Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-5

QUOTE(darata @ 2007 06 23, 11:44)
Mijaka, bet tie paveikslai labai puikūs, atrodo tikrai kaip nutapyti. Labai originaliai sugalvojai  thumbup.gif

ačiū blush2.gif na ten tiesiog reikėjo kažko ant sienos po remonto, tai visi dažai tie patys panaudoti, taip susilieję viskas atrodo. Visi ateina ir čiupinėja biggrin.gif o dar vyras taip pakabino, kad nesimatytų nei vynukų ne skylučių biggrin.gif

o aš dabar galvojau man irgi reikia vyno butelį padekoruot, nes visai negražus jis man g.gif ir vynui tamsos reikia...gal tada galėčiau ir iš po stalo jį ištraukt biggrin.gif o kuo tu jį apklijavai ? čia popierius turbūt, kad toks didelis g.gif
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 06 23, 12:47)
ačiū  blush2.gif na ten tiesiog reikėjo kažko ant sienos po remonto, tai visi dažai tie patys panaudoti, taip susilieję viskas atrodo. Visi ateina ir čiupinėja  biggrin.gif o dar vyras taip pakabino, kad nesimatytų nei vynukų ne skylučių  biggrin.gif

o aš dabar galvojau man irgi reikia vyno butelį padekoruot, nes visai negražus jis man  g.gif ir vynui tamsos reikia...gal tada galėčiau ir iš po stalo jį ištraukt  biggrin.gif  o kuo tu jį apklijavai ? čia popierius turbūt, kad toks didelis  g.gif

čia servetėlėmis, Kauno Savanorių Maximoje pirkau. Karpiau gabalais ir klijavau, bet labai garankščiuojasi doh.gif Butelis toks siaurėjantis, tai sunku ištaikyti. doh.gif Na reikia įgūdimo.
Va nusipirkau ryžinio popieriaus, tai su juo bandžiau lėštę daryti (vėliau įmesiu pasirodyti ax.gif ) tai jis labai fainas. Ir nesiraušlėja taip. Vienas lapas kainuoja apie 5 lt.
Papildyta:
Dar Mijaka, norėjau paklausti, o tu čia ant drobės klijavai ax.gif Aš jau ruošiuosi nuo tavęs beždžioniauti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(darata @ 2007 06 23, 14:00)
Dar Mijaka, norėjau paklausti, o tu čia ant drobės klijavai  ax.gif Aš jau ruošiuosi nuo tavęs beždžioniauti  blush2.gif

hihihi.gif beždžioniauk į sveikatą
šiaip tai čia daryta ant medžio plaušo grindų ploktės doh.gif nežinau kaip ji vadinasi... 7mm storio ir ji nėra lygaus paviršiaus. Tai ten, kur paveiksėlį klijavau tą vietą špakliavau ir šveičiau, kad lygu būtų, o kitur tiesiog dažiau, tai tokia įdomi faktura gavosi, nuotraukoj gaila nesimato
Atsakyti
QUOTE(mijaka @ 2007 06 23, 13:28)
hihihi.gif beždžioniauk į sveikatą
šiaip tai čia daryta ant medžio plaušo grindų ploktės  doh.gif nežinau kaip ji vadinasi... 7mm storio ir ji nėra lygaus paviršiaus. Tai ten, kur paveiksėlį klijavau tą vietą špakliavau ir šveičiau, kad lygu būtų, o kitur tiesiog dažiau, tai tokia įdomi faktura gavosi, nuotraukoj gaila nesimato

oi kaip įdomu g.gif atrodo, kaip tarsi ant drobės būtų pieštas smile.gif
Papildyta:
user posted image
mano lėkštutė ax.gif
Atsakyti
superine lekstute wub.gif o kur tokiu paveiksleliu gavai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 22, 12:59)
Idomiai kaip? Kai dariau tai tepdavau Sadolina vakare o daziau antra dazu sluoksni kita diena, kai jis jau buvo visiskai ishdziuves, ir gavosi viskas super  g.gif

Reiškias storai tepei sadoliną ir iki rytojaus viskas išsilaikė normaliai. O jei tepsi plonai ir lakas visiškai išdžiūtų, tiesiog nebūtų kam suskaldyt naujo dažų sluoksnio smile.gif

QUOTE(mijaka @ 2007 06 22, 18:18)
tai visi ir galvoja, kad čia nutapyta  ax.gif ateina, čiupinėja ir netiki, kad servetkos paprasčiausios hihihi.gif

