Pasiskaičius dekupažo temas, nutariau ir aš pabandyti
ikeliu savo pirmą blyną
O čia antras darbelis:
QUOTE(GiedreB @ 2007 07 08, 20:33)
ikeliu savo pirmą blyną
O čia antras darbelis:
ikeliu savo pirmą blyną
O čia antras darbelis:
kad toks mano bent dešimtas būtų... super.
QUOTE(magnolyn @ 2007 07 08, 14:39)
siaures miestelyje prie senuku netoli.uz kokiu 200 metru
prie rimi einant link ogminos ar kazkas panasaus.
prie rimi einant link ogminos ar kazkas panasaus.
tai čia suprantu Vilniuje , o aš matai kaunietė. Gal atsimenu parduotuvės pavadinimą, gal Kaune tokia pasrduotuvė yra?
Papildyta:
QUOTE(GiedreB @ 2007 07 08, 19:33)
ikeliu savo pirmą blyną
[
ikeliu savo pirmą blyną
[
labai gražu
[quote=darata,2007 07 08, 23:48]
tai čia suprantu Vilniuje , o aš matai kaunietė. Gal atsimenu parduotuvės pavadinimą, gal Kaune tokia pasrduotuvė yra?
ten buvo specializuota sadolin parduotuve.vien tik sadolino prekes
ten buvo specializuota sadolin parduotuve.vien tik sadolino prekes
QUOTE(Pause @ 2007 07 07, 22:10)
Kazkur cia buvau radus, kad rasaliniu printeriu ant to popieriaus, i kuri batai ivynioti buna perkant, spausdina, jei neklistu
Tik su lazeriniu,Nes su rasaliniu tepliojasi darbas kai tepi klijus.Jau patikrinau
QUOTE(svajoklis @ 2007 07 09, 00:58)
Tik su lazeriniu,Nes su rasaliniu tepliojasi darbas kai tepi klijus.Jau patikrinau
O vat ir nebūtinai, žinau tikrai kad spausdina su rašaliniu spausdintuvu ir padaro fantastiškai ( gal Pavonija atsakys- ji tame DIDELĖ specė )
Sugeba sutvirtinti dažus, jie nesilieja.
O dėl lako,kažkas domėjosi, tai kiek išbandžiau akrilinių vandeniu skiežiamų, jie visi bjaurybės šiek tiek limpa, kiek bedžiūtų. Tai ko gero dėl to, kad reaguoja su oro drėgnumu. Gal kai jie naudojami grynai mediniams paviršiams, tai būna kitaip. Susigeria į medį ir nelimpa, o dekoruotas daiktas taip giliai nesugeria.
Aš tai jau nusispjoviau į patogumą ir visus savo darbus perlakavau sintetiniu ,tuo kuris skiedžiamas vaitspiritu, laku. Nepatogu aišku ir kvapas gan stiprus ir teptuką valyti reikia su skiedikliu, bet užtat ramu. Ypač tai patartina jei daiktas turės sąlytį su vandeniu (lieka baltos dėmės, jei lakuota vandeniu skiedžiamu laku).
QUOTE(GiedreB @ 2007 07 08, 20:33)
labai gražu
QUOTE(cikcak @ 2007 07 09, 09:24)
visus savo darbus perlakavau sintetiniu ,tuo kuris skiedžiamas vaitspiritu, laku.
čia lakavai ant akrilinio lako taip suprantu ?
na va, įkeliu ir aš savo ilgai kankintą ir pagaliau baigtą darbelį
mijaka, labai šaunus darbelis. O kas tai- dėžutė, lentutė ?? Gražiai padaryti šešėliai. Dar klausimėlis, kaip padaryta juosta einanti per vidurį ?
O laką tepiau ant akrilinio, nesusipyko
O laką tepiau ant akrilinio, nesusipyko
Noriu paklausti kokiu laku geriausia lakuoti ant medžiagos?
Turiu omeny, kad galima būtu skalbti ir kad ta dekupažinta vieta lankstytusi?
Mijaka, labai šaunus tavo "kankinys", vertas vargo, toks neperkrautas, subtilus, kaip ta dekoratyvi juosta padaryta ir mane domina?
QUOTE(Kozete @ 2007 07 09, 09:44)
Noriu paklausti kokiu laku geriausia lakuoti ant medžiagos?
tekstilei yra skirtas specialus tekstilinis mediumas
mijaka