Įkraunama...
Įkraunama...

Žvynelinė-psoriazė (4 tema)

sveikos, likimo sesės user posted image

Jei apsilankėte pirmąkart, galite pasiskaitinėti senąją temą

Taip pat reikalingos informacijos apie šią ligą ir jos gydymo būdus rasite šiose nuorodose:

apie žvynelinę
dieta sergant psoriaze
šviesa gydo
fototerapija dar
gydymas žuvelėmis
dieta ir dar kai kas sergant psoriaze

jei kas prisiminsite kitų puslapių,papildykite 4u.gif
Ankstokai atidarau temą, bet tiesiog turėjau laiko parankioti naudingus puslapius smile.gif Kai aną temą uždarys,prašom čia 4u.gif
Atsakyti
Saunuole Čili, kad tema nauja atidarei notworthy.gif clap_1.gif clap_1.gif ir dar taip graziai prasideda thumbup.gif

Nenusimin corsa console.gif tikiu, kad ispresi ir ta problema, tik nenukabink nosies mirksiukas.gif
Atsakyti
aga...tema is tikruju labai graziai pradeta - taip undiniskai wub.gif
nu va is kur tas mano potraukis ir didele meile delfinams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 05 09, 18:14)
aga...tema is tikruju labai graziai pradeta - taip undiniskai  wub.gif
nu va is kur tas mano potraukis ir didele meile delfinams  doh.gif

blush2.gif dėkui, esu mėgėja viską pateikti estetiškai ir susistemintai biggrin.gif

Gaila, kad delfinai yra brangokas malonumas, bet norėčiau pasiplaukiot su jais wub.gif

Mąstau liepos mėnesį imti kokį paskutinės minutės pasiūlymą kur nors prie jūros, kokią šalį siūlytumėt, turėdamos minty mūsų žvynus ir jūrų vandenų poveikį jiems?
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 05 10, 11:21)
blush2.gif dėkui, esu mėgėja viską pateikti estetiškai ir susistemintai biggrin.gif

Gaila, kad delfinai yra brangokas malonumas, bet norėčiau pasiplaukiot su jais wub.gif
Mąstau liepos mėnesį imti kokį paskutinės minutės pasiūlymą kur nors prie jūros, kokią šalį siūlytumėt, turėdamos minty mūsų žvynus ir jūrų vandenų poveikį jiems?

Girdejau, kad i Tunisa vaziuoja ir patenkintos lieka, bet as kai buvau Tunise, pagerejimo nepastebejau, o siaip kelione buvo fantastiska thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 05 10, 11:21)

QUOTE(Daliux @ 2007 05 10, 11:36)
Girdejau, kad i Tunisa vaziuoja ir patenkintos lieka, bet as kai buvau Tunise, pagerejimo nepastebejau, o siaip kelione buvo fantastiska  thumbup.gif

drinks_cheers.gif

tunisas man padejo wub.gif ir kelione superine buvo wub.gif
bet va egiptas keistai kazkaip nepadejo schmoll.gif
bet kita vertus egipte...nu pasakiskai smagu buvo - nes tik ilipi iki keliu i jura - ikisi galva ir stebi zuvis visokias spalvotas, juros ezius....
nu zodziu -egiptas atgaiva sielai buvo 4u.gif
tai jauciu reikia savaite sielai atgaivinti -i egipta , o pakeliui namo - i Tunisa lotuliukas.gif
vis idomu buvo, kazin kaip turkijoj.... g.gif
gal kas netgi vaziavo i turkija ir gydesi turkijos zuvelemis? bigsmile.gif
Atsakyti
kažkada per ICQ buvau susiradusi internetinį draugelį turką, turintį viešbutį Turkijoj, tai jis man buvo suderinęs tą gydymą žuvelėmis, ir viešbučio nuolaidą būtų davęs, bet pabijojau važiuot blush2.gif Pats gydymas šiaip nemokamas, buvau gavus žemėlapį su tuo miesteliu kur yra baseinai specialūs, kuriuose reikia mirkti per dieną keletą valandų, tik susimokėti reikia už pragyvenimą ir kelionės bilietus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2007 05 10, 15:41)
kažkada per ICQ buvau susiradusi internetinį draugelį turką, turintį viešbutį Turkijoj, tai jis man buvo suderinęs tą gydymą žuvelėmis, ir viešbučio nuolaidą būtų davęs, bet pabijojau važiuot blush2.gif Pats gydymas šiaip nemokamas, buvau gavus žemėlapį su tuo miesteliu kur yra baseinai specialūs, kuriuose reikia mirkti per dieną keletą valandų, tik susimokėti reikia už pragyvenimą ir kelionės bilietus smile.gif

