Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-5

QUOTE(rulle @ 2007 05 09, 11:23)
Sveikos,noriu paklausti,ar Vilniuje yra pirkti Antik I.II? Ar ART manijoje reikia uzsakyneti    4u.gif

Vilniuje nera schmoll.gif
Atsakyti
uups,zinai, as pagalvojau g.gif o jei pirma nudekopazinti, tada laka, facettenlack ? Gal ir gautus, kaip manai? 4u.gif Tas lakas atrodo tikrai thumbup.gif reiks, jauciu, ir man uzsiskayti (jei vyras is namu neismes su visom mozaikom ir rankdarbiais blush2.gif )
Atsakyti
Aciu visoms uz pagalba aciuks.gif

Bandysiu treniruotis - ant staliuko, jei nieko neiseis atiduosiu stala teciui - jam tokie restauravimai patinka biggrin.gif

O tas vienkomponentis - tai koks? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzula @ 2007 05 09, 09:53)
uups,zinai, as pagalvojau  g.gif  o jei pirma nudekopazinti, tada laka, facettenlack ? Gal ir gautus, kaip manai?  4u.gif  Tas lakas atrodo tikrai  thumbup.gif  reiks, jauciu, ir man uzsiskayti

galas zino ar kas gautusi... unsure.gif jei gautusi tai butu be galo grazu...reikia isbandyt ta laka... unsure.gif

QUOTE(rulle @ 2007 05 09, 10:13)
Gaila verysad.gif .nes man gavosi,bet veliau ikelsiu,aciu uz pagalba 4u.gif

lauksim nuotraukeliu bigsmile.gif o Antik juk gali atsisiust mirksiukas.gif

Atsakyti
Dekupažui geriausiai tinka sintetiniai vidutinio minkštumo teptukai. Šie teptukai tinka ir servetėlės klijavimui ir dažymui (nedideliem plotam). Stalui ir kt. didesniems paviršiams reiktų rinktis kempinę, volelį atitinkamo dydžio arba teptukus statybinius platesnius, jie irgi įvairaus minkštumo būna.
Atsakyti
mergaites,o kuri nors bande dekupazint plasmasini daikta? ar sukimba dazai su pavirsium,ar visdelto reikia pasiaust?
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 05 09, 16:42)
mergaites,o kuri nors bande dekupazint plasmasini daikta? ar sukimba dazai su pavirsium,ar visdelto reikia pasiaust?

kiek esu daziusi -tai su kempinele viskas thumbup.gif , ne karto nesiausiau
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2007 05 09, 17:42)

aš dekupažinau, viskas man sukibo, šiek tiek pašveičiau su švitriniu popierium, bet tokiu švelniu, bet gal ir nereikėjo to, dukra tą puodelį daržely turi ir naudoja dantukų skalavimui, kol kas nei paveiksliukas nei dažai nenutrupėję ax.gif
Atsakyti
Metalo efekto dažai gal km bus naudinga 4u.gif
Atsakyti
Dekupažinau plastikinius vazoniukus. Viskas sulipo ir laiko gerai. Tiesa, jei nepastebiu, kad į lėkštelę vandens daug pribėga ir kurį laiką tie vazonai pamirksta, toje vietoje dažai tarsi atšoka, bet jei neliesi ir tiesiog paliksi išdžiūti, neliks nė žymės, kad kažkas buvo atšokę.
Atsakyti
Tik nelabai graziai suskilinėjouser posted image
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2007 05 09, 18:03)
Tik nelabai graziai suskilinėjo

grazu thumbup.gif man paveiksliukas labai grazus smile.gif o ir suskilinejo normaliai...
Atsakyti