,jau buvau pedikiura daryti, gaila , kad niekad nedariau jokiam salone , tai neturiu su kuo palyginti skuta su specialiu peiliuku,nagu dailes nedaro,nu ka kojos tvarkingiau atrodo, bet tikejausi kazko daugiau...kita karta pabandysiu i koki salona nueiti, kad galeciau palyginti
Siandien esiu pirma karta darytis pedikiura pas Giedre Ortopedijos pastate Kaune pagal jusu rekomendacijas Labai nekantriai laukiu musu pasimatymo , viskas bus idomu Rytoj parasysiu savo ispudzius
Siandien esiu pirma karta darytis pedikiura pas Giedre Ortopedijos pastate Kaune pagal jusu rekomendacijas Labai nekantriai laukiu musu pasimatymo , viskas bus idomu Rytoj parasysiu savo ispudzius
Tai jau as su graziais naguciais ir pedutem:) Pedikiuriste tikrai labai maloni, turejau nerealu relaksa:) Ir kita karta pas ja grisiu, aciu uz mamom patarimus
man tiesa sakant nepatiko, kai dare pedikiura salone... kazkaip jokio dzeugsmo blyn,. o dar kai su peiliuku eme padus skusti, taj maneu tuoj pasakysiu "Aciu" ir mynsiu is ten Geriausia pedikiura pasidarau namie...
Oi kaip mane isgasdinote Jei vis dar turite pakenciamas kojytes (t.y. laiks nuo laiko akmenuku patrinate na zodziu ne tos kojos kuriomis visa gyvenima basos po rasas pralakstet) bekit kaip velnias nuo kryziaus nuo visokiu padu skustuku!!!!! Nes daznai naudojant tokia agresyve priemone oda dar greiciau atauga, ir dar storesni padai darosi... Gera kosmetologe tokius dalykus naudoja tik kritiskais atvejais!!! o Siaip uztenka vadinamo "akmenelio" tik aisku jai daugiau darbo....
Sveikutės. Darugiškai patariu pataupyti savo pinigėliu ir Klaipėdoje į "superinį" saloną Vivą pedikiūro neiti darytis. Likau labai nusivylusi tiek aptarnavimu, tiek pačiu pedikiūru.