Turiu Renaul Laguna jau 3 metai. Per visus šiuos metus neturėjau su ja jokių problemų. Vienintelis dalykas, kad reikėjo starterį pakeisti. Tad atmetus išlaidas tepalams ir pan. dalykams, aš į ją sudėjau tik ~400 Lt. Kaip mašinai, kuri yra 1994 m., tai nemanau kad yra daug.
O važiavimas su ja labai smagus. Pati mašina yra pakankamai patogi, nemaža ir tinka tiek smagiems pasivažinėjimams, tiek ir didesniems kroviniams pervežti (su ja ir stogo dangą parsivežiau namo, ir netgi trumpesnius vamzdžius) ir dar.. man patinka, kad ji yra graži nevertinu tik kaip vyrai - svarbu variklis ir t.t. man turi būti viskas gerai - tiek ir išorės, tiek iš vidaus čia jau turbūt moteriška prigimtis...
Na, bet kai keisiu savo mašiną, tai tik į naujesnę laguną
P.S. kiek girdėjau atsiliepimų apie automatines, tai nerealiai benzo ryja, iki 12 l/100 km. Su saviske (pas mane mechaninė, benzinas, 1.8 variklis) apsieinu su 8-8,5l/100 km.
pirmiausia vienareiksmiskai pritariu, kad kiekvienos naudotos masinos pirkimas ir bukle yra sekmes dalykas
bet apie savaja Laguna musu vien geri atsiliepimai didziausias privalumas - minkstumas
kai buvau nescia, ir nusprendem i ilgesne kelione su vyro audi vaziuoti, tai ojoj kaip gailejausi, kad ne su laguna, vos issedejau....
o ir del sudetingumo papriestarauciau - po kapotu viskas palyginti laisvai ir aiskiai isdeliota, tai ne pvz Pegeo 605...
ir nereikia cia Lagunu sudetingumo, daliu pakeitimo ir t.t lyginti su II golfu kaip cia kazkas rase, jau net juokinga pasidare
bet apie savaja Laguna musu vien geri atsiliepimai didziausias privalumas - minkstumas
kai buvau nescia, ir nusprendem i ilgesne kelione su vyro audi vaziuoti, tai ojoj kaip gailejausi, kad ne su laguna, vos issedejau....
o ir del sudetingumo papriestarauciau - po kapotu viskas palyginti laisvai ir aiskiai isdeliota, tai ne pvz Pegeo 605...
ir nereikia cia Lagunu sudetingumo, daliu pakeitimo ir t.t lyginti su II golfu kaip cia kazkas rase, jau net juokinga pasidare
QUOTE(*smile* @ 2008 03 29, 22:19)
Turiu Renaul Laguna jau 3 metai. Per visus šiuos metus neturėjau su ja jokių problemų. Vienintelis dalykas, kad reikėjo starterį pakeisti. Tad atmetus išlaidas tepalams ir pan. dalykams, aš į ją sudėjau tik ~400 Lt. Kaip mašinai, kuri yra 1994 m., tai nemanau kad yra daug.
O važiavimas su ja labai smagus. Pati mašina yra pakankamai patogi, nemaža ir tinka tiek smagiems pasivažinėjimams, tiek ir didesniems kroviniams pervežti (su ja ir stogo dangą parsivežiau namo, ir netgi trumpesnius vamzdžius) ir dar.. man patinka, kad ji yra graži nevertinu tik kaip vyrai - svarbu variklis ir t.t. man turi būti viskas gerai - tiek ir išorės, tiek iš vidaus čia jau turbūt moteriška prigimtis...
P.S. kiek girdėjau atsiliepimų apie automatines, tai nerealiai benzo ryja, iki 12 l/100 km. Su saviske (pas mane mechaninė, benzinas, 1.8 variklis) apsieinu su 8-8,5l/100 km.
Pritariu antrai pastraipai,o ypatingai apie grozi! Kad grazi tai grazi!
Vienas draugas turi 2001 metu, tai kai nusipirko labai jam birejo masiniukas - nemazai pinigu sukiso, o dabar normaliai jau kokie metai vaziuoja
Patarkite, ka man daryti, nuluzo mano lagunos duju ismetimo vamzdis, na, visa ta deze su galu, kuri yra lagunose. Siaip man gerai ir taip vaziuoti, nelabai kas jauciasi...Tai gal as galiu ir toliau taip vazineti? O ka ten ta bandura priduoda?
