinius) ale niekas nenusilupa, nors pradžioj visko buvo
QUOTE(kazarniene @ 2007 07 09, 17:14)
laukiu jusu kritikos...

apie kokią tu čia kritiką šnekį bigsmile.gif nuostabus darbas thumbup.gif jei čia pirmas blynas toks tai kokie sekantys bus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2007 07 09, 15:43)
Mijaka, čia pažiūrėk:
http://www.senukai.l...id=000050574210
Jau tikrai geresnis už Sadolin Celco

aš tokį naudoju, tai sakai geresnis už Sadoliną? g.gif Man tai jis nelabai lygiai dengiasi?
Papildyta:
QUOTE(kazarniene @ 2007 07 09, 16:14)
laukiu jusu kritikos...
mano pirmasis darbelis  4u.gif

tiesiog fantastika thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
[quote=magnolyn,2007 07 08, 22:57]
[quote=darata,2007 07 08, 23:48]
tai čia suprantu Vilniuje g.gif , o aš matai kaunietė. Gal atsimenu parduotuvės pavadinimą, gal Kaune tokia pasrduotuvė yra? ax.gif

ten buvo specializuota sadolin parduotuve.vien tik sadolino prekes bigsmile.gif
[/quote]
oi dabar atsiminiau ir pas mus Kaune Sadolin parduotuvė yra, oi dėkui tau apsilankysiu 4u.gif
Atsakyti
kaip smagu kai giria blush2.gif
aciu aciu aciu.
jau zinau sejanti darbeli- visos buto durys biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
mijaka, labai įdomiai atrodo ta juosta. Gudriai čia sugalvota, nuostabiai atrodo thumbup.gif
justess22 labai mieli daikčiukai gavosi. Čia turbūt su tuo nauju bespalviu laku iš upss bandymai vyko. Gražu thumbup.gif
kazarniene na kaip pirmas darbas tai labai dideli užmojai ir gražiai pavykę. thumbup.gif
Aš nesiryžtu tokių didelių darbų pradėt gali pritrūkti kantrybės pabaigti blush2.gif . Tokia jau aš esu jei darbas užsistovi ilgiau nepabaigtas tai taip ir mėtosi kol per generalinę tvarką atsiduria konteineryje blush2.gif Jau ir dabar yra tokių pretendentų į konteinerį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(darata @ 2007 07 09, 20:26)
Kaune Sadolin parduotuvė yra

kur ? blush2.gif
QUOTE(kazarniene @ 2007 07 09, 20:59)
jau zinau sejanti darbeli- visos buto durys  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

geras tavo vyras, kad leidžia duris dekoruot blink.gif biggrin.gif
QUOTE(cipa007 @ 2007 07 09, 22:27)
mijaka, labai įdomiai atrodo ta juosta. Gudriai čia sugalvota, nuostabiai atrodo thumbup.gif
justess22 labai mieli daikčiukai gavosi. Čia turbūt su tuo nauju bespalviu laku iš upss bandymai vyko. Gražu thumbup.gif
kazarniene na kaip pirmas darbas tai labai dideli užmojai ir gražiai pavykę. thumbup.gif 
Aš nesiryžtu tokių didelių darbų pradėt gali pritrūkti kantrybės pabaigti blush2.gif . Tokia jau aš esu jei darbas užsistovi ilgiau nepabaigtas tai taip ir mėtosi kol per generalinę tvarką atsiduria konteineryje blush2.gif Jau ir dabar yra tokių pretendentų į konteinerį blush2.gif

dėl juostos tai čia ilgaai galvota buvo...gal pusę metų turėjau tą lentą ir jokių minčių ką iš jos padaryt doh.gif tik nesenai va "užplaukė"...aš tai nieko nemetu į konteinerį...palieku ateičiai, nes tie "užplaukimai" kartais ir po metų pertraukos užeina..va tada ir baigiu darbus arba perdarau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mijaka: 09 liepos 2007 - 21:35
QUOTE(mijaka @ 2007 07 09, 12:04)
na va, įkeliu ir aš savo ilgai kankintą ir pagaliau baigtą darbelį karsta.gif

user posted image
user posted image

Eina sau kaip grazu thumbup.gif nu o man tai nors uzmusk niekaip neiseina cray.gif o jau apie tuos seselevimus isvis nekalbu... schmoll.gif graziau gaunas kai ju nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2007 07 09, 23:04)
Eina sau kaip grazu  thumbup.gif  nu o man tai nors uzmusk niekaip neiseina cray.gif  o jau apie tuos seselevimus isvis nekalbu...  schmoll.gif  graziau gaunas kai ju nera  biggrin.gif

o kas konrečiai tau nesigana ? negali gi viskas būt blogai ax.gif gali į kursus užsirašyt, ten viską paaiškins ir tada tau pavyks 4u.gif o šešėlių ir nedėk, jei be jų gražiau atrodo irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mijaka: 10 liepos 2007 - 07:31
Kazarniene, oho užmojai. Darbas puikiai padarytas thumbup.gif (dabar lauksim durų "gražuolių" nuotraukų biggrin.gif hihihi.gif hihihi.gif )
Atsakyti
Kazarniene,- nu, net zodziu pagyroms truksta,- grazhu, skoninga, ir,panashu, be klaidu blink.gif
ash tai vis kamuojuos serveteles beklijuodama,sakykit,jums nesusiraukshleja, ypac didesnes klijuojant? g.gif man buna, uzklijuoju tobulai, bet kol dziuva, visvien i kokia raukshle sugeba susimest blink.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 07 10, 10:13)
Kazarniene,- nu, net zodziu pagyroms truksta,- grazhu, skoninga, ir,panashu, be klaidu blink.gif
ash tai vis kamuojuos serveteles beklijuodama,sakykit,jums nesusiraukshleja, ypac didesnes klijuojant? g.gif man buna, uzklijuoju tobulai, bet kol dziuva, visvien i kokia raukshle sugeba susimest blink.gif

mano beveik visada susiraukšlėja...yra gal tik keliios servetėlės, urios nors ir didelės, bet visada gražiai prisiklijuoja...gal popierius toks g.gif o kad nesusiraukšlėtų daugiau kai džiusta, tai aš iškart kai priklijuoju tai aptapšnoju su suglamžyta servetėle, tai klijus surenku lišnus ir prispaudžiu. o kai nulakuoju tai su švytriniu pereinu per raušleles ir vėl lakuoju, tada visiškai nieko nesijaučia kai lieti ir beveik nesimato tų raukšlių 4u.gif
Atsakyti
buvau šiandien PusePlius parduotuvėj Kaune thumbup.gif pinigėlių išleist...kiek ten visokio gėrio...prasedėjau gerą valandą, kol išsirinkau, pasikonsultavau ir pan. Labai geros moterys ten dirba, daug visko paaiškino ir pavyzdėlių parodė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mijaka: 10 liepos 2007 - 20:42