Įkraunama...
Įkraunama...

Renault Laguna

QUOTE(zuzula @ 2008 02 27, 22:26)
Labai labai prasau patarkit  4u.gif
Nusiziurejom laguna privileg, 2003m 3 litru,automatas, labai mazai kilometru pravaziavus tik 53tukst. ar geriau butu scenic 2001 2 litru irgi automatas, truputi daugiau pravaziavus apie 99tukst. cia pasiskaiciau,kad lagunos byra...  unsure.gif  ka patartumet?  4u.gif

Visos masinos byra. Bet jei norit bedos pirkit prancuziska, nesvarbu ar Laguna ar Scenic'as.
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 02 28, 18:46)
Visos masinos byra. Bet jei norit bedos pirkit prancuziska, nesvarbu ar Laguna ar Scenic'as.

ojojoj koks kategoriskas,iskart "jei norit bedos" bash.gif visi automobiliai turi savo silpnu vietu,taip vadinamu ligu,ir nereik cia varyti ant pracuzisku vien del to kad tau jie nepatinka schmoll.gif ir aplamai masinos pirkimas,nesvarbu kokios,yra sekmes dalykas 4u.gif
Atsakyti
Norit automato - prancūzus geriau pamirškit...
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2008 02 29, 17:34)
ojojoj koks kategoriskas,iskart "jei norit bedos"  bash.gif  visi automobiliai turi savo silpnu vietu,taip vadinamu ligu,ir nereik cia varyti ant pracuzisku vien del to kad tau jie nepatinka  schmoll.gif ir aplamai masinos pirkimas,nesvarbu kokios,yra sekmes dalykas  4u.gif

Taip, sekmes dalykas - visiskai sutinku. Man asmensikai prancuziski nepatinka, del to, kad greitai nuverteja, brangios detales ir remontas, durna konstrukcija, ypac jei reikia paciam pasikeisti kokia detale... Turejau kazkada Renault 19, galiu pakomentuoti, kad byrejo tai cia nieko tokio, visos masinos byra... Oro filtra pasikeisti gana sudetinga, reikia specialiu raktu (zvaigzduciu), priejimas labai nepatogus, dyzelyje oro paemimas isvestas i priekini bamperi, t.y. jis yra apacioje, jei pervaziuosite per didesne bala, vietoij oro i degimo kamera paklius vanduo, bus "viso gero" varikliui - man asmeniskai taip atsitiko.
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 02 29, 16:53)
Taip, sekmes dalykas - visiskai sutinku. Man asmensikai prancuziski nepatinka, del to, kad greitai nuverteja, brangios detales ir remontas, durna konstrukcija, ypac jei reikia paciam pasikeisti kokia detale... Turejau kazkada Renault 19, galiu pakomentuoti, kad byrejo tai cia nieko tokio, visos masinos byra... Oro filtra pasikeisti gana sudetinga, reikia specialiu raktu (zvaigzduciu), priejimas labai nepatogus, dyzelyje oro paemimas isvestas i priekini bamperi, t.y. jis yra apacioje, jei pervaziuosite per didesne bala, vietoij oro i degimo kamera paklius vanduo, bus "viso gero" varikliui - man asmeniskai taip atsitiko.

gal bala su jura supainiojai lotuliukas.gif doh.gif
cia viskas is tos pacios temos apie pliusus ir minusus,reikalas tik tai kad siuo atveju skalpuojame Renault automobilius 4u.gif
kas apie durna konstrukcija,tai cia vel kiekvienam asmeniskai kazkas kliuva ir nepatinka,pvz audinej man labai nepatiko priejimas prie paprasciausiu zvakiu,nukistos ten kazkur durnai,nepatogu,bet gal cia tik man nepatinka 4u.gif taigi jei nori prie konors prikibt tai visada atrasi prie ko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tisan @ 2008 02 29, 18:05)
gal bala su jura supainiojai  lotuliukas.gif  doh.gif
cia viskas is tos pacios temos apie pliusus ir minusus,reikalas tik tai kad siuo atveju skalpuojame Renault automobilius  4u.gif
kas apie durna konstrukcija,tai cia vel kiekvienam asmeniskai kazkas kliuva ir nepatinka,pvz audinej man labai nepatiko priejimas prie paprasciausiu zvakiu,nukistos ten kazkur durnai,nepatogu,bet gal cia tik man nepatinka  4u.gif  taigi jei nori prie konors prikibt tai visada atrasi prie ko  4u.gif

tame reikalas ir yra, kad nesupainiojau smile.gif, pries tai turejau II golfa, patikek viskas zymiai paprasciau nei RENAULT ir pigiau smile.gif
del konstrukcijos ir remonto patogumo nenoriu cia ieskoti teisybes, tiesiog kai vaziuosi savo automobili remontuoti pasiklausk meistru kokia masina patogiausia remontuoti, speju Mersas bus pirmoje vietoje, o Renaul su Fiatu kazkur prie galo...

