Įkraunama...
Įkraunama...

Pedikiūras

QUOTE(Katyte1977 @ 2006 05 31, 11:41)
jei kalbi apie salona Paul Mitchel Kaune, tai pritariu 100 procentu! pedikiuriste Giedre tikra profesionale, taip graziai padaro pedikiura, dirba labai kruopsciai. likau labai patenkinta ir sugrisiu ten dar karta thumbup.gif  tikria patariu ir svarbiausia kaina normali tik 40 litu

aciukas mergytes uz informacija mirksiukas.gif
eisiu kojyciu grazint... thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kauniete @ 2006 05 31, 17:19)
aciukas mergytes uz informacija  mirksiukas.gif
eisiu kojyciu grazint... thumbup.gif

tiesa, gal galetumet i AZ mestelt telefoniuka Savanoriuose esancio pedikiuro kabineto>? Ir gal kuria anikiuriste patartumet?.. aciuks 4u.gif
Atsakyti
galiausiai nustariau darytis pedikiura..ir nedelsiant, nes jau nebegaliu ziuret i savo ****** schmoll.gif
tik norejau paklausti kaip trumpai reikia kirptis pries tai nagucius ir is vis ar reikia kokio ypatingo pasiruosimo siai procedurai? doh.gif
aciuks 4u.gif
Atsakyti
Labukas!Kaip tik siandien pasidariau pedikiura.Geda net prisipazinti,dariau tai pirma karta savo gyvenyme smile.gif Likau suzaveta rezultatu,net nustebau,nejau tos grazios kojytes tikrai mano biggrin.gif o ir aptarnavimas labai patiko,meistre tikra profesonale.Dar net ir patarimu nepagailejo,del serpetojanciu kulnu thumbup.gif .Sumokejau tik 40litu!
Atsakyti
QUOTE(kauniete @ 2006 06 12, 01:34)
galiausiai nustariau darytis pedikiura..ir nedelsiant, nes jau nebegaliu ziuret i savo ******  schmoll.gif
tik norejau paklausti kaip trumpai reikia kirptis pries tai nagucius ir is vis ar reikia kokio ypatingo pasiruosimo siai procedurai? doh.gif
aciuks  4u.gif

nieko kirpti ir tvarkyti, ir ruostis is anksto nereikia, juk tu tam ir eini, kad TAU viska sutvarkytu mirksiukas.gif

QUOTE(RAMSE @ 2006 06 12, 21:27)
Labukas!Kaip tik siandien pasidariau pedikiura.Geda net prisipazinti,dariau tai pirma karta savo gyvenyme smile.gif Likau suzaveta rezultatu,net nustebau,nejau tos grazios kojytes tikrai mano biggrin.gif o ir aptarnavimas labai patiko,meistre tikra profesonale.Dar net ir patarimu nepagailejo,del serpetojanciu kulnu thumbup.gif .Sumokejau tik 40litu!

kur cia taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(r@siukas @ 2006 06 13, 17:09)
nieko kirpti ir tvarkyti, ir ruostis is anksto nereikia, juk tu tam ir eini, kad TAU viska sutvarkytu mirksiukas.gif
kur cia taip? g.gif

na suprantu, kad to ir einu, bet kazkaip baisiai nepatogu net neguciais neapkarpytais eiti... blush2.gif
niu gal kaip nors iveiksiu geda... nes manau kad jos ir naguciu forma kiek pakoreguoja, ar cia mano fantazija?
pasidalinkit patirtim...jau ryt zsirasiau... 4u.gif
Atsakyti
Labukas! Is savo skurdzios praktios galiu patarti ax.gif eidamos tvarkyti kojas nieko nedarykit,viska padarys meistre!Pas mane yra numustas kojos didysis nagas kuris niekad neatauga,tai uzdejo kazkokia formyte ir taip ji prailgino,kad niekas nepasakytu,jog jis kozkos buvo nesveikas tongue.gif
Atsakyti
HELP!!! Gal kas žinot, kur Klaipėdoj daro higieninį pedikiūrą (šalina nuospaudas) ir galit rekomenduot? Niekaip negaliu rasti informacijos sad.gif
Atsakyti
geda ir sakyti, kad ryt einu darytis pedikiura pirma karta gyvenime.niekad nejau,nes negrazus nyksciu naguciai... blush2.gif bet netycia radau kosmetologe, kuri viska daro nebrangiai. cia kaune, pedikiuras tik 25 lt. kaip ji sako moki ne uz grazia aplinka , o uz darba smile.gif
Atsakyti
Parasyk kaip sekesi,kokiom priemonem dirba.Itartinai pigu kazkodel.Visada maniau,kad kosmetologiu kitokia specializacija g.gif
Atsakyti
as eidavau kiekvienais metais darytis pedikiuro pries vasara,nors kojytes neproblematiskos pas mane.Siuos metus visus labai priziurejau savo letenytes sveiciau sveitikliais,drekinau kremukais,dariau voneles,netgi kaukes dejau.ir ka gi dziaugiuosi rezultatais thumbup.gif pedikiuro nebereikia thumbup.gif eisiu i salona tik koju naguciu susitvarkyt biggrin.gif ir kainuos pigiau nei visas pedikiuras lotuliukas.gif
Atsakyti
parasysiu kaip sekesi. ir man per pigu kazkaip g.gif
turbut ne taip isireiskiau, ne kosmetologe, o manikiuriste ar kaip? ji dar depiliacijas daro...
Atsakyti
Tai tada kosmetologe,jei depiliacija daro smile.gif
Atsakyti