a gal galit pasakyti kuom skirisi higieninis pedikiuras nuo kosmetinio .
visur taip kainos idomiai surasytos; pedikiuras, lakavimas, nuospaudu salinimas...idomu kiek galiausiai sumokesi?
p.s. man Nailbare irgi ziauriau nepatinka.
buvau tam elizos centre! visai nieko, kaip uz 10 lt
biski zurnalai pasene, tai neidomu skaityt! bet siaip tikrai neblogai!
nors buvo toks baisumas vienu momentu pagaves, kai ten krapsto krapsto tas kojas ir ateina ta ju mokytoja ir sako, kad kazka ne taip daro
siaip ir kede visai patogi, tik kartsta ziauriai ten buvo...
Papildyta:
ai bet eisiu tikriausiai ir kita syki, tik kad registruoja ten iki 5 valandu vakaro, tai biski negerai!

nors buvo toks baisumas vienu momentu pagaves, kai ten krapsto krapsto tas kojas ir ateina ta ju mokytoja ir sako, kad kazka ne taip daro

Papildyta:
ai bet eisiu tikriausiai ir kita syki, tik kad registruoja ten iki 5 valandu vakaro, tai biski negerai!
QUOTE(mulyte @ 2007 08 10, 10:45)
buvau tam elizos centre! visai nieko, kaip uz 10 lt
Papildyta:

Papildyta:
o as siandien buvau uzsirasiusi tai paskambinau pasitikslinti laika tai pasake kad pedikiuro nebus

QUOTE(Anamaze @ 2007 08 14, 13:15)
o as siandien buvau uzsirasiusi tai paskambinau pasitikslinti laika tai pasake kad pedikiuro nebus
nes vyksta egzamenas o dabar uzsirasymas tik po 2 savaiciu
o man taip norejosi pabandyti
tikriausiai lauksiu arba gal kas galite pasiulyti kur nueiti gal kas namuose daro? 

pas mane atvaziuoja i namus ir labai kruopsciau ir graziai padaro ir manikiura,ir pedikiura

QUOTE(Saran @ 2007 08 01, 16:06)
noriu paklausti tu, kurios daresi Elizos mokymo centre. kaina vilioja labai, dar labiau vilioja tai, kad kokybe gera. bet dar vienas niuansas - kaip ten su higiena? ar dezinfekuoja?svaru?
Saran,net nebijok,nes niekur taip higienos nepaiso kaip mokymosi centre.
Va salonuose tai ne visur paiso,taupo

QUOTE(saule** @ 2007 08 15, 21:34)
pas mane atvaziuoja i namus ir labai kruopsciau ir graziai padaro ir manikiura,ir pedikiura
o kokiam tu mieste?

vilniuje

QUOTE(citrina @ 2007 07 03, 14:34)
Tik neikite merginos i Nail barą
Konvejeris nerealus, o kainos klaikios, tikrai neverta. Dariausi ir pedikiūrą ir manikiūrą..didesnės tragedijos negali būti
Namie geriau pasidaryčiau ir šiaip nepatinka, kad nėra intymumo. Akropolį patalpoj dviem daro, o kur centre yra - tai išvis už stiklo..žmonės eina ir žiūri
Trumpai sakant - greitai, nekokybiškai ir brangiai 

NailBar ir man labai nepatiko

Sveikos,
o gal kas nors ką nors apie "Figaro" salonuose daromą pedikiūrą girdėjot? Kad plaukučius ten nuostabiai kerpa tai pati savo galva išbandžiau, pas koleges mačiau kad manikiūras irgi labai jau smagiai padarytas, o kaip su pedikiūru?
Jei kuri esate išbandžiusi ar kokį gandą girdėjusi - būčiau labai dėkinga jei pasidalinsit
o gal kas nors ką nors apie "Figaro" salonuose daromą pedikiūrą girdėjot? Kad plaukučius ten nuostabiai kerpa tai pati savo galva išbandžiau, pas koleges mačiau kad manikiūras irgi labai jau smagiai padarytas, o kaip su pedikiūru?
Jei kuri esate išbandžiusi ar kokį gandą girdėjusi - būčiau labai dėkinga jei pasidalinsit

