Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-5

QUOTE(mijaka @ 2007 07 06, 15:13)
vistiek perdariau  ax.gif

merginos, o kokį laką jus naudojat pabaigai ? aš naudoju tokį akrilinį, prisimenu ne patį brangiausią atrodo Latvišką pirkau. Tai po jo paviršius toks lis neišdžiuvęs būna doh.gif turiu darbelių prieš pusę metų darytų ir vistiek na lig limpa...toks kaip guma atrodo..na ne taip kaip įparsti lakai, ne akriliniai g.gif tai va galvoju, ar čia taip pas visas ar čia mano lakas blogas ?

Aš tai naudoju "Johstones" firmos poliuteratinį tai nieko lygtais gerai išdžiūna g.gif Senukuose pirkai jis šiek tiek pigesnis nei Sadolin firmos ir man reikėjo blizgaus, o Sadolin blizgaus Senukuose nėra tik matinis.
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 07 06, 16:13)
vistiek perdariau  ax.gif

merginos, o kokį laką jus naudojat pabaigai ? aš naudoju tokį akrilinį, prisimenu ne patį brangiausią atrodo Latvišką pirkau. Tai po jo paviršius toks lis neišdžiuvęs būna doh.gif turiu darbelių prieš pusę metų darytų ir vistiek na lig limpa...toks kaip guma atrodo..na ne taip kaip įparsti lakai, ne akriliniai g.gif tai va galvoju, ar čia taip pas visas ar čia mano lakas blogas ?

va pas mane irgi taip pat.mano tai akrilinis sadolin blizgus... g.gif
Atsakyti
Dekupazas

Gal kas idomaus bus ko dar nezinot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(magnolyn @ 2007 07 06, 23:39)

tai gerai nesusigundžiau šiandien sadolino laką pirkt, jei ir su juo tas pats doh.gif o čia lakas pirtims ane ? g.gif nes aš tą galvojau pirkt, bet pagailėjau 30 lt blush2.gif nupirkau kažkokį ""Lakrilas" lakas sienoms matinis...pabandžiau ant nedidelio paviršiaus tai lig ir nieko..bet dar bus matyt. O tas senas mano tai "Ekoakva" lakas pusiau blizgantis...

Atsakyti
ANT KOKIO POPIERIAUS SPAUDINATE PAVEIKSLĖLIUS,KAIP JĮ PAPLONINT? doh.gif didžiosios
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2007 07 07, 19:25)
ANT KOKIO POPIERIAUS SPAUDINATE PAVEIKSLĖLIUS,KAIP JĮ PAPLONINT? doh.gif didžiosios

bijau suklaidinti, bet kazkur skaičiau kad geriausia spausdinti lazeriniu spausdintuvu ant foto popieriaus, o plonina mirkinant vandeny, nulupant nagu apatinį sluoksnį ax.gif pataisykit jeigu klystu blush2.gif iš klaidų mokomės lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nighttingale: 07 liepos 2007 - 18:44
QUOTE(nighttingale @ 2007 07 07, 19:44)
bijau suklaidinti, bet kazkur skaičiau kad geriausia spausdinti lazeriniu spausdintuvu ant foto popieriaus, o plonina mirkinant vandeny, nulupant nagu apatinį sluoksnį  ax.gif pataisykit jeigu klystu  blush2.gif iš klaidų mokomės  lotuliukas.gif

o koks ten dar sluoksnis yr? g.gif
Atsakyti
QUOTE(heavytea @ 2007 07 07, 19:45)
o koks ten dar sluoksnis yr?  g.gif

nu pasiimk nuotrauka..ten juk popierius storas, ir už kampičio plėšiant nusiplėšia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nighttingale @ 2007 07 07, 19:49)
nu pasiimk nuotrauka..ten juk popierius storas, ir už kampičio plėšiant nusiplėšia  4u.gif

man nesiplėšią nieks ax.gif ax.gif na, nesvarbu, vistiek dabar nespausdinsiu.
Atsakyti
Kazkur cia buvau radus, kad rasaliniu printeriu ant to popieriaus, i kuri batai ivynioti buna perkant, spausdina, jei neklistu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(magnolyn @ 2007 07 06, 22:39)

o kur tu pirkai tą sadolin blizgų, nes Senukuose tai nėra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(darata @ 2007 07 08, 13:34)
o kur tu pirkai tą sadolin blizgų, nes Senukuose tai nėra  blush2.gif

siaures miestelyje prie senuku netoli.uz kokiu 200 metru hihihi.gif

prie rimi einant link ogminos ar kazkas panasaus. blush2.gif
Atsakyti