Įkraunama...
Įkraunama...

Renault Laguna

QUOTE(ign@siux @ 2009 10 22, 16:16)
Pas mane tai pradejus vaziuoti tik ir kartoja ta pati jau 2.5 metu "ABS malfunktion.Check with your Renault dialer as soon as possible"  biggrin.gif  Ale as isjunges ta kalba ir man ramu smile.gif kazkur ABS davikliai yra nusoke ir netvarkau, nes kai suzinojau viso to kaina praejo noras, o kad neveikia ABS man netrukdo lotuliukas.gif
Taip, ji is Voketijos vat ir plepa vokiskai lotuliukas.gif
Manau del ABS reiketu susirupinti,nes tai labai veiksmingas dalykas,o nuo kazkokiu 200....m jis privalomas.Man ne viena karta buvo padejas,ipac ziema mirksiukas.gif

Spynele vyras sutaise,taigi sutaupen siek tiek.Vienu zodziu paprasciausiai susidevejo pats raktas,o tai pat ir spyneles sudetines dalys.Bet kai mano vyras dirba irankininku tai jam tai buvo visai ne sudetingai sutaisyti. thumbup.gif
Atsakyti
Na matai, reikalingas tas ABS, taciau bandziau as ieskoti siknoj smegenu, tai diagnostika nustatyti gedima sunku rasti kur padaryti, ir kas bebutu sugede: ar tai davuklis nusokes, ar ABS kompas tai kainuos gana nemazai, o jo nebuvimas man netrukdo, kai esi gerai vairuojantis ir be ABS galima labai puikiai issiversti, juolab kad jis naudojamas ne taip jau ir daznai.

O spyna juk sakau kad susidevejusi bus, tie suniukai nugramdyti matyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ign@siux @ 2009 10 22, 17:13)
O spyna juk sakau kad susidevejusi bus, tie suniukai nugramdyti matyt  smile.gif
Daugiausia rankas buvo susidevejas smile.gif
Atsakyti
Ne i tema ,bet parduoti reikia blush2.gif

Pardudam dalys nuo Renault laguna 96m hetcbekas.Pigiai.
Yra visos keturios duris pilkos sp. su stiklais ir mechanizmais tik be apmusalu,visiskai sveikos ir be rudziu.
Galiniai zibintai ir bagazines zibintai.
Priekines groteles.
Galiniai dujiniai amortizatoriai.
Kompas nuo autom.greiciu dezes.
Priekinio skidelio tablo.
Eletroninis laikrodis.
Klimato kontroles valdimo pultas.
Desines puses veidrodelis.
Isiurbimo kolektorius.
Ismetimo kolektorius.

Vilnius Tel: 860409149 Arba man i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
desines puses veidrodelis yra su el valdymo viduriais? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ign@siux @ 2009 10 25, 19:39)
desines puses veidrodelis yra su el valdymo viduriais?  smile.gif
Yra 4u.gif
TA praejom,viskas ciki-piki thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 10 24, 23:56)
Ne i tema ,bet parduoti reikia blush2.gif

Pardudam dalys nuo Renault laguna 96m hetcbekas.Pigiai.
Yra visos keturios duris pilkos sp. su stiklais ir mechanizmais tik be apmusalu,visiskai sveikos ir be rudziu.
Galiniai zibintai ir bagazines zibintai.
Priekines groteles.
Galiniai dujiniai amortizatoriai.
Kompas nuo autom.greiciu dezes.
Priekinio skidelio tablo.
Eletroninis laikrodis.
Klimato kontroles valdimo pultas.
Desines puses veidrodelis.
Isiurbimo kolektorius.
Ismetimo kolektorius.

Vilnius Tel: 860409149 Arba man i AZ mirksiukas.gif

Sunkiai cia parduosi =D nepatingek ir parasyk i skelbimus laguna clube ir renault clube - cia liaudes daug tad daug ir poreikiu ;]
Atsakyti
QUOTE(:)nusisypsok:) @ 2009 10 26, 15:41)
Sunkiai cia parduosi =D nepatingek ir parasyk i skelbimus laguna clube ir renault clube - cia liaudes daug tad daug ir poreikiu ;]
Aciu 4u.gif ikeliau kur parduoda ax.gif oi kaip tenai sunku doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 27 spalio 2009 - 14:18
Stai savaitgali keiciausi tepalus , filtrus ir savo rombiukui apaviau zieminius batukus smile.gif Netycia bekeiciant tepalus pastebejau kad suplysusi prieky stabilizatoriaus traukes guma ir pats stabilizatorius jau turi laisvumo, tad teko netiketai ir si pakeisti smile.gif tai va taip savaja laguna paruosiau ziemai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ign@siux @ 2009 10 27, 19:53)
Stai savaitgali keiciausi tepalus , filtrus ir savo rombiukui apaviau zieminius batukus smile.gif  Netycia bekeiciant tepalus pastebejau kad suplysusi prieky stabilizatoriaus traukes guma ir pats stabilizatorius jau turi laisvumo, tad teko netiketai ir  si pakeisti smile.gif  tai va taip savaja laguna paruosiau ziemai smile.gif  4u.gif
Tai tau ir sekasi su remontais biggrin.gif nori padaryti viena o iseina dar papildomai blink.gif
Mes pries TA sutvarkem ir ziemai savo lagunite,tarp kitko mes irgi keitem desines puses stab.trauke.

O tu keitei salono filtra? g.gif Ir ar tau dar reikia veidrodelio? ax.gif

Pas mus buvo ne viena masina,
Buv: VAZ 2101,VAZ 2105, FIAT Tipo,Ford skorpio,Volvo 460,Mazda 323,o dabar vat Renault Laguna.Galiu pasakyti jog Renault tarp ju yra geriausia ir dar automatine thumbup.gif Vaziuoja puikiai,minkstai,tyliai,na ir aisku komfortas visai kitoks.Jai dabar keistume tai tikriausiai tik i tokia pacia Laguna tik jaunesne mirksiukas.gif

Kur visos myletojai ax.gif Renault Lagunos wub.gif tu ir as, as ir tu lotuliukas.gif
VI-VA-VI 47 thumbup.gif
ign@siux 37 thumbup.gif
:)nusisypsok:) 8
Tadas_Blinda 7
Tisan 7
zuzula 6
relax 5
Oxen 4
opyte 3
krisste.by 3
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 27 spalio 2009 - 21:48
Na zinai, tokie cia man ir remontai, tiesiog su tais stabilizatoriais cia nieko rimto ir tikrai nera brangu. Laiko jie, ziurint kokiais keliais vazinejama. ir jei suliniu "nerenkama" tai viskas ciki, metus tikrai islaiko, va. Nea, man tik idomu buvo nes pas mane viduriuose veidrodelio toks sudas nuluzes buvo, taciau del jo neapsimoka keisti veidrodzio 4u.gif wa, tikrai kad musu sitas forumas panaseja i dialoga daugiau thumbup.gif Reikia kazkaip skatinti nariu skaiciu manau biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
ign@siux O tu keitei salono filtra? ax.gif ax.gif
Atsakyti