Aš irgi niekaip neatrandu, kur puikiai darytų pedikiūrą
. Buvau apsistojusi ties Viršuliškių Kamvila, bet paskutinį kartą nusivyliau. Ir labai liūdna, bet teks negatyviai aprašyti saloną, kuriame visa mūsų šeima mėgsta lankytis. Papuoliau ant jaunutės technikės. Nežinau, kiek jų ten dirba. Bet teko išbandyti kokias tris per lankymosi laikotarpį. Gaila, negaliu vardais įvardinti. Taip sakant žmogutis be sveikatos man pasirodė
. Šykštėjo kojom procedūrų - pėdas labai trumpai tvarkė, nagučių nešlifavo
. O jau, kai nulakavo
. Nesupratau, ar bijojo, kad lakas prie odelių prisilies ir bus vargo jas valant ar čia dabar kokia mada kai kuriuos nagus vos ne nuo pusės nago lakuoti
. O ir pačios rankelės
nesutvarkytos. Lako būklės neminėsiu
...Iš to šoko net arbatos žmogui palikau. Kągi, daugiau pasimatyti neteks, tad lai turi, nors vargiai labiau stengsis
. Tiesa, dabar galiu įvertinti vyresnės manikiūrininkės darbą, kuris man iš pradžių nevertas 50Lt pasirodė
. Tikrai žmogus daug daugiau stengėsi, kruopščiau dirbo, prietaisų nepasivargino visokių įjungti, su odelėm pavargo - net kampučiuose!!!
. Moteriškė pusamžė tokia...Dabar, jei kada rašysiuos, tai klausiu vyresnė ar jaunesnė dirba
? O šiaip tai aš ir daugiau pamokėčiau, kad tik kruopščiai ir sąžiningai darbelį atliktų...Todėl eisiu kitą kartą į Elizos centrą
- ir tikrai ne dėl to, kad pigu, o todėl, kad žmonės nesugadinti dar ten
.
Papildyta:
Beje, parėjau namo ir niekaip negaliu suprasti - kas tam nagų lakui???
Visas toks grūdėtas. Galvoju, nejaugi smėlio dulkių tiek prilipo, kad nagai grublėti kaip asfaltas???
Pasirodo toks lakas
, oro burbuliukų ar ko tai pilnas. Suprantu, pati išsirinkau, betgi galima psiūlyti kitą, jei jau šis nebe kokybiškas
. O aš ten džiovinausi kojas - nagai per kilometrą nuo akių
- ką ten matysi...Nieko niekam nebesakiau
, tiesiog mintyse riebų minusą uždėjau salonui ir tiek...

Papildyta:
Beje, parėjau namo ir niekaip negaliu suprasti - kas tam nagų lakui???

Na, pasidalinsiu ir as savo ispudziais i kuri salona, tikrai pedikiuro darytis daugiau neisiu. O apsilankiau Grozio akademijoj. Pats salonas tikrai grazus ir jaukas, na ir trikrai ne is pigiausiu. Bet taip nemaloniai nustebinta dar nebuvau. Visu pirma uzejus i kabineta, paasikejo, kad jie neturi pedikiuro kedes, teko sestis ant kosmetologines, po ja pasate da viena kede, kur padejau savo kojas. Kiek esu dariusi pedikiura, visur budavo masazines voneles, cia savo kojas pamerkiau i bliuda
na jis skirtas pedikiurui, bet tiesiog paprastas plastmasinis dubuo. Mergina, daranti pedikiura (na pedikiurinine, ar panasiai neapsivercia liezuvis ja pavadinti) pripyle labai karsto vandens. Kai paklause ar ne per karsta, atsakiau, kad tikrai per karsta, o ji: tai jus po truputeli apsipratinkite. Kai po 5-10 min istraukiau savo kojytes is tos voneles, tai buvo raudonos, kaip vezio. O tada ji pradejo nestis ant stalelio savo irankius....Is spintos issitrauke popierini maisa, na toki, i kuri pirkiai dedami, susideliojo irankius, atsinese laka. O lako tebuvo, tikrai nepameluosiu, 5 spalvos, visos ruzavos, tik skirtingu atspalviu ir viena ruda. Pasake, kad tik tiek turi. Na, kadangi netrukus isvykstu atostogauti, buvau sumascius nagucius nusilakuoti, kokiomis nors linksmomis, ryskiomis spalvomis. Nepavyko... Zodziu pradejo ji man tvarkyti kojas, matosi, kad zmogus, arba tai daro pirma karta, arba turi tikrai labai mazai patirities, nes sunkiai jai tas procesas tesesi, o man buvo ziauriai nepatogu sedeti ant tos kosmetologines kedes, nes kojas turejau laikyti visada itemptas, kitaip jos slidinejo. Na, apie procesa, daugiau neisiplesiu. Bet, kas mane labiausiai nustebino, na tiksliau pasibaisejau, kad baigus pedikiura, visus irankius ji sudejo atgal i ta popierini maiseli ir i spinta. O kur dezinfekija?????? Net medines lazdeles, su kuria atstuminejo odeles neismete, padejo atgal prie visu priemoniu. Zodziu gyvenime, daugiau ten kojos nekelsiu, ir labai tikiuosi, kad neuznese, man kokios bacilos. O ir pedikiura, toki, koki man padare, namie buciau labai nesunkiai ir pati pasidarius. Zodziu 60 Lt ismeciau kaip i bala