Na na paskaicius cia jusu postus aiskeja kad isigijau beda neskaitant keletos gerbeju kurios cia labai myli savo lagunas Na as irgi turesiu ja pamilt, maniske 97m del grozio ta man ji patiko nors ir balta bet kai nupoliruoji kaip gulbe. Maniske irgi 1,8 dujos benzinas tikiuos nebus siurblys ir nereikes prie kiekvienos koloneles stovinet, dar nedaug su ja vaziavau reikejo sarnyra pakeist tepalus, salianblokus kazkokius ten MB technine dalimi rupinasi tai as dar vepla biski tame reikale
QUOTE(krisste.by @ 2008 05 13, 09:08)
, dar nedaug su ja vaziavau reikejo sarnyra pakeist tepalus, salianblokus kazkokius ten MB technine dalimi rupinasi tai as dar vepla biski tame reikale
As ir nelabai nusimanau tech.dalyje, bet, sorry, kuriai masinai nereikia keisti tepalus?
as turiu klausima musu laguna sukant posuki pradejo gale barsketi...sakau, gal man paranoja, prigazdinot, kad byra baisiai, tai girdisi visoks barskejimas o jei rimtai
ne tai as nieko ir nesakau del tepalo keitimo ti siaip paminejau ka reikejao padaryt kad masina butu tinkama naudojimui kai nusipirkau saviske tai man irgi kazkas barskejo bet kazkur po kapotu , tai MB istrauke ten uzstrigusi rakta (atsukinejimui) matyt koks ispanas krapstesi uzstrigo ir paliko ten mes ja nevazineta Lt pirkom tiesiai parvaryta is sauletosios Ispanijos
Turiu ir as Laguna 1995m., del vaziavimo ir isvaizdos sutinku - tikrai grazi kaip tokiu metu ir vaziuot smagu Bet jau remonto kainos Ypac jei pasivelini pakeist viena detale ir pamatai, kad nuo to to "susivare" visa vaziuokle Aisku, cia jau mano kalte, bet faktas tas, kad pabarsket laikas nuo laiko Lagunos megsta
Buvom ir mes ta daikta gatvej palike O Tau tikrai jokio skirtumo nesijaucia su ar be? Nes musiske tai burzge kaip reikalas Ypac gazo duodant. Siaip siulyciau visgi pasikeisti, nes ir be priekinio stiklo vaziuot galima, o kas is to?
As irgi ne technike, bet manyciau guolius laikas pasikeisti Ypac jei barska sukant tik i viena kuria nors puse.
QUOTE(relax @ 2008 05 10, 18:02)
Patarkite, ka man daryti, nuluzo mano lagunos duju ismetimo vamzdis, na, visa ta deze su galu, kuri yra lagunose. Siaip man gerai ir taip vaziuoti, nelabai kas jauciasi...Tai gal as galiu ir toliau taip vazineti? O ka ten ta bandura priduoda?
Buvom ir mes ta daikta gatvej palike O Tau tikrai jokio skirtumo nesijaucia su ar be? Nes musiske tai burzge kaip reikalas Ypac gazo duodant. Siaip siulyciau visgi pasikeisti, nes ir be priekinio stiklo vaziuot galima, o kas is to?
QUOTE(zuzula @ 2008 05 13, 11:02)
As ir nelabai nusimanau tech.dalyje, bet, sorry, kuriai masinai nereikia keisti tepalus?
as turiu klausima musu laguna sukant posuki pradejo gale barsketi...sakau, gal man paranoja, prigazdinot, kad byra baisiai, tai girdisi visoks barskejimas o jei rimtai
As irgi ne technike, bet manyciau guolius laikas pasikeisti Ypac jei barska sukant tik i viena kuria nors puse.
QUOTE(relax @ 2008 05 10, 18:02)
Na skirtumas turėtų jaustis,....parpimo daugiau. O ta dėžė yra ne tik lagunose, o visose auto,...tad čia ir gedimas ne kažkoks specialus franzūziškas, o normalus reiškinys visoms mašinoms,...Neieškok spešal servisų, varyk bet kur kur tvarko duslintuvus. Ir nusiteik, kad privirint nulūžusią dėžę gali neužtekt...Jei ten visas išmetimas "ant ribos"
tai geriau vienakart sumokėt daugiau , pasidaryt viską ir užmiršt apie duslintuvą kokiems 5 metams.
Jei nebūtų per toli, žinau gerą tuo užsiimančią firmą prie Elektrėnų. Jie nemontuoja lenkiškų ir estiškų papigiaiskų bakelių, o viską štampuoja vietoj iš WALKER medžiagų.Kainos tikrai žymiai mažesnės nei analogiškų darbų Vilniuje.
http://www.auto.geriausias.com/
kažkada mitsubiši galantui reikėjo visą išmetimą keist...Ir vilniuj, ir kaune kiek apvažiuota, visur kainas PRADĖDAVO skaičiuot nuo 700 lt....nes kažkaip kataloguose tokio modelio(wagono) nebuvo, tai tipo reikėjo perdarinėt nuo kitokio...
Ten viską padarė per 2 valandas už 240 lt. ir be jokių katalogų.
Aš savo lagunai (2002m) priekaistu neturiu Išskyrus viena, kad ji per didelė kai reikia kur centre priparkuoti, bet šiaip tai jos dydis važiuojant yra viskas OK