Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-5

QUOTE(irmulia @ 2007 06 21, 16:09)
Mėlynadrinks_cheers.gif  nekantraujam pamatyti tavo darbelius  bigsmile.gif

QUOTE(Koxamte @ 2007 06 21, 16:10)
Tai žnoma, kad priimsim  mirksiukas.gif  Dar Tau abejonių kyla?  g.gif

Mano darbelis labai kuklus ir tik vienas... ax.gif Jūs čia patyrę vilkės, nuostabių grožių pridarot 4u.gif O aš tik mokaus... blush2.gif

http://agnevos.multi.../photos/album/4
Atsakyti
būkit geros,parašykit ką darau ne taip:nudažau lentą juodais dažais medžiui,po paros nulakuoju sadolin sendinančiu laku ir po 40min dažau baltais dažais medžiui.na nesigauna nei vieno įtrukimo,po velnių smile.gif ir visomis kryptimis dažiau ir su kempinėle ir laką fenu džiovinau:rezultate purvinai balta lenta.perskaičiau visas jūsų temas,bet kažkas nedaeina blink.gif ačiū
Atsakyti
QUOTE(etera @ 2007 06 22, 00:00)
būkit geros,parašykit ką darau ne taip:nudažau lentą juodais dažais medžiui,po paros nulakuoju sadolin sendinančiu laku ir po 40min dažau baltais dažais medžiui.na nesigauna nei vieno įtrukimo,po velnių smile.gif ir  visomis kryptimis dažiau ir su kempinėle ir laką fenu džiovinau:rezultate purvinai balta lenta.perskaičiau visas jūsų temas,bet kažkas nedaeina blink.gif ačiū

g.gif Taigi laka tepi viena kriptim, o dazus priesinga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 22 birželio 2007 - 07:06
būkit geros,parašykit ką darau ne taip:nudažau lentą juodais dažais medžiui,po paros nulakuoju sadolin sendinančiu laku ir po 40min dažau baltais dažais medžiui.na nesigauna nei vieno įtrukimo,po velnių smile.gif ir  visomis kryptimis dažiau ir su kempinėle ir laką fenu džiovinau:rezultate purvinai balta lenta.perskaičiau visas jūsų temas,bet kažkas nedaeina blink.gif ačiū

Parašei, kad antras sluoksnis buvo medžio dažai. O kokie tiksliai. Man dažnai kyla įtarimas, kad gal toms kam nesiseka naudoja ne tuos dažus. Aš pati naudoju tik akrilinius. Baltus perku statybinius, jų daug reikia ir konsistencija jų tinkama. Stengiuos jų neskiesti vandeniu, nes atskiedus gali netrūkinėti. Tepti reikia gana storu sluoksniu,tada trūkiai ryškesni. Ir visai nesuprantu ko čia visos taip akcentuoja, tą antro sluoksnio tepimo kryptį. Man trūkinėja kaip betepčiau. Tik jei tepti kempinėle tapšnojant išeina vienas raštas, braukiant teptuku kitas, žiūrint ko reikia. Jei kas dar domina apsilankyk čia http://www.craftladies.puslapiai.org/ ten daug info kuri patogiai išdėstyta.

Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 06 21, 20:01)
  Šiandien neradau pirkti patinos normalių spalvų  verysad.gif  verysad.gif , likus tik juoda ir kažkokia negraži melsva  verysad.gif  verysad.gif , o taip norėjau pabandyt  verysad.gif  verysad.gif , susikaupiau ir še tau  doh.gif  doh.gif ..  sakė, kad tik vasaros pabaigoje papildymas.. Nu bandysiu ryt kitur pažiūrėt  unsure.gif

Bandyk dar Meno mūzoje, nors ten irgi pasirinkimo nebuvo schmoll.gif (tiesa buvau senokai). Dar yra viena išeitis įtrinti bronzos ar sidabro pudra (yra pirkti statybinių prekių parduotuvėse), žinoma jei tik mėgsti sidabrą ar bronzą, dar įtrina ir akių vokų šešėliais (nors man asmeniškai tai nepatiko g.gif )
Atsakyti
Tulpės
Lelijos (ar trys karaliai)

Daugiau
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 22 birželio 2007 - 11:42

O man iš aprašymo iškart susišvietė, kad per daug išdžiūva tavo sadolin antique, todėl nebesutrūkinėja viršutinis sluoksnis.. Lakas turi būt nenutekėjęs, bet toks lyg apdžiūvęs, bet pirštu prisiliest, dar juntamas. Aiškintoja iš manęs nekokia, geriau praktiškai pamatyt smile.gif
Atsakyti
Daugiau wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2007 06 22, 12:49)
O man iš aprašymo iškart susišvietė, kad per daug išdžiūva tavo sadolin antique, todėl nebesutrūkinėja viršutinis sluoksnis..  Lakas turi būt nenutekėjęs, bet toks lyg apdžiūvęs, bet pirštu prisiliest, dar juntamas. Aiškintoja iš manęs nekokia, geriau praktiškai pamatyt  smile.gif

Idomiai kaip? Kai dariau tai tepdavau Sadolina vakare o daziau antra dazu sluoksni kita diena, kai jis jau buvo visiskai ishdziuves, ir gavosi viskas super g.gif
Atsakyti
mergaitės, o gal ir mane priimtumet blush2.gif kažkada prieš Kalėdas vis čia pasiskaitydavau ir radau gerų dovanų idėjų...padariau kelis darbelius, bet jau kuris laikas buvau aprimusi, nes vaikiukas dėmėsio reikalavo, o dabar jau kai pripratom viens pire kito ir sesija baigėsi - atsirado vėl laiko pameistrauti. Tik norisi vis gražiau padaryt nei pirmi darbeliai gavosi, tai aš iš karto su klausimais pas jus, tuo pačiu parodau ir vieną savo darbelį (t.y. 3 darbelius, bet esmė ta pati jų biggrin.gif)

user posted image

o klausimas mano toks, kaip padaryti, kad nesimatytų tų potepių tose vietose kur sendinta yra...matosi kad tepta su teptuku verysad.gif nežinau kaip gerai paaiškint, na bet pačios matot kaip gavosi nelabai kaip verysad.gif tepu teptuku, kol ant jo dažai yra, tai nedaug išeina užtept...o su kempinėle nebandžiau, bet man atrodo kad susimakaloja viskas...ar gerai gaunasi ? čia su Sadolinu dariau ax.gif

na ir dar vienas darbelis, tik nuotraukos gal nelabai kokybiškos ax.gif ir servetėlės čia iš tų paprasčiausių doh.gif
user posted image
Atsakyti
idomiai cia sugalvojei g.gif ir tapytoju nereik lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo magnolyn: 22 birželio 2007 - 16:45
mijaka vazonėliai labai gražiai padaryti smile.gif
ir dar ne į temą, mano sūnus tą patį mėnesį, tą pačią dieną gimęs ir tuo pačiu vardu, tik vyresnis už tavąjį 12 metų rolleyes.gif
Atsakyti