Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgimo žurnalai

Mamytės, gal kas turite paskutinius Rankdarbių kraitelės ir Mezginių pasaulio numerius? 4u.gif Ieškau balto megztinio su rombais schemą iš Rankdarbių kraitelės ir baltos berėtės schemą iš Mezginių pasaulio 4u.gif
Atsakyti
as man rodos turiu, bet skanerio netiriu, negalesiu ideti nuotraukyciu g.gif
Atsakyti
O gal kuri žinot, kaip gauti "mezgimo menas" knygą, nes niekur ir niekaip nerandu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2008 02 15, 10:04)
O gal kuri žinot, kaip gauti "mezgimo menas" knygą, nes niekur ir niekaip nerandu ax.gif

As turiu sita knyga.
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2008 02 15, 10:04)

As irgi turiu. Pirkau pries kokius metus Vilniuje, knygyne Gedo prospekte, kur salia Mcdonalds (jei jis tebera ten, kazkaip neatkreipiau demesio eidama pro sali blush2.gif )
Atsakyti
Aš tos knygos "Mezgimo menas" ieškau jau kuris laikas, tačiau veltui. Jos niekur nebėra pirkti ir tiražas pasibaigęs. Skambinau į leidyklą, tai sakė, kad nebespausdins, nes jiems per brangu ir neatsiperka savikaina.

Tai noriu paklausti gal kas gyvenate Šeškinėj ar Pašilaičiuose ar kur nors netoliese ir galėtumėte paskolinti šitą knygą atsišvietimui? (Net buvau Mickevičiaus bibliotekoje, bet tos knygos ir ten neradau. Tikriausiia kažkas buvo paėmęs.) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2008 02 15, 09:04)

Reiktų mažesniuose miesteliuose pasižiūrėti..Dar prieš porą savaičių Panevežy "Babilone" mačiau, kad yra šitų knygų..Gal galima būtų, kad ir pasiskambinti ir pasiklausti knygynuose kituose miestuose..ir kaip nors susitarti.. g.gif

Ir taip pat jau yra išleista nauja Raštų knyga..gal kas norės įsigyti.. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal galit padeti? Niekaip nerandu supermamoje lietuvisku zurnalu mezgimui.
Atsakyti
QUOTE(bezdzioniuke @ 2008 03 11, 19:06)
Sveikos, gal galit padeti? Niekaip nerandu supermamoje lietuvisku zurnalu mezgimui.

perziurek visas temas 'mezgimo zurnalai' tikrai rasi
My Webpage
Atsakyti
Vokiskas zurnalas "Sabrina Special - Ponchos, Tücher, Taschen"

user posted image

Sabrina
Atsakyti
sveikos,
pasakykit man tundrai kam cia reikia tiek daug nuorodu det kiekvieno zurnalo psl. taigi atsidarai nuoroda ir pati issitrauki kas domina. ar as cia kazko nesuprantu? tik nesupykit, siaip klausimas pasistojo. ankstesnej temelej kazkaip paprasciau ir daug greiciau perziuret eidavo. dabar verti verti, kiek viecikes uzimta.
sekmes ir aisku aciu visoms uz naujienas (zurnaliukus)
Atsakyti
QUOTE(Akire3 @ 2008 03 28, 16:42)
sveikos,
pasakykit man tundrai kam cia reikia tiek daug nuorodu det kiekvieno zurnalo psl. taigi atsidarai nuoroda ir pati issitrauki kas domina. ar as cia kazko nesuprantu? tik nesupykit, siaip klausimas pasistojo. ankstesnej temelej kazkaip paprasciau ir daug greiciau perziuret eidavo. dabar verti verti, kiek viecikes uzimta.
sekmes ir aisku aciu visoms uz naujienas (zurnaliukus)

Cia tu turbut kalbi apie botukus. Jie reikalingi toms, kurioms paprasciau atsisust is botuku.

Gal jau kas turit nauju lietuvisku zurnaliuku?

Mani Da Fata 2008-4
user posted image
4shared

Золушка250
user posted image
http://www_4shared_c...rified=be64e3d4

Atsakyti