Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-5

QUOTE(uups @ 2007 05 09, 22:29)
grazu  thumbup.gif  man paveiksliukas labai grazus smile.gif  o ir suskilinejo normaliai...

Aciu,malonus meistro pagyrimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 05 09, 21:33)
Aš čia gal ne į temą, bet gal kas galėtų parduoti Sadolin sendinimo lako kokį 100g  blush2.gif labai noriu pabandyti kaip ten man gautųsi tas sendinimo efektas...  g.gif  nes įsigijau kažkokį tai kreką, ale man nieko nesigauna  g.gif  Dariau pagal instrukcijas, ale  doh.gif  Gal gi su Sadolinu lengviau gautusi??  g.gif

Sian pirkau sadolin antique 500 ml uz 21 su kapeikom, nemanau kad brangu. Kaip minejau noriu dekupazinti lagamina, bet ispradziu nusprendziau ishbandyti si laka ant smulkesniu darbeliu. Jau nudaziau pirmu sluoksniu lekstutes keramikines ir plastmasini indeli dantu sepetukam. Suradau serveteliu (negrazus piesinukas doh.gif ) bet ka padarysi, labai norisi pabandyti. Ziuresiu kaip gausis, jei viskas thumbup.gif leksiu dekupazinti lagamina ax.gif
Tiesa, tas lagaminas su metalinem detalem dry.gif ir jos biski parudijusios doh.gif Jauciu nedazysiu ju, paliksiu taip kaip yra....ar kaip mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju-Ju: 09 gegužės 2007 - 21:42
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 05 09, 23:41)
Sian pirkau sadolin antique 500 ml uz 21 su kapeikom, nemanau kad brangu. Kaip minejau noriu dekupazinti lagamina, bet ispradziu nusprendziau ishbandyti si laka ant smulkesniu darbeliu. Jau nudaziau pirmu sluoksniu lekstutes keramikines ir plastmasini indeli dantu sepetukam. Suradau serveteliu (negrazus piesinukas  doh.gif ) bet ka padarysi, labai norisi pabandyti. Ziuresiu kaip gausis, jei viskas  thumbup.gif leksiu dekupazinti lagamina  ax.gif
Tiesa, tas lagaminas su metalinem detalem dry.gif ir jos biski parudijusios  doh.gif Jauciu nedazysiu ju, paliksiu taip kaip yra....ar kaip mastau.gif

as tau siulyciau nusipirkti rudziu suryseja,tiesiog tas surudyjusias detales nusveisk su sepetuku ir nutepk tuo suryseju ir gali drasiai dazyti,rudys neturetu islysti.Manau kad nelabai bus grazu jei lagamina nudekupazinsi o aprudyjusias detales paliksi schmoll.gif 4u.gif
Papildyta:
o rudziu suryseja rasi bet kurioje statybiniu prekiu parduotuvei,kitaip jis dar gali vadintis rudziu modifikatorius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 05 09, 22:55)
as tau siulyciau nusipirkti rudziu suryseja,tiesiog tas surudyjusias detales nusveisk su sepetuku ir nutepk tuo suryseju ir gali drasiai dazyti,rudys neturetu islysti.Manau kad nelabai bus grazu jei lagamina nudekupazinsi o aprudyjusias detales paliksi schmoll.gif  4u.gif
Papildyta:
o rudziu suryseja rasi bet kurioje statybiniu prekiu parduotuvei,kitaip jis dar gali vadintis rudziu modifikatorius 4u.gif

na ir as pati taip ir taip ziuriu i tas rudys, nuvalyt tai nuvalysiu...bet kas liecia dazyma, taip biski abejojau g.gif O galesiu dazyt tais paciais dazais, ar reikes spec metalui ax.gif O surysejo jau zinau kur ieskot irnesakyk.gif - tarp vyro zaislu hihihi.gif
Dar kazkaip fantazija miega del vidaus lagamino unsure.gif Jis padengtas popieriumi, jei ir ji paliksiu sena irgi bus nekas schmoll.gif
......kol rasiau sove i galva ideja blink.gif rolleyes.gif Bet ir is jusu laukiu pasiulymu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kilmne @ 2007 05 09, 22:17)
Tokom, o koki krakliu turi?

As isigijau DecoArt One step ckrackle... va jis user posted image
maziukas kazkoks paveiksliukas... didesnio neradau blush2.gif
Atsakyti
Oi, kuo daugiau i miska - tuo daugiau medziu... blink.gif taip ir man su tuo dekupazinimu....klausimu vis daugiau ir daugiau.doh.gif doh.gif

Forume paskaiciau - kad dauguma ta sendinima darot su Sadolin Antique. O su juo darot todel ,kad pigiau nei su Antik I ir Antik II ar ,kad geriau gaunasi? blush2.gif

As galvoju, kad tie is Artmanijos nors ir brangesni (zymiai), bet gal rezultatas visada garantuotas - gal kaip pradziamokslei lengviau.

