Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo žurnalai

QUOTE(ausrazs @ 2010 01 03, 16:41)
Selga, kiek iš ten esu parsisiuntusi žurnalų, visi buvo su schemomis ir aprašymais. Tiesa, kol kas nedaug siunčiausi.

Labai atsiprašau-parsisiuntus visos schemos yra blush2.gif Aš gi nebandžiau siųstis, o tik peržiūrėjau paspaudusi nuorodas doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Selga @ 2010 01 03, 20:01)
Labai atsiprašau-parsisiuntus visos schemos yra  blush2.gif Aš gi nebandžiau siųstis, o tik peržiūrėjau paspaudusi nuorodas  doh.gif  blush2.gif

Sveikos 4u.gif
Aš irgi iš tų kurios moka megzti. Radau čia žurnalų, bet nemoku jų parsisiųsti. Gal galit kuri pamokyti, kaip tą atlikti(nemokamai parsisiųsti). Ir kur reikia patalpinti atsiųstus žurnalus, kad galėčiau vartyt, padidinti, sumažinti. Ačiū.
Atsakyti
user posted imagenorėčiau tokios knygos, gal kuri žinot kaip parsisiųsti.

Lion Brand Yarn:
Just Socks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo konservatore: 03 sausio 2010 - 22:39
cia ji yra http://www.rezgam.wu.lt/page3.html
Atsakyti
QUOTE(sigridaU @ 2010 01 03, 22:40)

Bet jos neduoda parsisiųsti
Atsakyti
man kątik puikiausiai parsiuntė ir gana greitai.
Ačiū už nuorodą 4u.gif
Atsakyti
Na man siunciasi.Tik ji labai didele.
Atsakyti
Каприз моды № 12(26) 2009
user posted image
13Mb, Jpg
deposit
Atsakyti
Phildar 570
user posted image
14Mb, Jpg
deposit
Atsakyti
Gal zinot ar kur nors Lietuvoje imanoma nusipirkti Verena zurnalu (nesvarbu ar rusiski, ar vokiski, ar angliski)? g.gif Nu niekur nerandu verysad.gif O gal uzmatet is kur parsisiusti galima butu 2009, 2010 metu numerius?
Atsakyti
sakykit prasau , gal kas turite ir galit pasidalinti zurnaliuku "Kojines"..kai as ji atradau sau , jis jau buvo is prekybos isimtas blush2.gif ....kad ir kiek ieskojau..wink.gif buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kukli: 27 spalio 2010 - 15:17
Jeigu nori jį nusipirkti, tai yra kasiulai.lt .
Atsakyti