Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-5

O nebandėte per lazerinį spausdintuvą paleisti servetėlės popieriaus? Aš manau jo kraštelius galima užklijuoti ant paprasto popieriaus ir atsispausdinti, pvz., savo nuotrauką bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilko Šalis @ 2007 05 30, 17:48)
O nebandėte per lazerinį spausdintuvą paleisti servetėlės popieriaus? Aš manau jo kraštelius galima užklijuoti ant paprasto popieriaus ir atsispausdinti, pvz., savo nuotrauką  bigsmile.gif

Manau, jog labai išsilies.
|Aš asmeniškaai atspausdinu foto ant foto popieriaus, tada mirkau ir po to ploninu, atmirkyta kt. pusę nuplėšau 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Šilko Namai @ 2007 05 31, 14:21)
user posted image
Papildyta:
user posted image

fantastika thumbup.gif o su kuo cia tie ornamentai piesti?
Atsakyti
QUOTE(Šilko Namai @ 2007 05 31, 13:21)

Eik tu sau koks grožis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilko Namai @ 2007 05 31, 13:21)

wow wub.gif
o kaip darytas pavirsius tas auksinis g.gif
Papildyta:
QUOTE(Skorpionas @ 2007 05 31, 13:26)
fantastika  thumbup.gif  o su kuo cia tie ornamentai piesti?

http://www.artmanija...roducts/54/354/
Atsakyti
QUOTE(Skorpionas @ 2007 05 31, 11:26)
fantastika  thumbup.gif  o su kuo cia tie ornamentai piesti?

manau, kad su Marabu Fun Liner Magic, ar kazhkokiais analogishkais pasipucianciais dazhais. Kai cia:
user posted image
user posted image
user posted image

pavirshius, irgi, itariu, spec lakas g.gif
Atsakyti
NU JUS IR PAVAROT......GRAZU....
Aciu uz paveuiksliuku nuorodas!
Atsakyti
Dekupažo temoje Artmanijai nereali reklama padaryta laugh.gif
Šiaip kontūrų galima rast ir kitose vietose, ne tik artmanijoj. Tarkim Vilniuje, meno mūzoj yra įvairių spalvų, kaina apie 10 lt berods,nebepamenu.
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2007 05 31, 14:42)
Dekupažo temoje Artmanijai nereali reklama padaryta laugh.gif
Šiaip kontūrų galima rast ir kitose vietose, ne tik artmanijoj. Tarkim Vilniuje, meno mūzoj yra įvairių spalvų, kaina apie 10 lt berods,nebepamenu.

kita karta tada reiketu pradedant nauja tema surashyt adresiukus tu visu meno muzu... ir ne tik vilnietishku rolleyes.gif
ir tu filmuku nepamirsht kur buvai ikelus 4u.gif
Atsakyti
Dabar pavarysiu artmanijai konkurentų
topsecret.gif kaip sakant "v semu svetu po sekretu" išduosiu vietelę, Kaune E. Ožeškienės g. 18A (http://www.puseplus.lt/?lang=1&id=4717), firmikė prekiaujanti atvirukais ir kt. pradėjo tiekti daug įvairių priemonių tinkančių dekupažui. Ir skilinėjimo lakus ir ryžinio popieriaus turi ir kt. Kiek girdėjau prekiauja pagrinde Stamperia firmos gaminiais (firminis psl. www.stamperia.com) triniti.gif taip pat organizupja dekupažo kursus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marzde: 31 gegužės 2007 - 17:31
Šilko Namai, na jau kaip gražu, fantastika, tokie darbai thumbup.gif blink.gif , o kodėl čia anksčiau neparodei savo grožių, tikrai ne pirmi, rodyk , rodyk 4u.gif
O čia aš parodau, pagal tavo ne lygis lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti