Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė-psoriazė (4 tema)

QUOTE(`delfine` @ 2007 06 20, 21:21)
vel uzejau pasiguosti  unsure.gif
siandien pamaciau kad pazastyse vel kalasi senieji zidiniai .... jau taip liudna pasidare  verysad.gif
nors imk ir verk.... bet kas is to, vis tiek nepades... unsure.gif

ir sedziu - galvoju - KO TU DABAR NORI IS MANEEESSSSSS!!!!!!
gavai fototerapija, gauni saules, baigiau mokslus, pakeiciau darba, einu ciuozineti kas man suteikia nerealiai geru teigiamu emociju, itraukiau i raciona mesa (buvau vegetare kokius 8 metus...)
ko dar?!!!!!!!!!!!!
KO TU DAR NORI?????????!!!!!!!!!!

kas vel tau negerai??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

frusty.gif

vakar po kazkur savaites ar net daugiau,vel, aptikau naujus zidinius pazastyse abiejuose.ir ant veido vel eme kaltis.taigi,as be zodziu.
delfine,einam alc.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2007 06 21, 00:09)
vakar po kazkur savaites ar net daugiau,vel, aptikau naujus zidinius pazastyse abiejuose.ir ant veido vel eme kaltis.taigi,as be zodziu.
delfine,einam alc.gif

Labas rytelis o va šito alc.gif tai daryti nereiketu nes nuo akoholio labai paumėja
Papildyta:
QUOTE(carvalho @ 2007 06 20, 13:16)
Sveika prisijungus  4u.gif O vaikiukai tavo neserga? Man mat labai neramu del saviskio, kasdien apziurineju unsure.gif Nes kaip pastebejau, daugeliu atveju serganciu tevu vaikai sveiki buna bigsmile.gif
Papildyta:
Ir aš patarčiau pirmiausia pas gydytoją nuet, jis tiksliausiai pasakys. Šiaip žvynelinė yra raudonos dėmelės, ant kurių užsideda žvynelių sluoksnis. Vieniems tos dėmelės mažos, kitiems didelės, būna pačiose įvairiausiose vietose.

Ne nėra,ši liga genetine,persiduoda iš vyro pusės( iš tėvo giminės)ir ja sergama kas antra karta.Seneliai,vaikai,proanukiai ......
Bet štai beda mano anyta irgi serga,o vyras ne tai gali būti taip kad ir vaikučiai galisusirgti.Pas vyra šeimoje išvis labai sunki forma jie serga kiekvienoj kartoi.Senelis ,motina ir vienas is broliu. doh.gif
Atsakyti
Delfine, Paslaptingoji, nenusiminkit! Juk pazastyse nesimato beveik, be to ta zvynelines forma, kuri atsiranda pazastyse ir sulenkimuose yra lengviausiai "isnaikinama". Patepliokit kuo nors ir, svarbiausia, nepanikuokit, nepasiduokit "zvynu isterijai" 4u.gif As irgi turiu pazastyse, bet tfu, net demesio nekreipiu bigsmile.gif
Atsakyti
Ne nėra,ši liga genetine,persiduoda iš vyro pusės( iš tėvo giminės)ir ja sergama kas antra karta.Seneliai,vaikai,proanukiai ......
Bet štai beda mano anyta irgi serga,o vyras ne tai gali būti taip kad ir vaikučiai galisusirgti.Pas vyra šeimoje išvis labai sunki forma jie serga kiekvienoj kartoi.Senelis ,motina ir vienas is broliu. doh.gif
[/quote]
mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif vyro tetis turi pso cray.gif cray.gif cray.gif tai musu vaikiukui turbut 100% pso garantuota unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2007 06 21, 01:09)
delfine,einam alc.gif

zinok butum vilniuj -eiciau su tavim alc.gif
mirksiukas.gif

nu man sake gydytoja kad manoji yra rauksliu mastau.gif bet ji tikrai nelengvai naikinama schmoll.gif mes net su gydytoja snekejom kad pas mane ji sunkiai pasiduoda unsure.gif
bet va vakaras pagalvojau - imsiu ir nekreipsiu demesio i ja bebe.gif tepliosiu tais kremais ir ignoruosiu visiskai liezuvis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `delfine`: 21 birželio 2007 - 09:32
QUOTE(`delfine` @ 2007 06 21, 10:31)
zinok butum vilniuj -eiciau su tavim alc.gif
mirksiukas.gif

nu man sake  gydytoja kad manoji yra rauksliu mastau.gif bet ji tikrai nelengvai naikinama schmoll.gif  mes net su gydytoja snekejom kad pas mane ji sunkiai pasiduoda  unsure.gif
bet va vakaras pagalvojau - imsiu ir nekreipsiu demesio i ja  bebe.gif tepliosiu tais kremais ir ignoruosiu visiskai liezuvis.gif