Ne bereikalo pardaves 2000 m. Renault Laguna duok Dieve, kad ipirktum 1995 m. Audi A4. Kazin kodel tokia gera masina, taip pigiai kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2008 02 29, 19:39)
tame reikalas ir yra, kad nesupainiojau smile.gif, pries tai turejau II golfa, patikek viskas zymiai paprasciau nei RENAULT ir pigiau smile.gif
del konstrukcijos ir remonto patogumo nenoriu cia ieskoti teisybes, tiesiog kai vaziuosi savo automobili remontuoti pasiklausk meistru kokia masina patogiausia remontuoti, speju Mersas bus pirmoje vietoje, o Renaul su Fiatu kazkur prie galo...

Ne bereikalo pardaves 2000 m. Renault Laguna duok Dieve, kad ipirktum 1995 m. Audi A4. Kazin kodel tokia gera masina, taip pigiai kainuoja?

mes irgi tik prieš mėnesiuką atsikratėm 2002 dyzelinės lagunos sokiai.gif atrodo,nu nesena mašina,bet problemų tai buvo doh.gif išpradžių su elektronika,o paskui su turbina.žodžiu sukišom pinigus į balą cry.gif
Atsakyti
Nu nezinau,kaip cia bus...jau perkam...perkam is renault salono...kazkas is to pacio salono pirko dabar vel ikeite. Visi servizai renault salone atlikti. Pries mums ja "priduodant" bus atliktas visas servizas ir pakeista kas reikia (suteikiama garantija) pravaryta tech.apziura....nebegazdinkit- jau velu biggrin.gif ar po puses metu ar metu juoksiuos g.gif butinai parasysiu kaip sekes...p.s mes ne lt ax.gif ziurejau skelbiu.lt renuskes, tai ka tik parvarytos ir lt nevazinetos zymiai brangesnes...musu bus labai priziureta (cia masinos labiau priziuretos nei vokietijoj)
Atsakyti
Super! drinks_cheers.gif Pirk tik laguna, busim dvi tokios jas mylincios! wub.gif
Atsakyti
Turėjo Reno Laguna 1996 metų
man ji super važiavo , kaip traktorius smile.gif , minkšta nemaža patogi

bet ir gedo taip pat, visas smulkmenas reikėjo keist kas metus ir tt
ir turėjo dar vieną didesnę problemą sad.gif , kažkoks pusašis vis nusisukdavo , kiek suprantu , tai čia jų silpnoji vieta , nes tą daikčiuką galima buvo rast nebent kokiam užkampyje, per Kauną visą paieškojus nieko panašaus nerasdavom, tai teko ją atsikratyt

vis dar liudžiu , visai tiko man ji wub.gif
kalbinu pirkt gerokai naujesnę , bet MB nepasirašo
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2008 03 16, 23:21)

bet ir gedo taip pat, visas smulkmenas reikėjo keist kas metus ir tt

Na,musiske naujesne ax.gif labai patinka rolleyes.gif labai lengava valdyti,atrodo, su vienu pirsciuku galeciau vaira sukioti biggrin.gif kad ges as nebijau- turim 1metu garantija thumbup.gif o dar po metu- priduosim atgal i salona ir pirksim nauja biggrin.gif
o kad vyrai baidosi tu renuskiu tikiu, nes atidarius kapota- nesimato jokiu laidu, jokiu tarpu, kur galetum ikisti ranka ir ka atsukti rolleyes.gif variklis atrodo kaip zaislinis- neapsitepalaves, svarus grazus...
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2007 09 13, 20:57)
Vyras važinėja su 2004m lagūna,dyzeliuku,mechanine p.d..Viskas būtų čiki,jei ne silpna važiuoklė,bet ji suremontuojama.Be to jau tvarkytas starteris,dabar jau ir variklio remontai prasideda  doh.gif Kai stovi "ant laisvo"mašina vibruoja,kas bjauriausia,kad meistrai neatkasa galų,kas yra  doh.gif aišku dar visokių smulkių gedimų randa.

mes darbe turime laguna, tai del to vibravimo ant laisvu jau igijo pravarde vibratorius.
Po to pastebejau, kad firmine liga jog rodo, kad ratai nelygiai pripusti ( cia pas kelias is eiles maciau).
Jeigu atmestume salono patoguma, tai tikrai s, o ne masina, nes labai daznai genda, o remontas brangus.
Atsakyti