Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-5

QUOTE(kunigunda78 @ 2007 06 06, 22:25)
cia keletas senovisku aktu spausdinimui  ax.gif

Kunigunda78.tu angelas! As taip norejau kazko panasaus i siuos paveiksliukus..... wub.gif dar su senoviniais veidukais ieskau,bet nzn kur ieskot.... blush2.gif
Atsakyti
žiūriu žiūriu aš į Jūsų darbelius, sužavėta esu. Turiu didžiulį norą dėžutės arbatai: ir dėžutę turiu irservetėlių, tik pati tai nemoku ir nei dažų nei lakų turiu... Gal yra čia darbštuolių iš Šiaulių arba netoli jų, kad man pagelbėtų, arba duokit nuorodą, kur kreiptis, jei ne į tą temą parašiau... Prašau...
Atsakyti
QUOTE(romeda @ 2007 06 07, 07:25)
žiūriu žiūriu aš į Jūsų darbelius, sužavėta esu. Turiu didžiulį norą dėžutės arbatai: ir dėžutę turiu irservetėlių, tik pati tai nemoku ir nei dažų nei lakų turiu... Gal yra čia darbštuolių iš Šiaulių arba netoli jų, kad man pagelbėtų, arba duokit nuorodą, kur kreiptis, jei ne į tą temą parašiau... Prašau...

vaivai...taigi griebk lipala, susirask pirmam sios temos poste kaip daryt viska ir raitokis rankoves mirksiukas.gif paciai daug smagiau 4u.gif

serveteliu swap'as
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uups: 07 birželio 2007 - 10:01
QUOTE(jolita-atiloj @ 2007 06 06, 19:11)
Supratau. Nusipirksiu a/m dazus. Tik idomu ar vieno flakono uzteks?
Nupurksiu dazais, klijuosiu servetele ir dazysiu akriliniu laku. Klausimas: Ar a/m dazai ir akrilinis lakas nesusipyks?
Noriu spinteles ir saldytuva dazyti viena spalva. Ar tada tiks medinems spintelems a/m dazai?

Tu žinai, su tuo tikrai reikia atsargiau. Aš dengiau vieną daiktą purškiamais akriliniais dažais, o po to lakavau akriliniu laku vandens pagrindu, tai man pradėjo dažus kelti. Gal nesipyktų su tais dažais koks nors nitro lakas.
Mačiau ir aš tą "Kvatrirnij vopros" per Rusijos TV, fantastika, bet sunkiai pakartojama. Visų pirma, dažė automobilinėje kameroje, su spec priemonėmis, naudojo aerografus, o kur dar rankos tikslumas. Vienu žodžiu profesionalus dizainerio darbas. Gerai padengti tokius didelius paviršius kaip šaldytuvas, namų sąlygomis, net purškiant iš balionėlio gana sunku. Man rodos geriau nesikankinti, gali gautis labai didelė chaltūra. Gal geriau jį dekupažinti, panaudojant tą patį motyvą kaip ant servetėlių ax.gif
Bet čia tik mano nuomonė (paprasčiausiai bandžiau dažyti didesnius metalinius paviršius namų salygomi, patikėkite kokybiškai tai padaryti sunku) g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Tikiu kad ne pirma ir ne pirmą kartą klausiu, bet gal žinote kur galima rasti pirkti graziu dezuciu dekupazui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilko Namai @ 2007 06 07, 15:18)
Tikiu kad ne pirma ir ne pirmą kartą klausiu, bet gal žinote kur galima rasti pirkti graziu dezuciu dekupazui?  4u.gif

tikrai yra www.artmanija.com, bet mano manymu ten labai brangu. As kartais randu Kauno Urmo bazese.
Atsakyti
Šiuo metu Šiauliuose dėžučiu įvairių yra indų pard Vilniaus gatvėje...
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2007 06 07, 08:33)
Kunigunda78.tu angelas! As taip norejau kazko panasaus i siuos paveiksliukus..... wub.gif dar su senoviniais veidukais ieskau,bet nzn kur ieskot.... blush2.gif

senoviniu nuotrauku keletas
http://www.artdecor....820d9ba864fecd1
siaip damos
victoria damos portretukai
cia visko po truputi
http://images.google...ttp...6lr=&sa=N
Atsakyti
Prisidedu prie kunigundos78 sąrašėlio pratęsimo...
Viktorijos laikų

Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 06 06, 20:20)
o tu ant to antiko tepei mediuma stiklui? jei taip - tai kam dar sadolinu lakuoti, juolab, jei tos taures bus naudojamos pagal paskirti

dekui..taigi vistukas esu..is tiesu uzmirsau vel mediumu stiklui viska patepliot..
nes ant taures tepiau mediuma, paskui antika ir ikisau kept..

o gal galit tada dar pasidalinti informacija kiek laiko ir kokios temp orkaiteje viska kepti?
Atsakyti
QUOTE(kalissta @ 2007 06 08, 11:04)
dekui..taigi vistukas esu..is tiesu uzmirsau vel mediumu stiklui viska patepliot..
nes ant taures tepiau mediuma, paskui antika ir ikisau kept..

o gal galit tada dar pasidalinti informacija kiek laiko ir kokios temp orkaiteje viska kepti?

160 laipsnių temperatūroj 30 min. Dėti į dar šaltą orkaitę, išimti irgi tik tada kai jau bus atvėsusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adiva: 08 birželio 2007 - 12:06
Labas, auksarankes!
Dabar turiu daugiau laiko, tai zadu paimti popieriaus lapa uzrasams ir perkrismti visas jusu temas, kad ismokciau dekupazo- senos savo svajones!

Pamaciau Silko namai darbeliu,l ir vel grizo nostalgija silko tapybai...Uzleidau ir primirsau. Na, ne profe buvau, bet megau taip savo laisvalaiki paivairinti.
O dar ir fotografuoti noriu. Nors persiplesk!!!
Bet grisiu pas jus su klausimeliais. Arba su darbeliais mirksiukas.gif
Atsakyti