Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų apavas namuose

QUOTE(Linuke. @ 2008 05 21, 22:48)
tada kodėl negimsta su drabužėliais? gal ir jų nevilkim? doh.gif
natūralumas gerai, bet visur reikia dar ir proto mirksiukas.gif

aš skaičiau ir vienokią ir kitokią ortopedų nuomonę...berods paskutiniam Mažylio numeruke parašyta, kad nereikia batukų, jei nėra problemų, netgi nebūtina pirmų batų pirkt ortopedinių (nelabai sutinku)
maniškis dažniausiai tik su šipuotom kojinytėm laksto, bet dėl viso pikto nueisim pasitikrint pas ortopedą...nesu porfė, todėl bijau ką nors pražioplint

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif bet nepamirsk,akddaktarai,tai ne Dievai,klist air jie mirksiukas.gif
Atsakyti
Jokiu batuku vaikams nereikia-atgyvenes poziuris.Vaiko pedotei labai sveika buti be

pagrindo-tada vystosi pedutes raumenukai ir jokios ploksciapedystes negali

buti.Pasikonsultuokit su kitu ortopedu

Ar ortopediniai batukai treniruoja pedutes raumenis ? wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamyteSkorpione: 22 gegužės 2008 - 08:43
QUOTE(nePadori @ 2006 01 14, 15:57)
Man iskilo dilema: maniske kambaryje megsta begioti tik su kojinytem, o jokiu batuku nepripazista verysad.gif ! Na su slepetem siaip taip dar pripratinu, bet po mazdaug valandos kojos visos suprakaitavusios! verysad.gif  Ir vel blogai. Sako, kad jei laksto vien su kojinytem vystosi ploksciapadyste ir pan verysad.gif Gal kas susiduret su panasia problema?
user posted image

nuo tada kai pradėjo vaikščioti, Rusnytė namie laksto tik su kojinėm. net nepanašu, kad būtų plokščiapadė g.gif basam daug geriau. atšils, leisiu kaime ant žolės basakoję kaip ir pernai. thumbup.gif buvo, padukams masažas ant smėliuko ir žolytės. mes irgi visokių nuomonių prisiklausėm. Senam žurnale rašė, kad pilnapadžiam sveika basam vaikščioti po žolę, pirštukais žolytę rauti, akmenukus pirštukais bandyti paimti.
Atsakyti
maniske irgi nusimauna visus batukus ir tapkutes. LAksto su kojinytem 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sare @ 2008 05 22, 11:31)
maniske irgi nusimauna visus batukus ir tapkutes. LAksto su kojinytem  4u.gif

manau kad teisingai ir daro biggrin.gif
Atsakyti
Mano karalaitis irgi namie jokiu baų nepripažįsta. Ir svečiuose, radęs progą, nusimaudavo. Dabar jau rečiau ax.gif pernai per karščius laukan važiuojant irgi nemaudavau jokių batų. Tai, atsimenu, viena pardavėja mane auklėjo: nepripras vaikas prie batų, plėšys nuo nuo kojų paskui. Bet nieko panašaus. Lauke su batais vaikšto, namie basas.
Atsakyti
ach, tiesa, gal galit kas nors paaiskint kas yra ortopediniai batukai ?
mano paprasta nuomone, bet kurie ne popieriniai kinietiski bateliai, kurie turi kelties pagalvele, pasiuti is tinkamu medziagu, su uzkulniuku, yra tinkami vaikuciams. Ortopediniai - specialiai siunami bateliai tam tiktai problemai spresti.
Taip kad gal nemaisykime mirksiukas.gif
Atsakyti
maniskiai abu auga basi.... maziukas nepernesa nieko ant savo koju, nei kojiniu nei batu..... problema, nes kojos pastoviai saltos.....isigijom tokius batukus su mandru uzsegimu, kuriu nesugeba pats nusiimti, taip kad jei salciau namuose laikau su batukais, bet siaip tai daugiausia basas smile.gif
Atsakyti
Maniskis tai ivairiai - pas tevus, ten didelis namas, biski salciau, tai visada su basutem (gerom - specialiom), o namie bute, tai tik su kojinytem.
Atsakyti
QUOTE(Paslaptingoji @ 2006 01 15, 13:44)
mes irgi dazniausiai su kojinytem,nes tapkutes nusimauna,o ir kojytes kaip ir daugeliui suprakaituoja tapkutese.

drinks_cheers.gif mums tas pats,lakstom su kokynytem arba su pedkelnem leidziu truputi ir basai palakstyti,patinka jai labai smile.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Mes irgi namuciuose lakstem ir lakstom su kojinytemis arba pedkelnytemis. O ziema tiesiog siltesnes kojinytes apmaunu ir tiek.Manau,taip vaikui patogiausia. ax.gif
Atsakyti
Laksto basas,nepagausi lotuliukas.gif ,sipuotas kojines nupirkau,nepripazysta doh.gif ,batai tik i lauka,o patinkanciu tapkuciu niekur neradau..
Atsakyti