bet cia tik tau tokios ypatingos salygos buvo....
jauciu siaip tai brangus malonumas tos zuveles...
Atsakyti
Sveikos. Sorry, kad įsibranu į jūsų temą. Bet nesenai perskaičiau, kad psoriazė sukelia nagų nelygumus, t. y. nagai smulkiomduobutėm išvagoti būna. Ar jums taip nėra? g.gif
Nes mano nagai jau gerą 10 metų kaip subadyti smulkiom duobutėm. Iš esmės, jos nėra labai pastebimos, bet mane jau tikrai nervina, nes tike visokių papildų , vitaminų esu išbandžius ir nieks nepadeda verysad.gif
Kitokių odos problemų neturiu. Ar esat kuri nors su tuo susidūrusi?
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2007 05 10, 20:23)
Sveikos. Sorry, kad įsibranu į jūsų temą. Bet nesenai perskaičiau, kad psoriazė sukelia nagų nelygumus, t. y. nagai smulkiomduobutėm išvagoti būna. Ar jums taip nėra?  g.gif
Nes mano nagai jau gerą 10 metų kaip subadyti smulkiom duobutėm. Iš esmės, jos nėra labai pastebimos, bet mane jau tikrai nervina, nes tike visokių papildų , vitaminų esu išbandžius ir nieks nepadeda  verysad.gif

tfu tfu tfu...dar nepastebejau, bet nenustebciau jei atsirastu verysad.gif
tik kaip tik neseniai pagalvojau, kad pas mano teti tokie nagai, ir pagalvojau ar taip gali buti, kad tik nagus si liga zeidzia g.gif
vis del to pso atejo man is tecio puses giminaiciu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2007 05 10, 21:23)
Sveikos. Sorry, kad įsibranu į jūsų temą. Bet nesenai perskaičiau, kad psoriazė sukelia nagų nelygumus, t. y. nagai smulkiomduobutėm išvagoti būna. Ar jums taip nėra?  g.gif
Nes mano nagai jau gerą 10 metų kaip subadyti smulkiom duobutėm. Iš esmės, jos nėra labai pastebimos, bet mane jau tikrai nervina, nes tike visokių papildų , vitaminų esu išbandžius ir nieks nepadeda  verysad.gif

taip dažnai būna nagų problemos- berods 30 %. bet nemanau, kad jos būtų neturint odos problemų schmoll.gif dažniau būna tiems, kieno ir oda smarkiai išberta
Atsakyti
QUOTE(Supergirl @ 2007 05 10, 20:23)

Sveikute, gal geriau tu pasikonsultuok su gyditojais, o ne nustatinek sau mirksiukas.gif pso mazas malonumas, tikekimes, kad tau tik truksta kokiu vitaminu console.gif Mano nagai jau seniai pazeisti, o gyditi ju nera kaip cray.gif tai nevaikstau nelakuotais, vis maziau matosi, bjaurus dalykas tie nagai, o kaip noreciau nueiti pas manikiurininke nail.gif bet jug nepakisi jai tokiu nagu verysad.gif
Atsakyti