QUOTE(TJei @ 2007 08 22, 09:19)
Na, pasidalinsiu ir as savo ispudziais i kuri salona, tikrai pedikiuro darytis daugiau neisiu. O apsilankiau Grozio akademijoj. Pats salonas tikrai grazus ir jaukas, na ir trikrai ne is pigiausiu. Bet taip nemaloniai nustebinta dar nebuvau. Visu pirma uzejus i kabineta, paasikejo, kad jie neturi pedikiuro kedes, teko sestis ant kosmetologines, po ja pasate da viena kede, kur padejau savo kojas. Kiek esu dariusi pedikiura, visur budavo masazines voneles, cia savo kojas pamerkiau i bliuda
na jis skirtas pedikiurui, bet tiesiog paprastas plastmasinis dubuo. Mergina, daranti pedikiura (na pedikiurinine, ar panasiai neapsivercia liezuvis ja pavadinti) pripyle labai karsto vandens. Kai paklause ar ne per karsta, atsakiau, kad tikrai per karsta, o ji: tai jus po truputeli apsipratinkite. Kai po 5-10 min istraukiau savo kojytes is tos voneles, tai buvo raudonos, kaip vezio. O tada ji pradejo nestis ant stalelio savo irankius....Is spintos issitrauke popierini maisa, na toki, i kuri pirkiai dedami, susideliojo irankius, atsinese laka. O lako tebuvo, tikrai nepameluosiu, 5 spalvos, visos ruzavos, tik skirtingu atspalviu ir viena ruda. Pasake, kad tik tiek turi. Na, kadangi netrukus isvykstu atostogauti, buvau sumascius nagucius nusilakuoti, kokiomis nors linksmomis, ryskiomis spalvomis. Nepavyko... Zodziu pradejo ji man tvarkyti kojas, matosi, kad zmogus, arba tai daro pirma karta, arba turi tikrai labai mazai patirities, nes sunkiai jai tas procesas tesesi, o man buvo ziauriai nepatogu sedeti ant tos kosmetologines kedes, nes kojas turejau laikyti visada itemptas, kitaip jos slidinejo. Na, apie procesa, daugiau neisiplesiu. Bet, kas mane labiausiai nustebino, na tiksliau pasibaisejau, kad baigus pedikiura, visus irankius ji sudejo atgal i ta popierini maiseli ir i spinta. O kur dezinfekija?????? Net medines lazdeles, su kuria atstuminejo odeles neismete, padejo atgal prie visu priemoniu. Zodziu gyvenime, daugiau ten kojos nekelsiu, ir labai tikiuosi, kad neuznese, man kokios bacilos. O ir pedikiura, toki, koki man padare, namie buciau labai nesunkiai ir pati pasidarius. Zodziu 60 Lt ismeciau kaip i bala

Na ir prisiskaiciau as cia

Vakar pasidariau pedikiura

QUOTE(Anamaze @ 2007 08 22, 13:05)
Na ir prisiskaiciau as cia
ejau pas pedikiurininke namo ne i salona ir neturiu su kuo paliginti bet man tikrai patiko kaip padare
sumokejau 50Lt. Ir moteriske buvo

Anamaze, jūs vilnietė gi