Sveikutes, ir as vakar aptikau du taskelius ant rankos doh.gif puliau tepti, gal praeis lens.gif laikykimes, nepasiduokim friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Daliux @ 2007 06 21, 11:22)
Sveikutes, ir as vakar aptikau du taskelius ant rankos  doh.gif  puliau tepti, gal praeis  lens.gif  laikykimes, nepasiduokim  friends.gif

laikomes friends.gif
ji viena - musu daug biggrin.gif
Atsakyti
Oho, kovingos nuotaikos smile.gif Taip ir reikia! Man nepadeda Skin Cap'as! Eilini karta sukisau pinigus, bet visiskai nieko nesijaucia po 3 dienu purskaliojimo. Ai bet nekreipiu demesio, kiekviena karta kai naujas vaistas nepadeda, vis maziau nusivili ir galvoji kad geriau jau vos ne paprastu kremu tepti, drekinti, juk rezultatas tai tas pats. Pas mane tai kol kas tik ant uzpakalio atsirado viena ir ant kojos, virs kelio, anksciau tose vietose niekad nesu turejus. O va pazastyse kaip praejo taip ir nebeturiu as ju, net nezinau kad cia paveike tas demes, bet galiu pasakyti kad jos buvo pacios baisiausios man, labiausiai erzino ir nieztejo.
Oi merginos, as irgi noreciau jau kazko alc.gif , pavargau tiek nuo nestumo, tiek nuo pso. Gerai kad pas mus bent nekarsta. Na nieko, uz menesio turesiu savo 2.gif ant ranku, galesiu gydytis, bandyti "Svaria oda" vartoti ir gal viskas pageres. O gal ir tas pats Skin Cap'as padetu jei as jo daugiau ir dazniau panaudociau? g.gif
Atsakyti
Sveikos sesutės,

tai va, buvau aš vakar konsultacijoje pas garsiąją homeopatę Aivą Vaivarienę, padarė man bioakupunktūrinę diagnozę.
Išgirdau daug gerų patarimų, buvo sudėllioti visi taškai mano mityboje ir šiaip...gyvenimo būde cool.gif Paskyrė homeopatinius vaistus.
Du mėnesius bandysiu laikytis jos nurodymų, gal pagerės unsure.gif PO dviejų mėnesių, vėl eisiu apžiūrai smile.gif

P.S. kaip ji teigia, tai mano žvynelinė progresuoja dėl to, kad normaliai nefunkcionuoja kepenys, todėl visas brudas išsimuša į odos paviršių.

Beje, gavau gerą patarimą - ant odos tepti tik tą, kuo gali pasitepti liežuvį tongue.gif
Sakė mesti į šoną visos "Jonson's" aliejukus ir panašiai... ax.gif

Jei jums įdomu, galėsiu daugiau papasakoti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(aganiux @ 2007 06 21, 22:30)
O gal ir tas pats Skin Cap'as padetu jei as jo daugiau ir dazniau panaudociau?  g.gif

Su Skin Cap geriau neeksperimentuok nono.gif: man jis visiškai nebepadeda, ar daug ar mažai jo naudoju. Jis dar labiau sausina odą, o kadangi jame gausu hormonų, tai jie plonina odą, patenka į kraują, į tavo imuninę sistemą ir padaro neatitaisomą žalą tavo organizmui verysad.gif
Galima jį vartoti tik nedideliais kiekiais, kai jau nebeįmanoma kentėti dėl niežėjimo... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auksinė žuvytė: 22 birželio 2007 - 07:05
Jo jo, papasakok, man labiausiai mityba idomi, ir kodel Jonsons aliejuko negalima?
Atsakyti
QUOTE(kamiliuke @ 2007 06 21, 08:29)

ne visada schmoll.gif Aš paveldėjau iš tėčio smile.gif O jis-neaišku iš kelintos kartos, nes nei seneliai,nei proseneliai nesirgo pso smile.gif

