Įkraunama...
Įkraunama...

Renault Laguna

rolleyes.gif Labai aš jos ilgiuosi,kad ir juodos spalvos buvo lotuliukas.gif (tekdavo dažnai plauti)
Variklis V6(2,9),odinis salonas,kompiuteris,elektra valdomos sėdynės ir nors ji buvo 95 metų,bet liuks mašiniukas thumbup.gif
Atsakyti
maniškė buvo sidabrinė 96 , man ji irgi labai labai buvo
dabar turim avensi 02 galo , bet man jis nea ne prie širdies schmoll.gif
nors vyras sako mašiniukas liuks smile.gif
Atsakyti
Labai patogi ir patraukli mašinytė. Tik va pasitaikydavo bėdų su elektronika. Staiga ne iš šio ne iš to užgesdavo. Servise sakė, kad su laidukais bėdos, bet nieko patys nerasdavo. Tai ir suprask...
Atsakyti
Kaip man vyras sakė, kad važiuot su laguna malonu. Bet genda elektronika, kas gadina nervus(neužsiveda ir pan.).
Atsakyti
QUOTE(krisste.by @ 2008 05 13, 10:08)
Na na paskaicius cia jusu postus aiskeja kad isigijau beda doh.gif  neskaitant keletos gerbeju kurios cia labai myli savo lagunas ax.gif  Na as irgi turesiu ja pamilt, maniske 97m del grozio ta  g.gif  man ji patiko nors ir balta  bet kai nupoliruoji kaip gulbe. Maniske irgi 1,8 dujos benzinas tikiuos nebus siurblys ir nereikes prie kiekvienos koloneles stovinet, dar nedaug su ja vaziavau  reikejo sarnyra pakeist  tepalus, salianblokus kazkokius ten blush2.gif  MB technine dalimi rupinasi tai as dar vepla biski tame reikale blush2.gif

O kaip tu ja poliruoji?Patark.Cia paciai galima ar rei i servis avaryt?
Atsakyti
Siaubakas, ne auto blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lemona` @ 2008 06 10, 16:37)
Siaubakas, ne auto  blink.gif

As pati vairuoju laguna 1995metu, tai nerealiai esu ja patenkinta. bigsmile.gif Labai komfortiska, minkstai vaziuoja, benzino ryja mazai. Tikrai nekeisciau i jokia kita masina schmoll.gif , net i naujesne laguna. O lagunu nemegsta taisyti del to, kad prie ko nors prisibraut reikia daug daliu isardyt. Beje dar vienas trukumas, lagunose labai dazna problema su pavaru deze. Na pas mane dar viskas gerai thumbup.gif . Nesenai sutaise man katalizatoriu, tai masiniux dabar traukia kaip reikiant ir benzino biskeli maziau ryja.
Atsakyti
QUOTE(relax @ 2008 06 10, 00:50)
O kaip tu ja poliruoji?Patark.Cia paciai galima ar rei i servis avaryt?

Na MB ja kieme poliravo neklausk su kuo nes nezinau blush2.gif jis ten kazka ant kempines pyle ir mozojo mozojo o poto labai graziai blizgejo.
Aisku gali ir i plovykla kokia varyt tikrai nupoliruos tik kainuos daugiau, o cia MB vakra sugaiso ir padare. Nors gal plovykloj profesonaliau padarytu.
Va siandien buvau Kemi ten dabar akcija nemokama pakabos patikra, tai sake viskas gerai ir liepe masinai netrukdyt vaziuot lotuliukas.gif pasijutau kalta kad nuvaziavau lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš turiu Laguna 01 m labai patenkinta ir tfu tfu tfu esu labai patenkinta ir jokia elektronika neknisa.\
važineju jau virš metų

Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2008 03 27, 09:26)
Po to pastebejau, kad firmine liga jog rodo, kad ratai nelygiai pripusti ( cia pas kelias is eiles maciau).

nezinau, gal kas jau rase- temos neseku....kadangi arteja ziemos sesonas - as su MB prasnekom apie ziemines padangas.....jis sako, kad svarbus yra tas ventilis....kai neoriginalios padangos jos neturi kazkokio ventilio...tai dauodamas signalas, kad nevienodas ar mazas slegis....MB sake, kad jei pirksim neoriginalias ziemines padangas, tai reiks Renault centre atjungti ta slegio info elektronika, kad nemirksetu kiekviena karta del nevienodo slegio....pirksim padangas is Renault- viskas bus OK...t.y. elektronika "nekvailios"....
nezinau ar as cia raiskiai savo mintis isdesciau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Mes turim 2002m. na kol kas nieko neteko taisyti tfu tfu tfu, vazinejam jau puse metu. Nors visi labai jas kritikuoja, neva elektronika bloga, varikliai negeri, kol kas tikrai nieko blaogo pasakyt negaleciau ir saugi labai thumbup.gif , jau geriau su 02 laguna vazineti, negu su 95 audi ar vw
Atsakyti
QUOTE(zuzula @ 2008 10 05, 20:48)
nezinau, gal kas jau rase- temos neseku....kadangi arteja ziemos sesonas - as su MB prasnekom apie ziemines padangas.....jis sako, kad svarbus yra tas ventilis....kai neoriginalios padangos jos neturi kazkokio ventilio...tai dauodamas signalas, kad nevienodas ar mazas slegis....MB sake, kad jei pirksim neoriginalias ziemines padangas, tai reiks Renault centre atjungti ta slegio info elektronika, kad nemirksetu kiekviena karta del nevienodo slegio....pirksim padangas is Renault- viskas bus OK...t.y. elektronika "nekvailios"....
nezinau ar as cia raiskiai savo mintis isdesciau  blush2.gif  4u.gif

Iš tiesų, ventilyje yra davilkis, kuris rodo padangu slėgį. Renault padangų negamina smile.gif, galite patys nusipirkti padangas, o renault centre jas sumontuoti. Nes nuvykus į garažėlį, mechanikiukas greičiausiai nežinos kaip ten kas ir nulauš ar sugadins ta ventilį 4u.gif
Atsakyti