Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė-psoriazė (4 tema)

[quote=carvalho,2007 06 21, 08:38]
Ne nėra,ši liga genetine,persiduoda iš vyro pusės( iš tėvo giminės)ir ja sergama kas antra karta.Seneliai,vaikai,proanukiai ......
Bet štai beda mano anyta irgi serga,o vyras ne tai gali būti taip kad ir vaikučiai galisusirgti.Pas vyra šeimoje išvis labai sunki forma jie serga kiekvienoj kartoi.Senelis ,motina ir vienas is broliu. doh.gif
[/quote]
mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif vyro tetis turi pso cray.gif cray.gif cray.gif tai musu vaikiukui turbut 100% pso garantuota unsure.gif
[/quote]
Žinok nebutinai nenusiteik iš anksto o gal Dievulis pagailės tavo vaikučio ir neskirs jam tokios siaubingos bausmės... 4u.gif
Atsakyti
As kazkaip nenoriu tiket kad pso veikia kontraceptikai g.gif manau isvis labai sunku nustatyt kas veikia pso,kas ja skatina kas naikina(kalbu apie maista,ar kontraceptikus)as jau keli metai geriu KTbet tai nesutrugde pso ateit i mano gyvenima.ir as pvz stipriai apmazinau saldumynus,bet ta mano galva baisi vistiek ir negereja ne kiek.Cia kogero labai individualu,kas veikia vieno zmogaus pso,neveikia kito ir t.t Taigi bendras isvadas daryt turbut neimanoma g.gif
ir kazkaip atsisakyt visu malonumu gyvenime nenoriu.negi misiu dabar vien zolem ir vandeniu unsure.gif ir isvis man atrodo kad niekad nesuzinosim i ka tas pso reaguoja.kartais ziurek laikais dietos ir vistiek demes lenda,o kartais prisislamsti saldumynu o pso savaite nera,ir suprask kad nori g.gif
kazkokie cia ne i tema mano pasvarstymai 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Čili,2007 06 22, 10:40]
ne visada schmoll.gif Aš paveldėjau iš tėčio smile.gif O jis-neaišku iš kelintos kartos, nes nei seneliai,nei proseneliai nesirgo pso smile.gif
sveikos,
as tai nesergu psoriaze bet mano vyro jaunesnis brolis serga ,tevas.Vyras taipogi neserga.Serga vyro tevo mama(t.y.mociute) ji ir perdave sia liga savo sunui ir dukrai(t.y. tevo seseriai).mociute perdave sia liga abiem savo vaikam (vyro tevui ir tetai) ir dar mociutes sesuo savo dukrai perdave nors pati neserga tik nesiotoja matyt yra.tai galiu drasiai sakyt kad si liga tikrai paveldima ne kas karta ir tik vyras perduoda.pas mane seimoje ji labai issibujojus vos ne kas antras serga.
mes dar vaiku neturim.vyras neserga bet turiu bloga nuojauta kad liga niekur is jo nedingo ir kad musu vaikai ja tures.per daug jau ji kazkodel isbujojus ir gaji jo gimineje verysad.gif .
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2007 06 22, 09:59)
Jo jo, papasakok, man labiausiai mityba idomi, ir kodel Jonsons aliejuko negalima?

Man uždraudė valgyti viską, kads yra iš mėsos doh.gif išskyrus žuvį visokią galiu rolleyes.gif
O ant odos liepė tepti viską, ką galima tepti ant liežuvio tongue.gif Ta prasme, tik nekenksimngus, be cheminių priemaišų, natūralius drėkiklius: pvz: šalto spaudimo sėmenų aliejų ax.gif Ir šiaip sakė, kad vaistinėse pilna tų natūralių augalinės kilmės, šalto spaudimo gydomųjų aliejų.

QUOTE(Paslaptingoji @ 2007 06 22, 12:44)
kazkokie cia ne i tema mano pasvarstymai 4u.gif  biggrin.gif

Tikrai į temą mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
As tai nepastebejau kazkokios reakcijos i KT. Su alkoholiu tai ivairiai buna, jauciu, labiau sutapimai, nes buna po kokios rimtos sventes visiskai nieko, o nuo 0,5 alaus vakare isberia g.gif
Papildyta:
[quote=Auksinė žuvytė,2007 06 22, 13:03]
Man uždraudė valgyti viską, kads yra iš mėsos doh.gif išskyrus žuvį visokią galiu rolleyes.gif

Nu be mesos tai sunkiai isgyvenciau, bet mazu reiks pabandyt koki pora sav. O del tu alieju, tai sunku man patiket, kad jie padetu, nebent prie lengvos formos g.gif
Atsakyti
QUOTE(dydy88 @ 2007 06 22, 13:00)
tai galiu drasiai sakyt kad si liga tikrai paveldima ne kas karta ir tik vyras perduoda.