Ir dar o-pa-pa rase, kad jei darai sendinima su sadolinu, tai paveiksliuko klijavimas vyksta jau po sendinimo. Tada klausimas - kaip tas paveiksliukas normaliai uzsiklijuoja ?
frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju-Ju @ 2007 05 10, 00:01)
na ir as pati taip ir taip ziuriu i tas rudys, nuvalyt tai nuvalysiu...bet kas liecia dazyma, taip biski abejojau  g.gif O galesiu dazyt tais paciais dazais, ar reikes spec metalui  ax.gif O surysejo jau zinau kur ieskot irnesakyk.gif - tarp vyro zaislu hihihi.gif
Dar kazkaip fantazija miega del vidaus lagamino  unsure.gif Jis padengtas popieriumi, jei ir ji paliksiu sena irgi bus nekas  schmoll.gif
......kol rasiau sove i galva ideja  blink.gif  rolleyes.gif  Bet ir is jusu laukiu pasiulymu  blush2.gif

geriau kad nudazytum dazais skirtais metalui,jei jau vyras modifikatoriaus turi gal tures ir dazu metalui rolleyes.gif
o lagamino vidu manau visai smagu butu iskloti kokia nors medziaga,tik nelabai isivaizduoju kaip tai padaryti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(sinsiliuks @ 2007 05 10, 10:24)

Forume paskaiciau - kad dauguma ta sendinima darot su Sadolin Antique. O su juo darot todel ,kad pigiau nei su Antik I ir Antik II ar ,kad geriau gaunasi? blush2.gif

As galvoju, kad tie is Artmanijos nors ir brangesni (zymiai), bet gal rezultatas visada garantuotas - gal kaip pradziamokslei lengviau.
Ir dar o-pa-pa rase, kad jei darai sendinima su sadolinu, tai paveiksliuko klijavimas vyksta jau po sendinimo. Tada klausimas - kaip tas paveiksliukas normaliai uzsiklijuoja ?
  frusty.gif

pirmiausia,sadolino ir antik skiriasi rezultatas.Sadolinas skaldo dazus o antik galima ir paveiksleli suskaldit (jeigu nemaisau su krakle g.gif )
as asmeniskai pirkau sadolina delto kad man su juo paprasciau,pabijojau is pradziu pirktis tuos antik.Galvojau,pirmiausia igusiu su sadolinu o veliau galesiu ir su Antik pabandyti.Ir dar manau kad didesni plota sendint su Antik tai labai jau brangiai iseitu g.gif O po sendinimo sadolinu paveiksliukas labai normaliai ir graziai prisiklijuoja,juk nepasidaro nuo sendinimo grioviai lotuliukas.gif sutrukineja graziai,ir motyvai graziai susiklijuoja.O siaip,as asmeniskai pries sendinant ir klijuojant motyvus visada susidelioju kaip viskas turi atrtodyti ir tiesiog tu vietu kurios bus uzklijuotos nesendinu mirksiukas.gif na cia as taip dirbu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2007 05 09, 21:03)
Tik nelabai graziai suskilinėjouser posted image

rulle, nu kokos grozis nerealus, toks viduramziskas paveisliukas simpatiskas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 05 10, 06:52)
As isigijau DecoArt One step ckrackle... va jis user posted image
maziukas kazkoks paveiksliukas... didesnio neradau  blush2.gif

cia alia Sadolinas-parasyk kaip darei, kad tau nesigavo
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 05 10, 10:59)
cia alia Sadolinas-parasyk kaip darei, kad tau nesigavo

Padaziau akriliniais dazais pagrinda, palaukiau kol nudziuvo (na apie 1 val. gal mazai?) tada dejau kreka apystoriai (jei atvirai ivairiai klojau, kad butu veliau aisku) ir po val. tepiau dazu sluoksni kita kryptim... nu bet s... velnias, man regis tas krekas neskylineja kaip as noreciau sad.gif siaip matosi kazkoks tai skylinejimas kai uzdedi dazus s...
sian nusipirkau sadolino,. nepagailejau pinigu, veliau bandysiu su juom... man taip grazu tokie gilus iskilimai blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes Darbstuoles 4u.gif
sia temele seku senokai, esu kai ka jau ir nudirbusi ax.gif , bet su Jusu darbais nesilyginu..... biggrin.gif
labai susidomejau tuo sendinimu... turiu sodyba, kurioje yra visokiu baldziuku, juos pasendinus atrodtu thumbup.gif kadangi prirasyta nemazai ir jau ne viska galiu atsirinkti....
veiklos planas: biggrin.gif
nusipirksiu Sadolin sendinancio lako - tiek supratau biggrin.gif
o eiga meginsiu nuspeti: sakykim sendinsiu taburete bigsmile.gif ja turiu padengti dazais (ar svarbu kokiais? ar reikia kad jie isdziutu? ir t.t.) tada lakuoju... paskiau klijuoju norima paveiksliuka ir vel lakuoju..... ar ka praleidau? g.gif

is anksto aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2007 05 10, 11:07)
Padaziau akriliniais dazais pagrinda, palaukiau kol nudziuvo (na apie 1 val. gal mazai?) tada dejau kreka apystoriai (jei atvirai ivairiai klojau, kad butu veliau aisku) ir po val. tepiau dazu sluoksni kita kryptim... nu bet s... velnias, man regis tas krekas neskylineja kaip as noreciau sad.gif siaip matosi kazkoks tai skylinejimas kai uzdedi dazus s...
sian nusipirkau sadolino,. nepagailejau pinigu, veliau bandysiu su juom... man taip grazu tokie gilus iskilimai  blush2.gif

nu kaip ir viskas gerai g.gif , nors as niekada valandos nelaukiu uztepus sadolino -zymiai anksciau tepu antra dazu sluoksni. Pabandyk su fenu uztepus antra dazu sluoksni dziovinti
kia vertus buna dazu, kurie nesiskaldo doh.gif
Atsakyti