hmmm..kaip dabar?
Dar pasirodysiu su keliais naujais darbeliais:
justess22, ohhooo
ta virshutine pakaba baisiai grazhi....o ish kur toki pakabu lagamina gavai?
QUOTE(uups @ 2007 06 04, 11:38)
pagaminau apyranke
paskutini karta perdedu fotke
nu, ishimu apskritai ir einu aishkintis kas ne taip
paskutini karta perdedu fotke
nu, ishimu apskritai ir einu aishkintis kas ne taip
Labai gražu neparodysi apyrankių temoje?
Justess22, ohoho
QUOTE(uups @ 2007 06 04, 18:08)
justess22, ohhooo
Ačiū ta viršutinė man irgi labai patinka o lagaminuką tai pati gaminau, nes žmonės, kuriems dariau, prašė pilnai sukomplektuotos dovanos tai mąsčiau mąsčiau ir sumąsčiau tą lagaminą
QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 06 04, 18:10)
Justess22, ohoho
Ačiukas dideliausias
justess22 tikrai grazu ir praktiska panaudos ir namus puosia...super
o ipakavimas tai irgi ir sugalvok tu man taip
QUOTE(magnolyn @ 2007 06 04, 20:15)
justess22 tikrai grazu ir praktiska panaudos ir namus puosia...super
Dėkui na stengiuosi kažkaip nenuobodžiai sugalvot...be to, man pačiai patinka praktiškus ir gražius dalikėlius gauti, tai ir kitiems tokius darau
o kokia to sadolin kaina? ;/
QUOTE(Nescafe @ 2007 06 04, 21:28)
o kokia to sadolin kaina? ;/
o apie kurį laką kalbi? Jei paprastą Sadolin Celco Aqua - tai apie 22Lt 1 litras, o jei apie Sadolin Antique, tai apie 27Lt 0,5 litro.
QUOTE(Adiva @ 2007 06 02, 13:05)
Pavonijos dėžutė nuostabi
O man kilo klausimas: ar dekupažuotą keramiką su priemone GLASS MEDIUM dar reikia lakuoti? Keramikinė lėkstė tai blizgi, tai gal ir tuos piešinukus nulakuoti? Turiu Sadolin CELCO AQUA tonuojamas sienų lakas (tiks lėkštei ??? ) ir fimo gaminiams spec. blizgus lakas.
O man kilo klausimas: ar dekupažuotą keramiką su priemone GLASS MEDIUM dar reikia lakuoti? Keramikinė lėkstė tai blizgi, tai gal ir tuos piešinukus nulakuoti? Turiu Sadolin CELCO AQUA tonuojamas sienų lakas (tiks lėkštei ??? ) ir fimo gaminiams spec. blizgus lakas.
nagi, patarkit
Sveikos, meninikes
pagaliau ir as prisiruosiau prisesti prie savo staliuko. Ir per savaitgali ji padariau
Nu man tai nerealiai tas procesas patiko, rezultatas taip pat. Tiesa, dekupazavau is viso pirma karta, o naudojau Antikus. Nu rezultatas super
Ryt nufotkinsiu ir pasirodysiu, nes siandien fotiko batareika nusedo .
Papildyta:
Ai dar pasiziurejau,kad man zinuciu dar truksta, kad galeciau parodyt, tai gausit kas nors padet
pagaliau ir as prisiruosiau prisesti prie savo staliuko. Ir per savaitgali ji padariau
Nu man tai nerealiai tas procesas patiko, rezultatas taip pat. Tiesa, dekupazavau is viso pirma karta, o naudojau Antikus. Nu rezultatas super
Ryt nufotkinsiu ir pasirodysiu, nes siandien fotiko batareika nusedo .
Papildyta:
Ai dar pasiziurejau,kad man zinuciu dar truksta, kad galeciau parodyt, tai gausit kas nors padet