QUOTE(Auksinė žuvytė @ 2007 06 22, 08:10)
žvynelinė progresuoja dėl to, kad normaliai nefunkcionuoja kepenys, todėl visas brudas išsimuša į odos paviršių.

na šitą sakinį kartoja visi dermatologai apie visas odos ligas šiaip mirksiukas.gif Mano vyrui seborėjinis dermatitas, tai netgi ir pats jaučia - ko neapdirba kepenys(rūkyto maisto,alkoholio,kito brudo), iškart "pramuša" per odą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiux @ 2007 06 21, 21:30)
Oho, kovingos nuotaikos smile.gif Taip ir reikia! Man nepadeda Skin Cap'as! Eilini karta sukisau pinigus, bet visiskai nieko nesijaucia po 3 dienu purskaliojimo. Ai bet nekreipiu demesio, kiekviena karta kai naujas vaistas nepadeda, vis maziau nusivili ir galvoji kad geriau jau vos ne paprastu kremu tepti, drekinti, juk rezultatas tai tas pats. Pas mane tai kol kas tik ant uzpakalio atsirado viena ir ant kojos, virs kelio, anksciau tose vietose niekad nesu turejus. O va pazastyse kaip praejo taip ir nebeturiu as ju, net nezinau kad cia paveike tas demes, bet galiu pasakyti kad jos buvo pacios baisiausios man, labiausiai erzino ir nieztejo.
Oi merginos, as irgi noreciau jau kazko  alc.gif , pavargau tiek nuo nestumo, tiek nuo pso. Gerai kad pas mus bent nekarsta. Na nieko, uz menesio turesiu savo 2.gif ant ranku, galesiu gydytis, bandyti "Svaria oda" vartoti ir gal viskas pageres. O gal ir tas pats Skin Cap'as padetu jei as jo daugiau ir dazniau panaudociau?  g.gif

LABUKAS norėjau pasiteirauti kas čia per prieparatas Skn Cap'as.Čia kokia naujovė?
O man kai aš laukiausi nebuvo nei vieno.Ir dar man sake kad šia liga labai veikia kontraceptinės tabletės,aš pabandžiau ir žinokit rezultatas labai geras thumbup.gif tik va svorio tai priaugau,tai ir mečiau jas i šoną.
Papildyta:
QUOTE(Čili @ 2007 06 22, 09:40)
ne visada schmoll.gif Aš paveldėjau iš tėčio smile.gif O jis-neaišku iš kelintos kartos, nes nei seneliai,nei proseneliai nesirgo pso smile.gif
na šitą sakinį kartoja visi dermatologai apie visas odos ligas šiaip mirksiukas.gif Mano vyrui seborėjinis dermatitas, tai netgi ir pats jaučia - ko neapdirba kepenys(rūkyto maisto,alkoholio,kito brudo), iškart "pramuša" per odą smile.gif

Matai tais senais laikais,aš manau kad žmonės labai slėpe tokį dalyka mano tai nei seneliai nei proseneliai nei iš tevo nei iš mamos pusės neturėjo as vienintele musu giminėj su tokia liga ,ai dar sesei mano silpna forma atsiradus buvo bet kadangi ji jauna ir dar vaikučiu nenori ,o gyvena su draugu tai gere kontraceptikus ir jai nėra jau keletas metų g.gif
O del mitybos,tai žinokit panos jokio skirtumo kokia odos liga ji vienodai reguoja į maistą.Čia svarbiausias dalykas ALKOHOLIUI grieštai NE schmoll.gif .As dariau taip dvi dienas valgiau vien vaisius,dar dvi daržoves,tada įvedinejau pieną,po to mesą.Norejau pažiureti į kokią maisto grupę reguoja mano PSO.Ir išsiaiškinau kad negaliu valgyti kiaulienos ir vištirnos,tik jautiena,triušiena ir kalakutiena.Nieko riebaus,rukyto ir aštraus,jokio šokolado ir kavos. verysad.gif
Atsakyti