Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažas-5

QUOTE(sizike @ 2007 05 21, 11:27)
Taigi čiupk paprastus pašto ženklus, o dar geriau - kokius senesnius ir su antspaudais  thumbup.gif

genialu...sizike blink.gif zemai lenkiu galva...
Atsakyti
aciu, merginos uz pagalba 4u.gif as mielai tikrus pasto zenklus ciupciau, bet nezinau, is kur ju gauti. Pirkti brangoka gautusi, nes man ju nemazai reikia. O senu niekas is pazystamu neturi - nebent kokie kolekcijiniai, bet tokiu man nieks neduos. o i artmanijos puslapi niekaip neieinu doh.gif gal jie adresa pakeite ar ka? o gal tokiu serveteliu, kurias uups idejo, kas nors kaune turi? Mane labiausiai tos dvi pirmos domina...
Atsakyti
http://www.artmanija.com/
Atsakyti
nu, girrrsiuos tongue.gif nors gal ir ne sitoj temoj deretu unsure.gif
buvau savaitgali to 'facetten lack' demonstracijose. Aishku, neishtveriau ir nusipirkau. Isbandziau namie,-veidrodelis:
user posted image
detale is arciau:
user posted image

man ziauriai patiko sitas produktas,- skilineja garantuotai ir graziai, suskilimu dydi galima kontroliuot tepant storiau ar ploniau, labai gerai sukimba, galima dirbti net ant tekstiles blink.gif , pats lakas labai skaidrus ir gerai persimato, veliau ji galima dazhyti tais 'edelmetal' (kaip as cia padariau),- jei nepatiko,- lengva perdazhyt ish naujo thumbup.gif
telieka tik sugalvot kur ji panaudot lotuliukas.gif
Atsakyti
tai ash jau nebandzius zhiojau kad ir jum reiks unsure.gif
tiesa, jis turi but tepamas min 2mm storio sluoksniu,- antraip neskilineja (ty, skyla, bet dalys neatsiskiria viena nuo kitos kaip mozaika,- nors man ir taip labai grazhu rolleyes.gif) Maciau per demonstracija uztepta kokio centimetro storiu...irgi jegishkai suskilinejes...tokiais stambiais gabalais. Dar auksinis lakas baisiai grazhus suskiles wub.gif
Atsakyti
uups, pabandyk ant fimo tongue.gif
Atsakyti
Marzde**** o jau remeliu grozis bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jutare @ 2007 05 21, 16:26)
uups, pabandyk ant  fimo tongue.gif

gerai, pabandysiu drinks_cheers.gif siaip turetu lipt, nors ant slidziu keraminiu ir stikliniu pavirshiu yra dar spec lakas kuriuo reik nulakuot priesh tepant (itariu,paprastas akrilinis)....bet fimo neslidus unsure.gif
Atsakyti
upps fantastika thumbup.gif , stoju i eile to lako rolleyes.gif
Atsakyti
gražu
noriu paklaust, ar tinka dovanų popierius, kaip jį paplonint?
Atsakyti
Dėkui visoms smile.gif

Melda dekupažui dovanų popierius tinka, nereikia niekaip jo ploninti, reikia motyvą įdėt į vandenį, palaikyt šiek tiek. Išimti ir dėt ant popierinės servetėlės, paspaudžiot, akd vandens perteklius susigertų. Ir belieka užklijuoti norimoje vietoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marzde: 22 gegužės 2007 - 08:23
as bandziau klijuot motyva iskirpta is zurnalo,sunkiai sekesi,nes lipalas nuiekaip nepersigere,tiktu posakis :"kaip vanduo nuo zasies" wink.gif
Atsakyti