Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-5

QUOTE(Skorpionas @ 2007 06 23, 22:12)
turiu problemele g.gif ar kas esat pirke is artmanijos mediuma sendinimo demems isgauti? taip patiko man jis is aprasymo bet kad ne velnio man nesigauna blink.gif uzrasyta, sumaisyt 1x1 su akriliniais dazais ir padengt pavirsiu, bet niekas nepasidaro!!!!!!!!!!!!!!gal ka ne taip daraiu  unsure.gif padekit kas galit  help.gif

Kai sumaišai dažus su tuo mediumu, tai tapšnok su kempinėle o ne tepk teptuku, ir tai daryk kai dažai jau antrą sluoksnį, geriau būtų kad šiek tiek antro sluoksnio atspalvis skirtųsi, bet ne per smarkiai. Ir viskas man gaunasi, puiku, man patiko, tik brangoka.
kunigunda78, tos servetėlės, tai tikrai nuostabios, nesitampo , lengvai klijuojasi, išmatavimai 48x50, kanuoja 5,60. dar ten yra Sotille ir kitokio sendinimo lako, tik dirba darbo dienomis nuo 8 iki 17 val.Liepos mėn. atsivež naujų ryžinių servetėlių.
Atsakyti
Laba ryteli 4u.gif
Nusipirkau dekupažinio popieriaus, bet jis lygus kaip sasvinio lapas biggrin.gif kai priklijavau tai džiūvo visą parą, o paviršius vistiek lipnus liko.
Klijavau ant tekstilės su tekstiliniu mediumu ar dar kaip jis ten vadinas biggrin.gif
Sakau gal tą popierių gerai suglamžyt kad daug minkštesnis būtų.
Šiaip ornamentai fantastiški 4u.gif
Atsakyti
Kadangi esu ligonė orchidėjoms, tai draugė atvežė popieriaus dekupažinio iš Italijos ax.gif Tik kyla įtarimas, kad taip ir nepanaudosiu, nu man per ilgas procesas, neturiu kantrynės sad.gif Nu bet nors pasigirsiu blush-anim-cl.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 06 24, 12:37)
Kadangi esu ligonė orchidėjoms, tai draugė atvežė popieriaus dekupažinio iš Italijos ax.gif Tik kyla įtarimas, kad taip ir nepanaudosiu, nu man per ilgas procesas, neturiu kantrynės sad.gif Nu bet nors pasigirsiu blush-anim-cl.gif
user posted image

labai gražus. thumbup.gif
O aš norėjau paklausti ar tas dekupažinis popierius labai skiriasi nuo dovaninio popieriaus. man jų storis labai panašus kaip dovaninio. Ar yra skirtumas tarp jų? g.gif
Atsakyti
Nu gal plonesnis šiek tiek, labai panašus į sviestinį popierių kepimo.
Atsakyti
QUOTE(Cocoon @ 2007 06 24, 08:05)
Nusipirkau dekupažinio popieriaus, bet jis lygus kaip sasvinio lapas biggrin.gif  kai priklijavau tai džiūvo visą parą, o paviršius vistiek lipnus liko.
Klijavau ant tekstilės su tekstiliniu mediumu ar dar kaip jis ten vadinas biggrin.gif
Sakau gal tą popierių gerai suglamžyt kad daug minkštesnis būtų.
Šiaip ornamentai fantastiški  4u.gif

nu,siaipjau, decu popierius ant tekstiles neklijuojamas,- nusilups gi unsure.gif nebent kokioms sahems ar kt neplaunanmiems dalykams unsure.gif

Aga,- labai grazhios orchidejos thumbup.gif pabandyk,- juk popieriu lengviau klijuot nei sreveteles mirksiukas.gif
Atsakyti
Ai man per daug vargo išvis, nusipirksiu dažų, lako ir t.t. ir žinau, kad stovės kol pasens blush-anim-cl.gif O reiktų veidrodį nudekupažint, bet....
Atsakyti
Kinietiški motyvai (spalvoti)
Atsakyti
Atlieku apklausa ax.gif
Tiksliau noriu paklaust nuomones apie mediumus tekstilei, kas kokius turit ir kaip jums jie. O gal kas esat bandes Javana ir Marabu mediuma idomu kuris geresnis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2007 06 24, 13:37)

tokį popierių su orchidejom mačiau Artmanijos kataloge thumbup.gif atrodo tokį pat
gundausi užsisakyt wub.gif
tik vat irgi nežinau kaip su juo elgtis unsure.gif
Atsakyti
help.gif help.gif patarkit, kodėl man taip atsitiko. Gi nudažiau butelį akriliniais dažais, tą morkinį su kriauklėmis kur taip gyriausi blush2.gif O kai dabar pradėjau lakuoti, man lakas tiesiog viską suvalgė ir tie dažai tokia plėvele luptis pradėjo ir visi susigarankščiavo. Kaip jūs ant butelių dengiate dažus, gal kokio grunto reikia g.gif user posted image
Papildyta:
QUOTE(darata @ 2007 06 25, 15:09)
help.gif  help.gif patarkit, kodėl man taip atsitiko. Gi nudažiau butelį akriliniais dažais, tą morkinį su kriauklėmis kur taip gyriausi  blush2.gif O kai dabar pradėjau lakuoti, man lakas tiesiog viską suvalgė ir tie dažai tokia plėvele luptis pradėjo ir visi susigarankščiavo. Kaip jūs ant butelių dengiate dažus, gal kokio grunto reikia  g.gif user posted image

tai gerai, kad čia dugnas tai bala nematė, tai galvojau dabar gal jo visai nelakuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(darata @ 2007 06 25, 16:13)

o lakas akrilinis ?
Atsakyti