na tai aišku bet koks storesnis popierius nepermirksta lipalu, reik tada klijais tept paviršių ant kurio bus klijuojama arba motyvo pusę, kuri be piešinėlio (blogąją).
Rulle pravesk sagiu gaminimo kursus....
Uups man irgi labai reikia lako to stebuklingo.....
Uups man irgi labai reikia lako to stebuklingo.....
Klausykit ar dekopazini popieriu reikia pamirkyti vandenyje,ar tiesiai klijuoti?
yra plonas dekupažinis popierius, tai mirkyt nereikia, o yra storesnis (pačiupinėjus suprasi), tai ji mirkyt reikia, lengviau ir geriau klijuosis.
Tai kad parsisiunciau pirma karta to popieriaus ir nesuprantu,ar jis cia storesnis,ar plonesnis....
ar yra kas parašyta ant to popieriaus? Pvz. TO-DO mini soft ar pan. Parašyk kokios firmos tas popierius.
To-Do soft paper,nu ir daug kitko ten prirasyta....
sveikutės, seniai besirodžiau, ale viską sekiau
Priminkit man, sendinant su sadolin antiqe ar galiu dažyt su kempinėle ant to lako, ar suskilinės kaip seniai kažką bedariau, o dabar dėžutę į amerikę dovanoms darau, tai nenoriu pasikakinti
Priminkit man, sendinant su sadolin antiqe ar galiu dažyt su kempinėle ant to lako, ar suskilinės kaip seniai kažką bedariau, o dabar dėžutę į amerikę dovanoms darau, tai nenoriu pasikakinti
Sveikos, dekupazininkes,
Paskutiniu metu "prasinesineju" per visas menines temas ir ivairiu patarimu deka bandau savo sugebejimus... Jauciuosi atsigavus ir kurybiskai pakyleta , todel dalinuosi su jumis pirmu dekupaziniu darbu (beje, turiu planu prie juros prisirinkti kriauklyciu ir kaip nors graziai sukomponuoti dezutes dangteli... )
Paskutiniu metu "prasinesineju" per visas menines temas ir ivairiu patarimu deka bandau savo sugebejimus... Jauciuosi atsigavus ir kurybiskai pakyleta , todel dalinuosi su jumis pirmu dekupaziniu darbu (beje, turiu planu prie juros prisirinkti kriauklyciu ir kaip nors graziai sukomponuoti dezutes dangteli... )
ohoho tikrai kad negraziai cia kazkaip vitta, kai kurios 9gal dauguma) tepa su kempinele, ir sako labai otolygiai gaunas(bet man kazkaip neiseina su kempine graziai padnegt su teptuku irgi bet as aisku dar pradinuke )kaip pasake vienas herojus gyvenkime draugiskais
va galu gale pribaigiau savo darbus, nes 2savaites dariau po truputi prisesdama aisku klaidu yra ir bus bet man patinka
foto kokybe nelabai, sorry
ziuriu sito butelio skilinejimo visai nesimato
va galu gale pribaigiau savo darbus, nes 2savaites dariau po truputi prisesdama aisku klaidu yra ir bus bet man patinka
foto kokybe nelabai, sorry
ziuriu sito butelio skilinejimo visai nesimato
Ple...pirma karta dekupazinau ir s....isejo...nesuskilinejo! su antikais dariau...gal per plonai tepiau? Ar per storas popierius buvo?
Ar antra kart galima pakartot su antik1 ir antik 2 ant virsaus?
Ar antra kart galima pakartot su antik1 ir antik 2 ant virsaus?