Įkraunama...
Įkraunama...

Pedikiūras

QUOTE(geisha @ 2007 11 07, 21:43)
zinau Kaune gera pedikiurininke,jei kam reiks kontaktu atsiusiu i az mirksiukas.gif

labai noreciau kontakciukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(geisha @ 2007 11 07, 22:43)
zinau Kaune gera pedikiurininke,jei kam reiks kontaktu atsiusiu i az mirksiukas.gif

Laukiu kontakciuku i az smile.gif Labai jau reikia nueiti pas pedikiurininke, o as kaune nieko nezinau.
Is anksto aciu smile.gif
Atsakyti
gal kuri zinot kur galima butu rasti nusipirkti kokybisku pedikiuro-manikiuro irankiu (dilde,zirklutes ir t.t.)rinkiniu ir kokia mazdaug kaina?ar labiua apsimoka pirkti ne rinkini o atskirai viska susipirkt?
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 01 06, 12:26)
gal kuri zinot kur galima butu rasti nusipirkti kokybisku pedikiuro-manikiuro irankiu (dilde,zirklutes ir t.t.)rinkiniu ir kokia mazdaug kaina?ar labiua apsimoka pirkti ne rinkini o atskirai viska susipirkt?

Kažkodėl manau,kad geriausia pirkti atskirai. Kaune bazėje "Krinonoj" visokių dalykėlių yra.
Atsakyti
QUOTE(pepė @ 2008 01 06, 11:26)

as siulyciau dar ''Gabijoj'' pasiziuret,jei tu Kauniete,Savanoriu pr.,kur anksciau buvo ''Holyvudas''.ten yra geru irankiu ir znypluciu,visko.
Papildyta:
QUOTE(Liora @ 2008 01 13, 20:14)
50 minuciu tylejo, o 10 paskutiniu parino su tais savo kremais. jau dvi dienos praejo po pedikiuro, o as dar nusiraminti negaliu sad.gif

uzjauciu Liora uz sugadinta molonuma 4u.gif bandyk kita karta kitur eit.
Atsakyti
Linkiu kiekvienai atrasti savo specelista. Pati dirbu si darba ir labai gerai zinau, visas tas neigiamas ir teigiamas emocijas patirtas grozio salone. Buvo keli incidentai su klientais, bet dziaugiuosi, kad turiu tiek daug istikimu klienčiu, kurios patenkintos mano darbu. Myliu savo darba, manau tai yra svarbu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jamuna @ 2008 01 18, 01:20)
Linkiu kiekvienai atrasti savo specelista. Pati dirbu si darba ir labai gerai zinau, visas tas neigiamas ir teigiamas emocijas patirtas grozio salone. Buvo keli incidentai su klientais, bet dziaugiuosi, kad turiu tiek daug istikimu klienčiu, kurios patenkintos mano darbu. Myliu savo darba, manau tai yra svarbu. 4u.gif

Tai yra labai labai svarbu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liora @ 2008 01 11, 22:41)
Buvau siandien salone Visunita Vilniuje (Reval Lietuva viesbutyje). Dariau pedikiura pas Laima. Tai klaikesnis aptarnavimas matyt tik sovietmeciais buvo. Pries menesi taip pat buvau sitame salone pas Rita, tai zinokit, skiriasi darbuotojos kaip diena ir naktis. Rita mandagi, svelni, rupestinga. Tikrai ismano savo darba.

as lankausi siame salone, bet tik pas Rita drinks_cheers.gif Geresnio pedikiuro, depiliacijos kol kas niekur nepadare bigsmile.gif
Tik del kainu ten idomiai, itariu, kad priklauso nuo kliento, nes as uz pedikiura mokejau max 75 lt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mst @ 2008 01 22, 15:37)
Tik del kainu ten idomiai, itariu, kad priklauso nuo kliento, nes as uz pedikiura mokejau max 75 lt blush2.gif

g.gif is tikro, idomiai cia... gal Jums kaip nuolatinei klientei taikoma spec.kaina? Bet dar viena svariantas, kad paslaugu kainos gerokai isaugo per pora pastaruju menesiu
Atsakyti
QUOTE(Liora @ 2008 02 10, 22:19)
g.gif is tikro, idomiai cia...  gal Jums kaip nuolatinei klientei taikoma spec.kaina? Bet dar viena svariantas, kad paslaugu kainos gerokai isaugo per pora pastaruju menesiu

O as pedikiura darausi pati smile.gif Buvau tik viena karta,kad pamatyciau kaip daro biggrin.gif
Atsakyti
va kaip tvarkingai atrodo thumbup.gif

http://bp2.blogger.c...-h/pedicure.jpg

http://www.signature...ds/pedicure.jpg
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2008 02 26, 10:54)

Super,
Bet pirmoj man truputi per ilgi naguciai jau.
Atsakyti