Dekupažas-puikiausia alternatyva tiem kas nemoka tapyti mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(mijaka @ 2007 06 22, 17:25)
o klausimas mano toks, kaip padaryti, kad nesimatytų tų potepių tose vietose kur sendinta yra...matosi kad tepta su teptuku  verysad.gif

Tai priklauso nuo teptuko, turi būt vidutinio minkštumo, geriausiai tinka sintetiniai ir kuo platesnis teptukas tuo mažiau tų dryžių gausis. Galima tik sumažint vizualiai dryžius teptuko ir rankos (praktikos) pagalba, bet šiaip vistiek kažkiek matysis. Pabandyk kempinėle. Visiems "kišu" pažiūrėt filmuką, kurio nuoroda pirmam puslapyje biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marzde: 23 birželio 2007 - 19:22
QUOTE(Marzde @ 2007 06 23, 20:21)
Tai priklauso nuo teptuko, turi būt vidutinio minkštumo, geriausiai tinka sintetiniai ir kuo platesnis teptukas tuo mažiau tų dryžių gausis. Galima tik sumažint vizualiai dryžius teptuko ir rankos (praktikos) pagalba, bet šiaip vistiek kažkiek matysis. Pabandyk kempinėle. Visiems "kišu" pažiūrėt filmuką, kurio nuoroda pirmam puslapyje  biggrin.gif

ačiū už patarimus 4u.gif
bandžiau žiūrėt tą filmuką, bet mano kompas netraukia verysad.gif šiaip aš dar bandžiau su voleliu mažyčiu dažyt kažkada, ant joi rgi kempinėlė užsideda, tai neliko jokių dryžių, nes jis padengia didesnį plotą, bet va sutrukinėjimai gavosi tokie smulkūs (bet daug jų), o man labiau prie širdies dideli... ax.gif
Atsakyti
turiu problemele g.gif ar kas esat pirke is artmanijos mediuma sendinimo demems isgauti? taip patiko man jis is aprasymo bet kad ne velnio man nesigauna blink.gif uzrasyta, sumaisyt 1x1 su akriliniais dazais ir padengt pavirsiu, bet niekas nepasidaro!!!!!!!!!!!!!!gal ka ne taip daraiu unsure.gif padekit kas galit help.gif
Atsakyti
Skorpionas, smagios tavo servetkos, tik ko laaaaabai noreciau neparduodama unsure.gif Pasakyk nors kur pirkai ta su arkliais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(etera @ 2007 06 22, 20:48)
labai ačiū kad padedat man,nes lengviau aukštajį baigt negu lentą nudažyt kaip jūs biggrin.gif aš naudoju dažus emalis optimum.lakavau iš dešnės į kairę,o dažiau iš kairės į dešnę.nu nei mažiausio įtrukimo nėr schmoll.gif

sadolinas skaldo tik akrila, o tie emaliniai greiciausiai, kad nera tokie-todel braukyk nebraukius -nieko nesigaus schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(darata @ 2007 06 23, 13:00)
Va nusipirkau ryžinio popieriaus, tai su juo bandžiau lėštę daryti (vėliau įmesiu pasirodyti ax.gif ) tai jis labai fainas. Ir nesiraušlėja taip. Vienas lapas kainuoja apie 5 lt.
[

o kur pirkai ax.gif ir kokiu ismatavimu bei spalvu yra
Atsakyti
QUOTE(magnolyn @ 2007 06 23, 17:15)
superine lekstute wub.gif  o kur tokiu paveiksleliu gavai? ax.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2007 06 23, 22:23)
Papildyta:

o kur pirkai  ax.gif  ir kokiu ismatavimu bei spalvu yra

Aš pirkau Kaune priešais Darbo biržą Ožeškienės gatvėje yra tokia parduotuve, ten lygtais ant lango užrašyta, kad atviručių gamyba g.gif Tai ten yra visokių raštų ir ornamentų. Aš rinkausi kokius pirkti. Tai nusipirkau va šituos ornamentus ir tokį leopardinį raštą. O dėl išmatavimų tai labai tingiu dabar matuoti, bet tas lapas daug didesnis už servetėlę. Jei reikia tai parašyk ryt pamatuosiu.
Ta mergina sakė, kai padirbsi su ryžiniu popieriumi tai į servetėlę net žiūrėti nenorėsi, tai iš tikrųjų jau labai fainai jį klijuoti. thumbup.gif
Atsakyti
serveteliu su arkliais yra pirkt imdeco parduotuvese smile.gif
Atsakyti