Įkraunama...
Įkraunama...

Renault Laguna

QUOTE(ign@siux @ 2009 08 17, 17:58)
Nea, pas mane mechanine pav deze. Ir prietaisu skydelis elektroninis ridos ekranelis, ir kompo informacinis ekranas.
mirksiukas.gif Siandien vyras buvo tanagroi,bet jie butent lagunoms ir dar kai kurioms masinoms neturi skaneriu.Siaip kitur kainuoja nuo 40 iki 60 lt,greiciu dezes diagnostika. smile.gif
Atsakyti
Va cia ir yra tokiu masinu beda, kad gedima net isaiskinti nera lengva, nes... paprasciausiai neturi irangos nustatyti smile.gif
Atsakyti
Vyras buvo Tanagroi dare Mazda ,tikrai saunus ten darbotajai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
tai jau tikrai. smile.gif dar ir mazda turit? tai laguna kieno? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ign@siux @ 2009 08 18, 20:12)
tai jau tikrai. smile.gif  dar ir mazda turit? tai laguna kieno? ax.gif
mazda vyro 4u.gif Laguna mano mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ign@siux @ 2009 08 17, 19:59)
Va cia ir yra tokiu masinu beda, kad gedima net isaiskinti nera lengva, nes... paprasciausiai neturi irangos nustatyti smile.gif

pazystama situacija biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai daug masinu teko ismeginti savo kailiu, ir nei viena nesukele tiek problemu kiek 2001 m laguna. Nuosirdziai dziaugiames ja atsikrate, nors minusas parduodant ja tikrai nemazas gavosi pinigine prasme. Ko gero cia tikrai sekmes dalykas su tom lagunom, keista net girdeti kad kazkas jas labai dievina ir vezinasi be problemu. Nors ja turejom kazkur tik 1,5 metu, servise net nzn kiek kartu teko apsilankyti. Buvo ir oro srauto daviklis nuejes (pirkti gavom tik originalu uz 1200 lt), ir cilindrai 2 kartus remontuoti, ir ta pacia variklio vibracija stovint pasirodo sukele kazkokios tai nusprogusios variklio pagalves, ir laidus susvilusius keisti reikejo, oro slegio padangose davikliai pieno riebuma rode. Zodziu pasaka be galo...... verysad.gif
Atsakyti
Na taip, detaliu kainos tai pasaka....Ieskojau lauko temperaturos daviklio, tai NIEKUr neradau, isskyrus atstovybe renault, kurioje uz davikli originalu paprase 300 Lt. uz mazuti plastmasiuka su dviem laidukais... lotuliukas.gif
Atsakyti
Isvada butu tokia: jei neturit kur kisti pinigu, pirkite butent si automobili, Laguna II unsure.gif
Atsakyti
As pries to kad lagunai dalys yra brangus.sedejom ir lyginom daliu kainas su kitais auto,isvada tokia,jog lagunai dalys yra ne labai jau ir brangios. smile.gif

Cia yra tanagros daliu katalogas,galima palyginti kainas. mirksiukas.gif
Tanagra mirksiukas.gif
Atsakyti
va pagaliau pribrendo laikas dar vienam mano liaguskos gydymo seansui - 6dieni keisiu priekinius stabdziu diskus ir kaladeles g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ign@siux @ 2009 08 26, 20:20)
va pagaliau pribrendo laikas dar vienam mano liaguskos gydymo seansui - 6dieni keisiu priekinius stabdziu diskus ir kaladeles  g.gif  bigsmile.gif
Tik ne pamirsk kainas mirksiukas.gif bus idomu suzinoti kiek tai kainuoja mirksiukas.gif ir dar kur darysi? ax.gif
Atsakyti