Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-5

QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 06 21, 12:57)
Skorpione, o tose nuotraukose - nosinaitės? blink.gif

nu taip tongue.gif
ash turiu nosines su Marija...nu neisivaizduoju kaip i jas nosi shnirpsht schmoll.gif o ir nepigu i tokias lotuliukas.gif
Atsakyti
Daugiau
user posted image
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif Noriu į jūsų kompaniją įsirašyti ax.gif Prisiskaičius ir prisižiūrėjus forume visokių grožybių ir aš išbandžiau šią techniką blush2.gif Bandžiau sugrąžint į gyvenimą medinį nelakuotą stalą, kuris šimtą metų lauke stovėjo kad net apipuvo gerokai, ir du jo suoliukus, kurie buvo visaip kitaip išniekinti (pvz., įvairiom kryptim pjūklu supjaustytu paviršium, apdrabstyti visokiom statybinėm "grožybėm" ir pan.) 4u.gif
Jei į kompaniją priimsit, bandysiu įdėti nuotraukytes, pasirodyti kaip sekėsi... mirksiukas.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpionas @ 2007 06 21, 12:20)
imdeco pardoj yra laaaaaaaaaaaaaaabai graziu serveteliu(pokelis9lt) ir vienkartiniu nosiniu(3,5lt)  mirksiukas.gif

superinės kainos thumbup.gif thumbup.gif , aišku, tikrai ne nosiai pūsti, kaip Uups rašė lotuliukas.gif drinks_cheers.gif , reiks apsilankyti bigsmile.gif , graužiuosi užsienyje apsipirkusi blush2.gif ...

Šiandien neradau pirkti patinos normalių spalvų verysad.gif verysad.gif , likus tik juoda ir kažkokia negraži melsva verysad.gif verysad.gif , o taip norėjau pabandyt verysad.gif verysad.gif , susikaupiau ir še tau doh.gif doh.gif .. sakė, kad tik vasaros pabaigoje papildymas.. Nu bandysiu ryt kitur pažiūrėt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 06 21, 20:01)
  Šiandien neradau pirkti patinos normalių spalvų  verysad.gif  verysad.gif , likus tik juoda ir kažkokia negraži melsva  verysad.gif  verysad.gif , o taip norėjau pabandyt  verysad.gif  verysad.gif , susikaupiau ir še tau  doh.gif  doh.gif ..  sakė, kad tik vasaros pabaigoje papildymas.. Nu bandysiu ryt kitur pažiūrėt  unsure.gif

aš patinos nenaudoju, įtrinu paprastus akrilinius dažus, jei blogai trinasi, juos šiek tiek praskiedžiu vandeniu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vitta @ 2007 06 21, 19:08)
aš patinos nenaudoju, įtrinu paprastus akrilinius dažus, jei blogai trinasi, juos  šiek tiek praskiedžiu vandeniu  mirksiukas.gif

ačiū, bandysiu šitaip, tik galvojau, kad kaip "žaliai" tai su patina gal lengviau būtų unsure.gif unsure.gif ..
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 06 21, 20:16)
ačiū, bandysiu šitaip, tik galvojau, kad kaip "žaliai" tai su patina gal lengviau būtų  unsure.gif  unsure.gif ..

koks skirtumas, aš praeitą sekmadienį rudą tryniau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 06 21, 19:01)
  Šiandien neradau pirkti patinos normalių spalvų  verysad.gif  verysad.gif , likus tik juoda ir kažkokia negraži melsva  verysad.gif  verysad.gif , o taip norėjau pabandyt  verysad.gif  verysad.gif , susikaupiau ir še tau  doh.gif  doh.gif ..  sakė, kad tik vasaros pabaigoje papildymas.. Nu bandysiu ryt kitur pažiūrėt  unsure.gif

o kur Vilniuje buna pirkti patinos g.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 06 21, 19:25)
o kur Vilniuje buna pirkti patinos  g.gif

toj parduotuvėje, kur prie Cvirkos paminklo unsure.gif unsure.gif , bent jau aš nuėjau šiandien, paklausiau, parodė, kas likę, bet spalvos nepatiko man verysad.gif ..
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 06 21, 19:26)
toj parduotuvėje, kur prie Cvirkos paminklo  unsure.gif  unsure.gif , bent jau aš nuėjau šiandien, paklausiau, parodė, kas likę, bet spalvos nepatiko man  verysad.gif ..

o jos kazi vandens pagrindu -ar tos, kur reikia skiesti su vaitspiritu g.gif
Atsakyti
labas vakarelis 4u.gif
Turiu siokia tokia beda ax.gif Tiksliau kvaila klausima biggrin.gif Dekupazinu visiskai paprastai be jokiu sendinimu ir t.t Pabandziau sendinima su sadolinu ant pakabu, nes jusu darbeliai uzbure wub.gif Na pavyko kai ir, bet vis vien tas sendinimas man ne prie sirdies schmoll.gif Namuose tokiu daiktu nenoriu tureti blush2.gif Taciau , galima sakyti ant galvos greit nukris sena spinta, na tokia antikvaras kaip ir ax.gif Noreciau ja savo bernuzeliui i kambari. Tai ji kaip ir prasosi buti sendinama doh.gif O as zinot ko nemoku, na nesigauna man tolygiai uzdazyti pirmos spalvos. Su trukinejimais viskas ciki piki, bet va visvien matosi pirmas sluoksnis unsure.gif Ar cia teptukas kaltas? Ar rankos blush2.gif Galit gal ka patarti ax.gif
Tuo paciu parodysiu savo viena darbeli. Stai tokia buvo kedute...

user posted image

... ja visi naudojosi, kas tik netingejo. Ypac vyras meistraudamas lauke. Tai radau laiko ir jai....

user posted image

Po grozio akcijos ji buvo kaip eksponatas doh.gif Nes bijojo isteplioti lotuliukas.gif Dabar jau naudojam pagal paskirti kaip ir anksciau. Ypac patenkintas sunelis wub.gif Tai dabar pries fotkindama biski ja nuploviau, nes balta yra balta unsure.gif Beto gyvena ji pastoviai lauke rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 21 birželio 2007 - 19:40
QUOTE(Ju.Ju @ 2007 06 21, 20:38)
labas vakarelis  4u.gif

labai miela kėdutė wub.gif aš mažiaus taip dar ir neperdariau blush2.gif
o sendinant su sadolinu tamsesnė spalva manau vistiek prasimuš, aš bandžiau daryt su kempinėle, kad neprasimuštų, vistiek prasimušė, bet pats efektas gavosi gražus. Nors man dvikomponentis labiau patinka (gal jau sakiau unsure.gif blush2.gif )
Atsakyti