Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo žurnalai

QUOTE(liepa50 @ 2008 03 28, 16:42)
Gal jau kas turit nauju lietuvisku zurnaliuku?

bent prekyboj tai dar nieko naujo nėra,kaip tik šiandien atkreipiau dėmesį sad.gif
Atsakyti
Gal galit man pasakyti kaip iš pikaso išsisaugoti žurnalus, nes jeigu patikusį modelį saugau per wordą tai schemos gaunasi neryškios kai atsispausdinu, labai atsiprašau už kvailus klausimus, bet niekaip nemoku g.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2008 03 28, 18:24)
Gal galit man pasakyti kaip iš pikaso išsisaugoti žurnalus, nes jeigu patikusį modelį saugau per wordą tai schemos gaunasi neryškios kai atsispausdinu, labai atsiprašau už kvailus klausimus, bet niekaip nemoku g.gif

Ten yra mygtuka Atsisiusti zurnala. Jei nori tik puslapi issisaugot , tai pasididini ir issisaugai.Arba yra desinej pusej Atsisiusti- Skachat...
Atsakyti
Mergytes, gal kuri man galesite pagelbeti, nes ieskau vieno numeriuko lietuvsko Rankdarbių kraiteles...
Istorija tokia: turejau ji, mezgiau ne viena daikta is jo ir liko vienas pradetas mezginys, o zurnaliukas kazkur prapuole.
Gal kuri turite sio zurnaliuko kolekcija ir galetume man bent pasakyti, kokiu metu koks nr ar nuskenuoti reiklaingo megztinio mezgimo schema?
Jei nesunku - parasykit, kas turit.
Zurnaliuko apibudinimas - ant virselio buvo kokiu metu vaikiukas aprengtas siltu istisiniu kartu su kojinemis megztu kombezu rudu atspalviu ir megztuku - paltuku rudu dekoruotu zaliais ir melynais siulais. Tai galetu buti 2005 - 2006 metu numeriukas...
Dekinga is anksto
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2008 10 30, 15:37)
Mergytes, gal kuri man galesite pagelbeti, nes ieskau vieno numeriuko lietuvsko Rankdarbių kraiteles...
Istorija tokia: turejau ji, mezgiau ne viena daikta is jo ir liko vienas pradetas mezginys, o zurnaliukas kazkur prapuole.
Gal kuri turite sio zurnaliuko kolekcija ir galetume man bent pasakyti, kokiu metu koks nr ar nuskenuoti reiklaingo megztinio mezgimo schema?
Jei nesunku - parasykit, kas turit.
Zurnaliuko apibudinimas - ant virselio buvo kokiu metu vaikiukas aprengtas siltu istisiniu kartu su kojinemis megztu kombezu rudu atspalviu ir megztuku - paltuku rudu dekoruotu  zaliais ir melynais siulais. Tai galetu buti 2005 - 2006 metu numeriukas...
Dekinga is anksto

Man atrodo, kad Jūs ieškot šio žurnalo:

user posted image

Jei tas, tada parašykit ko reikia iš žurnalo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alduze @ 2008 10 30, 19:58)
Man atrodo, kad Jūs ieškot šio žurnalo:

user posted image

Jei tas, tada parašykit ko reikia iš žurnalo. 4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sito sito tikrai tikrai sito. Labai didelis aciukas uz jo foto - dabar matau, kad jis 2007-03 men. Ryt varau i redakcija, tai jei tik tures noriu isigyti clap.gif clap.gif clap.gif Aciu Dievui dabar zinosiu ko prasyti smile.gif Dar kart aciu 4u.gif
Jei nerasiu redakcijoje, prasysiu vieno megztuko aprasymo - jis ten vos zalsvas ar pilksvas su apvalintais krastai. Megztas virbalais, o apvedziotas nerta juostele is tokiu geliu ne geliu... Va sita turiu beveik baigta, tik rankovems truksta kokiu 10 cm ir geliu... Noriu pabaigti...
Ir labai noriu to virselinio vaikiuko rubu aprasymo ir schemu - mezgiau jau vienam, bet negi viska prisiminsi... Mama labai dziaugesi tuo istsu kombezu su kojinemis. Kadangi dabar pati nestuke.gif , tai ir saviskiam numegzsciau. Didysis jau apmegztas, tai galvoju, kad ir ateinanciam maziui rektu ko nors...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 30 spalio 2008 - 23:44
Na va jau turiu namuose man labai brangu zurnaliuka thumbup.gif Buvau siandiena redakcjoje, tai ji man tiesiog padovanojo wub.gif Aciukas uz viska 4u.gif
Atsakyti

user posted image

O gal kas turit elektronine sio zurnalo versija, idomu paziuret, nes virselio modeliukas labai jau simpatiskas bigsmile.gif
Atsakyti
siaip tai turiu visus 2007 zurnaliukus, deja, neturiu galimybes nuskanuoti.
Atsakyti
QUOTE(Ligvita @ 2008 11 02, 22:41)
siaip tai turiu visus 2007 zurnaliukus, deja, neturiu galimybes nuskanuoti.

As kai neprieinu prie skanerio, kartais fotograduoju. Visai nieko bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
bandziau, bet labai nekokybiskai gaunasi, nezinau, pati tokios kokybes aprasymo neskaityciau, tai ir kitiems nesiulau
Atsakyti
mergaitės, o man patinka senos mezgimo knygos. Ieškau Tamošaitienės mezgimas. Gal žinot kur surasti?

quote=Ligvita,2008 11 02, 23:49]
bandziau, bet labai nekokybiskai gaunasi, nezinau, pati tokios kokybes aprasymo neskaityciau, tai ir kitiems nesiulau
[/quote]
Atsakyti