Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė-psoriazė (4 tema)

Man kaip tik paūmėjimas dabar, ir kaip tik peršalus esu g.gif Nors anksčiau nepastebėdavau ryšio. Vienžo, ta mūsų pso - kažkokia mistika..
Atsakyti
o man jau antra diena tai niezti negaliu nors ant sienu lipk blink.gif
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2007 06 26, 16:15)
Man kaip tik paūmėjimas dabar, ir kaip tik peršalus esu g.gif Nors anksčiau nepastebėdavau ryšio. Vienžo, ta mūsų pso - kažkokia mistika..

as tai tikrai esu pastebejus
gal ne tiek umeja kol esi persalus - kiek paskui ja sunku nuraminti
na jei sergi rimtai kokia savaite dvi tai jau ziurek po kokiu 3-4 dienu ir pradeda umeti, ir tada jau i kova su ja reikia stoti, nes tikrai labai niezti ir raudonuoja ir sunkiai netgi vaistams nori pasiduoti - o jei vaistai veikia tai nors viena diena nepatepk - vel viskas bujoja doh.gif
geriau jau nepersalti, nes bent manaja pso tie persalimai labai jau siutina unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaites. Del persalimu - baisiausiai veikia pso angina ir antibiotikai.. uztat dabar jei persalu iskart einu pas gydytoja, kad neuzleist ir neprivest iki antibiotiku. O anginomis vaikystej sirgau labai, dabar nebe, bet matyt uzteko.. g.gif
Atsakyti
Reik pradet sportuot, tai noriu vaikščiot į baseiną, tik štai kur klausimas: o chloruotas vanduo mums nekenkia? Ar gal nebededa nieks jų į vandenį? Ir dar: ar su pso apskritai įleidžia į baseiną? Pagalvojau, kodėl turėčiau atsisakyt malonumo paplaukiot unsure.gif Bet jei bobos pradės rėkt, kad raupsuota atėjo doh.gif Ar reikia pažymėjimo kažkokio?

Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2007 06 27, 10:42)
Reik pradet sportuot, tai noriu vaikščiot į baseiną, tik štai kur klausimas: o chloruotas vanduo mums nekenkia? Ar gal nebededa nieks jų į vandenį? Ir dar: ar su pso apskritai įleidžia į baseiną? Pagalvojau, kodėl turėčiau atsisakyt malonumo paplaukiot unsure.gif Bet jei bobos pradės rėkt, kad raupsuota atėjo doh.gif Ar reikia pažymėjimo kažkokio?

mane tai ileisdavo, bet mano demes gal 3-4 ryskiai matydavosi tiktai... ax.gif
na nezinau ar reikia pazymejimo g.gif gali pasisakyti baseino instruktoriui ir viskas - jei kas klaus, o jei man pradetu rekt kad as raupsuota tai ta boba i baseina imesciau biggrin.gif
Atsakyti
O ka man tada? as niekad jokiom persalimo ligomis nesergu nuo pat vaikystes, nes labai grudinama buvau. Ir siaip atrodo jokiomis daugiau ligomis nesu sirgusi, nei ligonineje kada gulejus...atrodo imunitetas toks kad pavydeti galima smile.gif bet matyt yra kazkas uzslepto vis tik blink.gif
Beje, man pagerejo, nieko nebeniezti, atrodo gyvenimas prasviesejo. Skin Capa 3 dienas panaudojau ir viskas. Dabar tepu tokiu naturaliu kremuku nuo psoriazes, anksciau buvau rasius kad nusipirkau, bet nepadejo ir kad vengiau toliau naudoti del vitamino A, ieinancio i sudeti. Nu dabar lyg ir padeda g.gif O gal cia pas mano padaugejo kokiu hormonu nestumo pabaigoje? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2007 06 27, 10:42)

As jau pusmeti vaikstau i baseina sporto klube, tai tos clorkes nelabai jauciasi gal ji dabar kitokia bigsmile.gif gyriausi dermatoligei, kad vaikstau, sake labai gerai ir del pso, ir savijautai, ne tik sanariams ir stuburui, beje del jo ir pradejau vaiksciot. As nieko niekom neaiskinau, nes pas mane dabar visai nesimato, bet viena vyruka maciau su pora demiu ant koju smile.gif
Kazkada, kol pso dar visiskai visuomenej nebuvo zinoma, as vaiksciojau i viesa pirti ant juros kranto, kai kas paklausdavo tai pasakydavau kas yra, dauguma supratingai reagudavo, net patarimu duodavo rolleyes.gif o va viena bobelka, prie pirtininko prisikabino, kaip tokias ileidzia, tai tas labai atsiprasinedamas manes paprase, ar negaleciau atnesti kokios pazymeles is gyditojo, jei dar karta kokia bobele pasitaikytu biggrin.gif va tokios pas mane istorijos.
Beje Krokuvoj, Michaileske, Jurmaloj baseinuose buvau, vis pasisakydavau, bet jie nustebdavo ir sako "taigi cia neuzkreciama" o Vengrijoj tai isvis gydomieji vandenys bigsmile.gif Bet perspet manau reiketu, maziau nesusipratimu paciai geriau thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 06 26, 10:39)
Sveikos,na,man tai su imunine kaip ir tvarkoj viskas - nei sergu kokiais peršalimais, gripais g.gif Na tik angina smile.gif