kad tik vyras perduoda tai girdėjau, bet kad kas antra karta schmoll.gif Kaip tada paaiškinti kodėl aš iš tėčio paveldėjau? mirksiukas.gif Seneliai dar gyvi, ir nei ženklo, nei pasakojimų, kad būtų sirgę smile.gif Mums alergologė klinikose sakė apskritai, kad turint bėdų su oda, vaikams persiduoda, o ne anūkams.. Jei abu tėvai turi bėdų su oda,tai 70proc tikimybė,kad vaikas sirgs..
Atsakyti
Nu tai nesuprantu, kokia ta tikimybe g.gif Ar mano vaikai bet kokiu atveju pso tures? Sunus 5 m (tfu tfu tfu) neturi,jau labai noreciau apie antra pradet galvot, bet MB tevas turi pso (pats MB neturi). Tai vis stabdau del to...
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2007 06 22, 14:23)
Nu tai nesuprantu, kokia ta tikimybe g.gif Ar mano vaikai bet kokiu atveju pso tures? Sunus 5 m (tfu tfu tfu) neturi,jau labai noreciau apie antra pradet galvot, bet MB tevas turi pso (pats MB neturi). Tai vis stabdau del to...

nu dėl to tai nestabdyčiau aš schmoll.gif Gi nesuplanuojamas dalykas ta pso yra schmoll.gif
Mano mama džiaugėsi,kad nesergu, o p*st ir dvyliktoj klasėj susirgau smile.gif Mano tėtis susirgo būdamas apie 30m. amžiaus smile.gif
Atsakyti
vat as ir bandziau pasakyti,kad nieko cia su ta pso nesuprasi.as pvz gavau pso is savo tevo,o jis gavo is savo tevo:hm
mano vyras neserga,ir niekas jo bent artimoj giminej neserga,tai reiskai mano vaikams paveldet tikimybe maza?nes kazkaip rimtai pastebiu kad pso perduoda vyrai?ne nu aisku kas daugiau jei ne jie toky s...gali perduot g.gif biggrin.gif
carvalho,del antro maziaus tai nebijok,as irgi jau pagalvoju,bet del pso tai tikrai neatsisakysiu schmoll.gif nes bus ji ar nebus,kas cia zino...
jei nevalgysi mesos tai manot pso sumazes?ar cia tik speliones?nu zodziu mes tik bandom ir tiek,kas istikro padeda ar kenkia,nieks nezino.
kad ir gydytojai.vienas pataria tept aliejuku,kitas draudzia.vienas pataria mityba reguliuot,kitas sako kad tas ytakos neturi.kas kaip sugalvoja taip ir bando.mes lyg bandomieji triusiai g.gif
Atsakyti
Buvo laikai, kai nevalgiau mėsos, pso bujojo, buvo, kai alhogolio nei lašo, pso visvien bujojo ir rukyt pradejau, daug vėliau, negu pso atsirado ir alyvogių aliejum tepiau ir dar visokiais, naturaliais... ir ne vienu budu kepenis valiau, ir zarnyna, bet viskas labai pso patiko, ji augo ir vešėjo verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Per meditacijas išsiaiskinau, kad pso paveldėjau iš mamos puses, senelio ketvirtos kartos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tik nėr ko pasiklausti, nes jo jau nieks nebepamena, o giminėj sirgo tik mamos, ketvirtos kartos pusesere, kai gydytojam pasakau, tai sako cia man jau ne gimine. biggrin.gif o siaip esu girdejus, kad pso visi nesiojasi, tik vieniem pasireiskia, kitiems ne. Tai cia tokie mano pamastymai g.gif
Atsakyti
QUOTE(carvalho @ 2007 06 22, 13:23)

Ji dažniausi pasireiškia (išlenda) paauglystėje.O nuo to niekas neapsaugotas,šia liga serga labai daug žmoniu,ir atsisalyti vaikelio tik todel gad jis gali sirgti yra dižiausias apsurdas(nesupyk). g.gif
Papildyta:
QUOTE(Daliux @ 2007 06 22, 15:25)
  biggrin.gif  o siaip esu girdejus, kad pso visi nesiojasi, tik vieniem pasireiskia, kitiems ne. Tai cia tokie mano pamastymai  g.gif

aš irgi esu tai girdėjusi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Paslaptingoji @ 2007 06 22, 15:08)
vat as ir bandziau pasakyti,kad nieko cia su ta pso nesuprasi.as pvz gavau pso is savo tevo,o jis gavo is savo tevo:hm
mano vyras neserga,ir niekas jo bent artimoj giminej neserga,tai reiskai mano vaikams paveldet tikimybe maza?nes kazkaip rimtai pastebiu kad pso perduoda vyrai?ne nu aisku kas daugiau jei ne jie toky s...gali perduot g.gif  biggrin.gif

O pas mane šeimoje niekas neturėjo nei iš tevo nei iš mamos aš buvau pirmas egzempliorius giminėj su tokia liga. verysad.gif Čia greičiausiai nieko nepadarysi ir nenuspėsi.
Skaičiau toki staipsnį kad šia liga Dievas baudžia tokius žmones kurie yra išpuikę,ir be galo mylintys save.Aš asmeniskai tikiu šitais dalykais,kad šiame gyvenime gaunam bausmę už blogį padaryta ankstesniame gyvenime.(ką gali žinoti gal tai ir tiesa.) unsure.gif g.gif
Atsakyti
Nu kaip diena taip naujiena biggrin.gif
idomu kas ta straipsny rase g.gif
Bent jau as tai apie Dieva esu geresnes nuomones.Kazkaip isivaizduoju kad jis skleidzia gery o ne ligas g.gif
nepyk,bet kaip galima tiketi tokiais paistalais,kad Dievas cia mus baudzia g.gif
kodel Dievas isvis turetu mane jauna ir linksma uz kazka baust g.gif biggrin.gif
Atsakyti