mijaka
Čia mano viena iš daugelio dėžučių, paprasta be jokių mandrybių. Ryžinio popieriaus servetėlė ant šonų, spausdintas paveiksliukas (rašaliniu printeriu, popierius iš batų dėžių)sendinimo lakas "Medium", lakuota poilutretaniniu laku vandens pagrindu 4 sluoksniai ir 2 sluoksniai blizgiu nitro laku( su pastaruoju atsargiai, nes gali visokių šposų nutikti, bet tvirtai užtai kaip už tėvynę).
ačiū
šiaip tai čia paveikslas ant sienos ir toks nemažas 45x50 cm
radau šitą lentą tarp malkų, kurias mum atveža iš baldų gamybos įmonės, tai čia kažkoks gamybinis brokas gavosi, iš ten ir ta juosta...o į tą "išpjovą" klijavau baltą servetėlės sluoksnį taip paglamžydama, paskui nudažiau ir viršunėles paryškinau kita spalva.
šešėlius pirma kartą bandžiau tokius daryt, padariau aplink gėlytes vandens balutę ir toj balutėj teptuku su dažais vedžiojau, kol kažkas gavosi tiesa, prieš tai nulakavau porą kartų
vat kas čia per lakas man įdomu...o kokios firmos ant etiketės taip ir parašyta ?
o dėžutė reikia spausdintuvą man pagaliau nusipirkt
šiaip tai čia paveikslas ant sienos ir toks nemažas 45x50 cm
radau šitą lentą tarp malkų, kurias mum atveža iš baldų gamybos įmonės, tai čia kažkoks gamybinis brokas gavosi, iš ten ir ta juosta...o į tą "išpjovą" klijavau baltą servetėlės sluoksnį taip paglamžydama, paskui nudažiau ir viršunėles paryškinau kita spalva.
šešėlius pirma kartą bandžiau tokius daryt, padariau aplink gėlytes vandens balutę ir toj balutėj teptuku su dažais vedžiojau, kol kažkas gavosi tiesa, prieš tai nulakavau porą kartų
QUOTE(pavonija @ 2007 07 09, 13:56)
lakuota poilutretaniniu laku vandens pagrindu
vat kas čia per lakas man įdomu...o kokios firmos ant etiketės taip ir parašyta ?
o dėžutė reikia spausdintuvą man pagaliau nusipirkt
Sveikutės visos jau tų dėželių ir paveikslų grožiai tai olialia
o čia mano savaitgalio pabandymai
QUOTE(justess22 @ 2007 07 09, 15:59)
Sveikutės visos jau tų dėželių ir paveikslų grožiai tai olialia
justess, laba įdomiai atrodo tik nesupratau ant ko čia padaryta...į vidų dėjai kažką ar ant stiklo klijavai
Mijaka, čia pažiūrėk:
http://www.senukai.l...id=000050574210
Jau tikrai geresnis už Sadolin Celco
justess22, puikus, kruopštus darbelis.
http://www.senukai.l...id=000050574210
Jau tikrai geresnis už Sadolin Celco
justess22, puikus, kruopštus darbelis.
Koki grazus jusu visu darbai. Tikras menas. Kad as taip mokeciau...
Bandziau kazkada kazka panasaus padaryti ant vazonu. Atrode tragiskai ir labai greitai nusilupo....
Sekmes jums ir toliau!
Bandziau kazkada kazka panasaus padaryti ant vazonu. Atrode tragiskai ir labai greitai nusilupo....
Sekmes jums ir toliau!
laukiu jusu kritikos...
mano pirmasis darbelis
mano pirmasis darbelis
Kritikos nebus, nėra prie prisikabinti, bet ir užmojai tavo pirmam darbui tokį gigantišką darbą daryti
cia is senos rusiskos spinteles kur su veidrodziu is triju daliu buvo. Mane jau labai erzint pradejo tik paziurejus i ja, tai nutariau i vonia perkelt.
ir dar, cia ne serveteles, o piesinkai su rasaliniu printeriu spausdinti. Ant paprasto popieriaus. Jauciu kad namie neliks nereikalingu daiktu
ir dar, cia ne serveteles, o piesinkai su rasaliniu printeriu spausdinti. Ant paprasto popieriaus. Jauciu kad namie neliks nereikalingu daiktu
kazarniene, šaunuolė!, Jei šis užsiėmimas patiko tai ne tik neliks nereikalingų daiktų, bet dar ir naujų prisipirksi, kad tik dekupažinti ką turėtum , o skonis pas tave liuks, net ir krepšiai priderinti prie tavo spintelės