QUOTE(jolita-atiloj @ 2007 06 06, 19:11)
Supratau. Nusipirksiu a/m dazus. Tik idomu ar vieno flakono uzteks?
Nupurksiu dazais, klijuosiu servetele ir dazysiu akriliniu laku. Klausimas: Ar a/m dazai ir akrilinis lakas nesusipyks?
Noriu spinteles ir saldytuva dazyti viena spalva. Ar tada tiks medinems spintelems a/m dazai?
Tu žinai, su tuo tikrai reikia atsargiau. Aš dengiau vieną daiktą purškiamais akriliniais dažais, o po to lakavau akriliniu laku vandens pagrindu, tai man pradėjo dažus kelti. Gal nesipyktų su tais dažais koks nors nitro lakas.
Mačiau ir aš tą "Kvatrirnij vopros" per Rusijos TV, fantastika, bet sunkiai pakartojama. Visų pirma, dažė automobilinėje kameroje, su spec priemonėmis, naudojo aerografus, o kur dar rankos tikslumas. Vienu žodžiu profesionalus dizainerio darbas. Gerai padengti tokius didelius paviršius kaip šaldytuvas, namų sąlygomis, net purškiant iš balionėlio gana sunku. Man rodos geriau nesikankinti, gali gautis labai didelė chaltūra. Gal geriau jį dekupažinti, panaudojant tą patį motyvą kaip ant servetėlių
Bet čia tik mano nuomonė (paprasčiausiai bandžiau dažyti didesnius metalinius paviršius namų salygomi, patikėkite kokybiškai tai padaryti sunku)