Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-5

na tai aišku bet koks storesnis popierius nepermirksta lipalu, reik tada klijais tept paviršių ant kurio bus klijuojama arba motyvo pusę, kuri be piešinėlio (blogąją).
Atsakyti
Rulle pravesk sagiu gaminimo kursus....
Uups man irgi labai reikia lako to stebuklingo.....
Atsakyti
Klausykit ar dekopazini popieriu reikia pamirkyti vandenyje,ar tiesiai klijuoti?
Atsakyti
yra plonas dekupažinis popierius, tai mirkyt nereikia, o yra storesnis (pačiupinėjus suprasi), tai ji mirkyt reikia, lengviau ir geriau klijuosis.
Atsakyti
Tai kad parsisiunciau pirma karta to popieriaus ir nesuprantu,ar jis cia storesnis,ar plonesnis....
Atsakyti
ar yra kas parašyta ant to popieriaus? Pvz. TO-DO mini soft ar pan. Parašyk kokios firmos tas popierius.
Atsakyti
To-Do soft paper,nu ir daug kitko ten prirasyta....
Atsakyti
as uzsikabinau sia technika, man lb patiko biggrin.gif
stai pirmasis mano darbas user posted image
cia antrasis user posted image
trecias yra rinkinys, 6 tokios stiklinės user posted image vienas asotis user posted image ir taip atrodo bendrai user posted image
va ce yra ketvirtasis darbas user posted image
ir penktasis bet ne paskutinis darbas user posted image

zadu dar daryti daug ir ant visko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JuzTea: 22 gegužės 2007 - 14:47
sveikutės, seniai besirodžiau, ale viską sekiau ax.gif
Priminkit man, sendinant su sadolin antiqe ar galiu dažyt su kempinėle ant to lako, ar suskilinės g.gif kaip seniai kažką bedariau, o dabar dėžutę į amerikę dovanoms darau, tai nenoriu pasikakinti schmoll.gif
Atsakyti
Sveikos, dekupazininkes, 4u.gif

Paskutiniu metu "prasinesineju" per visas menines temas ir ivairiu patarimu deka bandau savo sugebejimus... Jauciuosi atsigavus ir kurybiskai pakyleta biggrin.gif , todel dalinuosi su jumis pirmu dekupaziniu darbu (beje, turiu planu prie juros prisirinkti kriauklyciu ir kaip nors graziai sukomponuoti dezutes dangteli... g.gif )

user posted image user posted image
Atsakyti
ohoho tikrai kad negraziai cia kazkaip unsure.gif vitta, kai kurios 9gal dauguma) tepa su kempinele, ir sako labai otolygiai gaunas(bet man kazkaip neiseina su kempine graziai padnegt ax.gif su teptuku irgi doh.gif bet as aisku dar pradinuke smile.gif )kaip pasake vienas herojus tongue.gif gyvenkime draugiskais 4u.gif

va galu gale pribaigiau savo darbus, nes 2savaites dariau po truputi prisesdama doh.gif aisku klaidu yra ir bus lotuliukas.gif bet man patinka blush2.gif
foto kokybe nelabai, sorry ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
ziuriu sito butelio skilinejimo visai nesimato doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skorpionas: 23 gegužės 2007 - 10:42
Ple...pirma karta dekupazinau ir s....isejo...nesuskilinejo! su antikais dariau...gal per plonai tepiau? Ar per storas popierius buvo?
Ar antra kart galima pakartot su antik1 ir antik 2 ant virsaus?
Atsakyti