QUOTE(carvalho @ 2007 06 22, 13:23)
Nu tai nesuprantu, kokia ta tikimybe

Ar mano vaikai bet kokiu atveju pso tures? Sunus 5 m (tfu tfu tfu) neturi,jau labai noreciau apie antra pradet galvot, bet MB tevas turi pso (pats MB neturi). Tai vis stabdau del to...
Ji dažniausi pasireiškia (išlenda) paauglystėje.O nuo to niekas neapsaugotas,šia liga serga labai daug žmoniu,ir atsisalyti vaikelio tik todel gad jis gali sirgti yra dižiausias apsurdas(nesupyk).
Papildyta:
QUOTE(Daliux @ 2007 06 22, 15:25)

o siaip esu girdejus, kad pso visi nesiojasi, tik vieniem pasireiskia, kitiems ne. Tai cia tokie mano pamastymai
aš irgi esu tai girdėjusi
Papildyta:
QUOTE(Paslaptingoji @ 2007 06 22, 15:08)
vat as ir bandziau pasakyti,kad nieko cia su ta pso nesuprasi.as pvz gavau pso is savo tevo,o jis gavo is savo tevo:hm
mano vyras neserga,ir niekas jo bent artimoj giminej neserga,tai reiskai mano vaikams paveldet tikimybe maza?nes kazkaip rimtai pastebiu kad pso perduoda vyrai?ne nu aisku kas daugiau jei ne jie toky s...gali perduot
O pas mane šeimoje niekas neturėjo nei iš tevo nei iš mamos aš buvau pirmas egzempliorius giminėj su tokia liga.

Čia greičiausiai nieko nepadarysi ir nenuspėsi.
Skaičiau toki staipsnį kad šia liga Dievas baudžia tokius žmones kurie yra išpuikę,ir be galo mylintys save.Aš asmeniskai tikiu šitais dalykais,kad šiame gyvenime gaunam bausmę už blogį padaryta ankstesniame gyvenime.(ką gali žinoti gal tai ir tiesa.)