Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-5

mijaka thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Čia mano viena iš daugelio dėžučių, paprasta be jokių mandrybių. Ryžinio popieriaus servetėlė ant šonų, spausdintas paveiksliukas (rašaliniu printeriu, popierius iš batų dėžių)sendinimo lakas "Medium", lakuota poilutretaniniu laku vandens pagrindu 4 sluoksniai ir 2 sluoksniai blizgiu nitro laku( su pastaruoju atsargiai, nes gali visokių šposų nutikti, bet tvirtai užtai kaip už tėvynę).
user posted image
user posted image
Atsakyti
ačiū aciuks.gif
šiaip tai čia paveikslas ant sienos blush2.gif ir toks nemažas 45x50 cm ax.gif
radau šitą lentą tarp malkų, kurias mum atveža iš baldų gamybos įmonės, tai čia kažkoks gamybinis brokas gavosi, iš ten ir ta juosta...o į tą "išpjovą" klijavau baltą servetėlės sluoksnį taip paglamžydama, paskui nudažiau ir viršunėles paryškinau kita spalva.
šešėlius pirma kartą bandžiau tokius daryt, padariau aplink gėlytes vandens balutę ir toj balutėj teptuku su dažais vedžiojau, kol kažkas gavosi biggrin.gif tiesa, prieš tai nulakavau porą kartų

QUOTE(pavonija @ 2007 07 09, 13:56)
lakuota  poilutretaniniu laku vandens pagrindu

vat kas čia per lakas man įdomu...o kokios firmos g.gif ant etiketės taip ir parašyta ?
o dėžutė thumbup.gif reikia spausdintuvą man pagaliau nusipirkt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mijaka: 09 liepos 2007 - 13:53
Sveikutės visos 4u.gif jau tų dėželių ir paveikslų grožiai tai olialia wub.gif
o čia mano savaitgalio pabandymai blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(justess22 @ 2007 07 09, 15:59)
Sveikutės visos 4u.gif jau tų dėželių ir paveikslų grožiai tai olialia wub.gif
o čia mano savaitgalio pabandymai blush2.gif

justess, laba įdomiai atrodo bigsmile.gif tik nesupratau ant ko čia padaryta...į vidų dėjai kažką ar ant stiklo klijavai g.gif
Atsakyti
Mijaka, čia pažiūrėk:
http://www.senukai.l...id=000050574210
Jau tikrai geresnis už Sadolin Celco
justess22, puikus, kruopštus darbelis.
Atsakyti
Koki grazus jusu visu darbai. thumbup.gif Tikras menas. Kad as taip mokeciau... rolleyes.gif
Bandziau kazkada kazka panasaus padaryti ant vazonu. biggrin.gif Atrode tragiskai ir labai greitai nusilupo.... blush2.gif
Sekmes jums ir toliau! 4u.gif
Atsakyti
laukiu jusu kritikos...
mano pirmasis darbelis 4u.gif

user posted image
user posted image

Atsakyti
bigsmile.gif Man tai super gražu. thumbup.gif
Atsakyti
Kritikos nebus, nėra prie prisikabinti, bet ir užmojai tavo pirmam darbui tokį gigantišką darbą daryti biggrin.gif
Atsakyti
cia is senos rusiskos spinteles kur su veidrodziu is triju daliu buvo. Mane jau labai erzint pradejo tik paziurejus i ja, tai nutariau i vonia perkelt.

ir dar, cia ne serveteles, o piesinkai su rasaliniu printeriu spausdinti. Ant paprasto popieriaus. Jauciu kad namie neliks nereikalingu daiktu biggrin.gif
Atsakyti
kazarniene, šaunuolė!, Jei šis užsiėmimas patiko tai ne tik neliks nereikalingų daiktų, bet dar ir naujų prisipirksi, kad tik dekupažinti ką turėtum biggrin.gif , o skonis pas tave liuks, net ir krepšiai priderinti prie tavo spintelės thumbup.gif
Atsakyti