QUOTE(`delfine` @ 2007 06 26, 16:46)
as tai tikrai esu pastebejus
gal ne tiek umeja kol esi persalus - kiek paskui ja sunku nuraminti
na jei sergi rimtai kokia savaite dvi tai jau ziurek po kokiu 3-4 dienu ir pradeda umeti, ir tada jau i kova su ja reikia stoti, nes tikrai labai niezti ir raudonuoja ir sunkiai netgi vaistams nori pasiduoti - o jei vaistai veikia tai nors viena diena nepatepk - vel viskas bujoja
geriau jau nepersalti, nes bent manaja pso tie persalimai labai jau siutina
Pso labai ūmėja po peršalimo ligų, gydytojai pataria grūdintis, man vienais metais buvo tragiška padėtis po gripo, tik Daivonex pagalba apsigydžiau, o buvau prieš tai po sesijos porą savaičių pagulėjus ligininėj, apsigydžius, nerviukus pailsinus ir susirgau gripu, tai buvo šakės išbėrė kokius tris katrtus daugiau nei prieš ligoninę. Dabar kiekvieną žiemą geriu kokius multivitaminus ir saugau gerklę, nes biškį vėjas papučia, jau, žiūrėk, ir skauda...
QUOTE(carvalho @ 2007 06 27, 10:42)
Reik pradet sportuot, tai noriu vaikščiot į baseiną, tik štai kur klausimas: o chloruotas vanduo mums nekenkia? Ar gal nebededa nieks jų į vandenį? Ir dar: ar su pso apskritai įleidžia į baseiną? Pagalvojau, kodėl turėčiau atsisakyt malonumo paplaukiot

Bet jei bobos pradės rėkt, kad raupsuota atėjo

Ar reikia pažymėjimo kažkokio?
Aš vaikštau į baseiną, 3 kartus per savaitę, bet pas mane išbėrimai ant šonų ir ant nugaros, tai maudymukas beveik viską uždengia, stengiuosi dušuose nesiafišuoti ir persrengiant prisidengti, kažkaip viskas kol kas normaliai

. Bent jau man po baseino būna

Oda išmirksta, visi žvynai nusilupa, parėjus pasitepui vaistukais ir

Dabar kelis kartus į soliariumą nuėjau, tai iš vis visai neblogai, kai kurie išbėrimai praktiškai pranyko