Įkraunama...
Įkraunama...

Pedikiūras

QUOTE(RAMSE @ 2006 07 17, 18:02)
Labukas! As anksciau pati tvarkiausi savo kojytes,bet kai isitaisiau nuospauda,teko kreiptis i profesionala tos srities biggrin.gif Dabar jau ta nuospauda praeitis,bet nutariau ir toliau ten pat darytis pedikiura,nes kai pati darausi neisgaunu tokio rezultato,nebent nusipirkciau elektrine freza......bet ji man per brangi schmoll.gif

Labas. Kur tą nuospaudą turėjai ir kaip ją šalino? Turiu ant pirštų nuospaudų ir nežinau, kaip atsikratyti. Išbandžiau pleistrus, nuospaudų šalinimo skystį, vistiek nepavyksta pašalint cry.gif cry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 19 liepos 2006 - 19:27
Sveikos merginos 4u.gif
Darau manikiūrą(10 Lt), prancūzišką manikiūrą (12 Lt), pedikiūrą (15-20 Lt).Atvykstu i namus,Kaune.
Jei susidomėjot-skambinkit,rašykit wink.gif 8 682 91859, 8 657 74869, 453806
Atsakyti
O kur ta mergina dingo, kur Vilniuj į namus atvažiuoja manikiūro ir pedikiūro daryti?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(godive @ 2006 07 20, 14:46)
O kur ta mergina dingo, kur Vilniuj į namus atvažiuoja manikiūro ir pedikiūro daryti?? g.gif

Acha... g.gif Oi kaip reikia jos.
Atsakyti
taip taip ir man reiketu smile.gif

ka Vilniuje nera nei vienos geros manikiurininkes kuri i namus galetu atvaziuoti?

visai geda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Katyte1977 @ 2006 05 31, 10:41)
jei kalbi apie salona Paul Mitchel Kaune, tai pritariu 100 procentu! pedikiuriste Giedre tikra profesionale, taip graziai padaro pedikiura, dirba labai kruopsciai. likau labai patenkinta ir sugrisiu ten dar karta thumbup.gif  tikria patariu ir svarbiausia kaina normali tik 40 litu

O ten su peiliukais skuta ar su aparatu daro? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurtizane_ @ 2006 07 20, 12:15)
Sveikos merginos 4u.gif
Darau manikiūrą(10 Lt), prancūzišką manikiūrą (12 Lt), pedikiūrą (15-20 Lt).Atvykstu i namus,Kaune.
Jei susidomėjot-skambinkit,rašykit wink.gif 8 682 91859, 8 657 74869, 453806

Sveika
Man čia kažkas neaišku...
Tai su kokiom priemonėm ,kokiais įrankiais dirbate(tą patį peiliuką naudojate keliems klijentams?) ir aplamai, kur viską dezinfekuojate, sterilizuojate?
Kuras kainuoja...
Tai ar jūs nevertinat savo darbo ar savikaina maža? schmoll.gif
Atsakyti
Labukas! Kazkaip tai jau itartinai pigu...kiek zinau priemones geros nemazai kainuoja,o dar sugaistas laikas? Na,nebent tik ka baiges kursus zmogus,iesko sau klienturos,todel ir kainos tokios.Bandomu triusiu jau buvau karta,aciu,pasekmes jauciau visas savaite...
Atsakyti
manikiuras/pedikiuras yra mano hobis.Tai darau jau 5 metus, taciau kursu jokiu kolkas nesu baigus(vis pritruksta laiko).Visas priemones dezinfekuoju namuose(yra tam specialus irenginys),taip pat pries darant kliento namuose nudezinfekuoju spiritu.To pacio peiliuko tikrai nenaudoju.Po nusveitimo irankaisi,darau sveitima("pylinga") Avon kompanijos priemonem.Nagu lakai yra paprasti(manau uz tokias kainas butu per daug noreti brangiu laku).
Kainos tokios, nes tai darau ne del pragyvenimo.Tiesiog malonumas. Turiu savo klientu rata, tarp ju ir kelias besilaukiancias mamytes.

Atsakyti
Nerekomenduoju darytis nei pedikiūro, nei manikiūro Kamviloj Laisvės pr. 37, bent jau pas Iloną unsure.gif Rankų, pavyzdžiui, net nemirkė blink.gif Gal čia koks naujas metodas, tik aš pelkinė tundra nežinau? Ir pedikiūrą aš pati sau pasidarau daug geriau. Iš trijų išmėgintų vietų labiausiai man patiko Visunitoj, prie Lietuvos viešbučio.
Atsakyti
Labukas! Na manikiuras be kursu tai dar suprantu,bet pedikiuras????Pade yra net 5 milijonai nervu! isivaizduokit,kad ten atsirado gilumine nuospauda,arba taip vadinama pelesine akis,kaip patiketi tokia problema zmogui,kuriam pedikiuras tik hobis?As tikrai nerizikuociau...Zmones tam ir mokinasi,kad ta dalyka gerai ismanytu,absurdas kazkoks,niekada nesiryzciau tokiai avantiurai schmoll.gif
Atsakyti
Tai visgi kur Vilniuj gerai daro pedikiura? g.gif
Atsakyti