Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-5

hmmm..kaip dabar? unsure.gif
user posted image
Atsakyti
Dar pasirodysiu su keliais naujais darbeliais:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 04 birželio 2007 - 15:53
justess22, ohhooo blink.gif
ta virshutine pakaba baisiai grazhi....o ish kur toki pakabu lagamina gavai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 06 04, 11:38)
pagaminau apyranke tongue.gif

paskutini karta perdedu fotke  doh.gif
nu, ishimu apskritai ir einu aishkintis kas ne taip  g.gif

Labai gražu wub.gif neparodysi apyrankių temoje?

Justess22, ohoho wub.gif
Atsakyti
Darbo eiga (prancūzų kalba)
user posted image

Darbo eiga (prancūzų kalba)
user posted image

Atsakyti
QUOTE(uups @ 2007 06 04, 18:08)
justess22, ohhooo blink.gif
ta virshutine pakaba baisiai grazhi....o ish kur toki pakabu lagamina gavai? g.gif

Ačiū 4u.gif ta viršutinė man irgi labai patinka wub.gif o lagaminuką tai pati gaminau, nes žmonės, kuriems dariau, prašė pilnai sukomplektuotos dovanos mirksiukas.gif tai mąsčiau mąsčiau ir sumąsčiau tą lagaminą blush2.gif

QUOTE(Brūkšniukas @ 2007 06 04, 18:10)
Justess22, ohoho wub.gif

Ačiukas dideliausias mirksiukas.gif
Atsakyti
justess22 tikrai grazu wub.gif ir praktiska bigsmile.gif panaudos ir namus puosia...super thumbup.gif
o ipakavimas tai irgi thumbup.gif ir sugalvok tu man taip g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(magnolyn @ 2007 06 04, 20:15)
justess22 tikrai grazu wub.gif  ir praktiska bigsmile.gif  panaudos ir namus puosia...super thumbup.gif
o ipakavimas tai irgi thumbup.gif  ir sugalvok tu man taip g.gif  rolleyes.gif

Dėkui 4u.gif na stengiuosi kažkaip nenuobodžiai sugalvot...be to, man pačiai patinka praktiškus ir gražius dalikėlius gauti, tai ir kitiems tokius darau mirksiukas.gif
Atsakyti
o kokia to sadolin kaina? ;/
Atsakyti
QUOTE(Nescafe @ 2007 06 04, 21:28)
o kokia to sadolin kaina? ;/

o apie kurį laką kalbi? Jei paprastą Sadolin Celco Aqua - tai apie 22Lt 1 litras, o jei apie Sadolin Antique, tai apie 27Lt 0,5 litro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justess22: 04 birželio 2007 - 19:36
QUOTE(Adiva @ 2007 06 02, 13:05)
Pavonijos dėžutė nuostabi  wub.gif
O man kilo klausimas: ar dekupažuotą keramiką su priemone GLASS MEDIUM dar reikia lakuoti?  g.gif  Keramikinė lėkstė tai blizgi, tai gal ir tuos piešinukus nulakuoti? Turiu Sadolin CELCO AQUA tonuojamas sienų lakas (tiks lėkštei ???  unsure.gif ) ir fimo gaminiams spec. blizgus lakas.

nagi, patarkit mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, meninikes smile.gif

pagaliau ir as prisiruosiau prisesti prie savo staliuko. Ir per savaitgali ji padariau clap.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Nu man tai nerealiai tas procesas patiko, rezultatas taip pat. blush2.gif Tiesa, dekupazavau is viso pirma karta, o naudojau Antikus. Nu rezultatas super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ryt nufotkinsiu ir pasirodysiu, nes siandien fotiko batareika nusedo .
Papildyta:
Ai dar pasiziurejau,kad man zinuciu dar truksta, kad galeciau parodyt, tai gausit kas nors padet ax.gif
Atsakyti