Įkraunama...
Įkraunama...

Pedikiūras

Sveikutės 4u.gif

visiškai nauja aš šitam forume.. bet labai labai ieškau kur galima smagiai pedikiūrą Vilniuje pasidaryti po darbo valandų... ir dar šią savaitę... blush2.gif

Gal padės kas?
Atsakyti
Aš irgi noriu gražių nulakuotų nagų tik va mano nagai įauga verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gitap @ 2007 08 22, 14:48)
Anamaze, jūs vilnietė gi bigsmile.gif . Gal ta jūsų pedikiūrininkė ir daugiau klienčių norėtų blush2.gif ? Pasiteiraukit - gal leis kontaktukus duoti...

atrasiau i az drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Anamaze @ 2007 08 23, 09:53)
atrasiau i az drinks_cheers.gif

gal ir as galeciau kontakciukus gauti??? blush2.gif
Atsakyti
Šiaip tai aš pedikiūrą pasidarau pati, ir nusilakuoju gana neprastai, ir atsimirkau, ir atsišveičiu, žodžiu man "biškį gėda" pakišti kojas svetimam žmogučiui, vis atrodo,kad nelabai kaip "kvepia", nors per vasarą plaunu šaltu vandeniu, kokius tris keturis kartus per dieną ax.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 08 23, 17:10)
Šiaip tai aš pedikiūrą pasidarau pati, ir nusilakuoju gana neprastai, ir atsimirkau, ir atsišveičiu, žodžiu man "biškį gėda" pakišti kojas svetimam žmogučiui, vis atrodo,kad nelabai kaip "kvepia", nors per vasarą plaunu šaltu vandeniu, kokius tris keturis kartus per dieną ax.gif  4u.gif  smile.gif

blink.gif blink.gif blink.gif Taigi, prieš "pakišant kojas svetimam žmogučiui" jas gerai pamirko kvapniaaaam wub.gif vandenuke mirksiukas.gif .
Atsakyti
aš jau seniai ruošiuos eit pedikiūrą pasidaryt, bet vis kažkaip baimė nugali..bijau,kad "kraujo nenuleistų", gėda kažkaip savo kojas svetimam pakišt.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aikstinga @ 2007 08 23, 19:36)
aš jau seniai ruošiuos eit pedikiūrą pasidaryt, bet vis kažkaip baimė nugali..bijau,kad "kraujo nenuleistų", gėda kažkaip savo kojas svetimam pakišt.. doh.gif

Neteko man susidurti su kraujo nuleidimu doh.gif . Nežinau, koks jausmas apima kitas, bet man ši procedūra - kaifas. Atsipalaiduoju, žurnaliuką paskaitau (tiesa, paskutinį kartą nepavyko, nes labai jau pliurpė kosmetikė doh.gif ), apie nieką negalvoju...Labai geras jausmas, kai kojas "čiupinėja" drinks_cheers.gif . Todėl jokios gėdos ir baimės (nebent nurėžtų kada doh.gif , tfu tfu tfu, gabalą kulno unsure.gif ) niekada nejausiu - neverta atsisakyti tooookio malonumo thumbup.gif dėl kompleksiukų ax.gif ...Man patinka šitaip pasilepinti blush2.gif . O pedikiūrininkė iškart paklausė: turbūt koks balius g.gif ? Sakau, ne schmoll.gif - noriu malonumo be progos 4u.gif . Sedėjau ir galvojau, kodėl toks klausimas? Ką, mūsų moteriškės sau leidžia tokias procedūras tik ypatingais atvejais? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gitap @ 2007 08 24, 09:39)
...Man patinka šitaip pasilepinti blush2.gif . O pedikiūrininkė iškart paklausė: turbūt koks balius g.gif ? Sakau, ne schmoll.gif  - noriu malonumo be progos 4u.gif . Sedėjau ir galvojau, kodėl toks klausimas? Ką, mūsų moteriškės sau leidžia tokias procedūras tik ypatingais atvejais? blink.gif

Na as anksciau irgi tik pati darydavausi... lyg ir normaliai budavo, bet sumasciau kad reiktu siaip nors karta gyvenime nueit pas "profus" ir palikti kojytes ju prieziurai.. visvien kitaip.
Atsakyti
as isada su savo kojytėm turėjau bėdų. tiesa sakant peedikiūro niekada nedariau. ga kas žino, kaip sumažinti kunlų ragėjimą. šveisk nešveitęs. ko tik nenaudojau. sad.gif((
Atsakyti
kur kaunietes dailina savo kojeles?
Atsakyti
QUOTE(cin mudra @ 2007 08 23, 15:18)
gal ir as galeciau kontakciukus gauti??? blush2.gif

parasiau i az
Atsakyti