Labas,mažute tai ant odos ir pasireiskia tas imuniteto sutrikikmas,gali tu būti ir visai sveika mirksiukas.gif
Papildyta:
Ar gali kas pasakyti kas tas SKIN CAPAS? help.gif
Atsakyti
Oi mergaitės, buvau šiandien ryte sportklubio baseine thumbup.gif Nu pasakėlė thumbup.gif Kaip Daliux ir sake, chlorkių nesijaučia, oda neišsausėjo mirtinai, o jau atsigavus jaučiuosi... bigsmile.gif Pasisakiau dėl pso ten dirbančioms mergaitėms, tai jos nieko apie ją nežinojo blink.gif sakė, pas juos problemų su tolerancija nebūna rolleyes.gif
Atsakyti
Labutis. Kamiliuke, Skin Cap'as yra priemones nuo psoriazes, kaip daug kas pastebejo, labai veiksmingos (tiksliau veiksmingas tik Skin Cap purskalas, sampunai, duso zele nelabai), bet sunkiai randama vaistinese. As uzsisakinejau internetu is JAV, nes neradau kas Anglijoje pardavinetu. Iki siol niekas tiksliai nezino ar sudetyje yra daug hormonu ar mazai, vieni vienaip sneka, kiti kitaip, bet as budama nescia 8 men pradejau varototi ir pagaliau atsikraciau varginancio niezulio. Is pradziu maniau kad cia siaip pagerejimas,susijes su tuo kad pagaliau isejau i dekreta, bet kai tik nebenaudojau Skin Cap iskart vel pablogejo, tai dabar tepu kruopsciai, kad ant sveikos odos nepatektu, tas savo 10 demeliu ir nenoreciau tiketi kad man gali kazkas pakenkti, nes ar siaip ar taip visai be hormonu neapseidavau - dermatologe patare drasiai naudot 3 dienas per sav Cutivate, nu o jis man nieko nepadejo, tai jau geriau kas padeda ar ne?
O del baseino, tai man jis labai padedavo kazkada, bet eidavau tik labai apsigydzius, dabar eiti niekaip neisdrisciau, labai jau kompleksa dideli esu isivarius, bet to, niekad nemaciau kito zmogaus su tokia oda musu vietiniame baseine. O jei dar kas pasakytu koki komentara, tai jauciu pulciau i asaras ir paskui ilgai neatsigauciau, todel ir slepiu ir be galo dziaugiuosi vesiais orais...
Kaip jums pavyksta ta kompleksa ivekt, a? As tai svajoju susirast kokia likimo drauge, su kuria galeciau bendrauti ne tik forumuose, bet dviese nueit i baseina ar biski daugiau odos parodyt gatveje.
Atsakyti
Labutis dėkui už paaiškinimą del vaisų.O kiek jis kainuoja ir ar galėtum ir man užsakyti pabandimui.
Aš taipat labai kompleksuoju,jau manes į baseiną dabar niekas nenuvarytų,Gerai jaučiuosi tik pajurį,ten tokiu žmonių kaip mes daug ir visuomenė jau pripratusi prie yvairiu ligu(odos).
Labai baisu kai dabartinė medicina rašo,kad tai paveldima liga,nors taribinėje enciklopedijoje yra parašyta,kad ji yra užkrečiama todel dauguma žmoniu ir baidosi tokiu kaip mes ,o pikti žmonės ir replikas mėto.
Mane asmeniskai sifilitike išvadino ir susirinkusi vaikus boba iš pležo išvažiavo(iš ežero).Tai buvo pirmas ir paskutinis ižeidimas mano gyvenime,buvo skaudu iki širdies gelmiu,nuo tos dienos niekada nerodžioau savo problemos viešai.Prikalbinta savo vyro nusirengiau prie jūros ir buvau nustebusi,kad niekas net nereguoja,nesisnabžda ir nežvairuoja.tai vienintele Lietuvos vieta kur jaučiuosi kaip normalus žmogus.
Atsakyti