Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-5

QUOTE(mijaka @ 2007 06 25, 17:40)
o lakas akrilinis ?

jo jis vandens pagrindu poliuretatinis. kai su medžiu dirbau tai nieko viskas kuo puikiauisiai. Ir ant plastmasės gerai. Čia manyčiau dėl to, kad prie stiklo dažai nelimpa g.gif Nes kai ant tos bonkos bandžiau antrą sluosnį dažų tepti tai kažkas panašiai irgi gavosi.
Tai jūs man pasakykit kaip jūs su tuo stiklu dirbat, kokias priemones naudojat biggrin.gif
Atsakyti
Atsiprasau, bet kas nors pasakykit, kur galima Kaune nusipirkti kliju, tinkamu stiklui? Nes senukuose paklausiau, tai tik guztelejo peciais, nesuprate, ko as noriu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrr?: 25 birželio 2007 - 20:41
QUOTE(rrr? @ 2007 06 25, 20:38)
Atsiprasau, bet kas nors pasakykit, kur galima Kaune nusipirkti kliju, tinkamu stiklui? Nes senukuose paklausiau, tai tik guztelejo peciais, nesuprate, ko as noriu...

jei klijuoti servetėles ant stiklo tai manau puikiausiai tinka lipalas g.gif
Atsakyti
QUOTE(pavonija @ 2007 06 24, 10:42)
Kai sumaišai dažus su tuo mediumu, tai tapšnok su kempinėle o ne tepk teptuku, ir tai daryk kai dažai jau antrą sluoksnį, geriau būtų kad šiek tiek antro sluoksnio atspalvis skirtųsi, bet ne per smarkiai. Ir viskas man gaunasi, puiku, man patiko, tik brangoka.
[

nesupratau blink.gif blush2.gif dar karta paaiskink ax.gif pirma kart nudazaii paprastai, tada antra kart imi sviesesni atspalvi ir ji maisai su tuo mediumu? o tas pirmas sluoksnis turi nudziut ar ner skirtumo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(darata @ 2007 06 25, 21:51)
jei klijuoti servetėles ant stiklo tai manau puikiausiai tinka lipalas  g.gif

Teisingai lipalas puikiai tinka. O jei nori, kad tai nebenusiplautų, gali po priklijavimo lipalu, padengti stiklo dažais skirtais dailininkams. Gausis tas pat kas ir dengiant mediumu stiklui iš Artmanijos. Dažų yra pirkti "Meno mūzoje". Reikia prašyti skaidrių (incolor) dažų stiklui. Tiesa gaminį, padengus jais, reikia kaitinti orkaitėje.
Atsakyti
šviesesnį ar tamsesnį tai jau nuo tavo noro priklauso, paprasčiausiai jei ta pati spalva, jokios dėmės neatsiranda, ir teptuku tepant nieko nesimato, reikia kempinėle,pirmas sluoksnis turi būti išdžiuvęs. Pabandyk kur ant mažo plotelio kad negadint dažų ir mediumo.
Atsakyti
1 servetėlių archyvas gal tiks atsispausdinimui ax.gif
2 servetėlių archyvas
3 servetėlių archyvas
Atsakyti
Pasirodysiu su naujausiais darbukais... blush2.gif

user posted image

user posted image

O čia mano SM puslapiukas, jei kam įdomu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 26 birželio 2007 - 12:42
QUOTE(justess22 @ 2007 06 26, 13:40)
Pasirodysiu su naujausiais darbukais... blush2.gif

user posted image

user posted image

O čia mano SM puslapiukas, jei kam įdomu blush2.gif

Justes22, išduok paslaptį- kur tas arbatos dėžutes perki?nu labai jau jos fainos :ax
Atsakyti
nieko nesupratau blink.gif
justess22, kaip cia padarei,kad vienas meshkiukas didesnis uzh kitus? blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolija @ 2007 06 26, 13:44)
Justes22, išduok paslaptį- kur tas arbatos dėžutes perki?nu labai jau jos fainos :ax

Vat as lygiai ta pati norejua paklaust, labai smalsu kur kratuvele tu dezuciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 06 26, 14:45)
nieko nesupratau blink.gif
justess22, kaip cia padarei,kad vienas meshkiukas didesnis uzh kitus? blink.gif  g.gif

o čia truputuką pagudravau mirksiukas.gif skanavau ir spausdinau...nes 1 servetėlės mažoka ax.gif
o arbatos dėžutes pirkau Urmo bazėj...bet nupirkau visas, kiek buvo (kokius 4vnt.), o dabar jau nebeturi schmoll.gif vis žada atvežti, o niekaip neatveža g.gif kažkur Rytinėj galerijoj apie vidurį yra indų parduotuvė - ieškokit ten ax.gif
Atsakyti