Įkraunama...
Įkraunama...

Renault Laguna

200 000 , pats sia ryda pasiekiau, netikejau ir as kol neradau viena grazia diena uz sedyniu serviso knygas uzkistas... akurat, lietuva ji pasieke turedama daugmaz 170 000, tai moteriske per pora metu kazi ar sugebejo daugiau iveikt :] Voketyjoi ji duzi, gavo i nosi todel ir lietuva ja pasijame... keist nekeisciau tikrai, nes zinau ka turiu ir jai kita i kiema statyt tai tik laguna ir naujesne :] Automobiliukas mane begalo zavi... buvau vokieciu gerbejas iki jos, o dabar juokiuos is tu paciu vokieciu... yra drauges 4 golfas, atrodo naujesne ir brangesne auto, bet daug mieliau jauciuos uz lagunos vairo... konfortas... vairavimo malonumas... o remontas nera toks ir brangus kaip liaudis kalba, paprasciausiai lygina jie su senienom uz panasia kaina :] Bulka man ne pavizdys, nes ten sena gelda ir beto kibiras, geriau tegul lygina remonto kainas su tais paciais metais :]
Beto... nori dar viena anekdota pasakau? Jai gyvenime dar galva nera kelta zemen :]
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 10 15, 03:49)
Mano vyras turi kantrybes net daugiau negu as,be to ir aksines rankas.Jai jis sako istatys reiske istatys,tai tik laiko klausymas ir aisku jai as pritarsiu.
Tavo laguna puikiai atrodo,ar kartais ne buvo poliruota.

As nepoliravau, tokia pajemiau :] neneigiu to, gal ir yra, bet faktas tas kad yra bent is ko gerai jai dar atrodyt :] Beto spalva palanki... vargo daug su ja priezuroi, bet kada svari atrodo ispudingai :] Pats po plovimo visada ja dengiu vasku, kad po pirmo lietaus neliktu pilka... neveltui ir kaimynai sako 'Telsiu blizgutis'...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo :)nusisypsok:): 16 spalio 2009 - 00:30
Na seip renault varikliai yra labai patikimi, net volvo kuri laika naudojo renault variklius. pas mane taip pat nera remontuotas variklis, isssyrus daviklius visokius 4u.gif
Atsakyti
Noriu paklausti? g.gif
Kai isjungiat uzdegima,ar isijungia vairo uzraktas ne istraukiant rakto? ax.gif g.gif
Del to mes ne praejom to doh.gif
Atsakyti
blink.gif
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 10 20, 20:10)
Noriu paklausti?  g.gif
Kai isjungiat uzdegima,ar isijungia vairo uzraktas ne istraukiant rakto? ax.gif  g.gif
Del to mes ne praejom to doh.gif

Na ir painiai cia parasei.Nu bent jau pas mane kai uzgesinu varikli, ir jei raktelio neistraukiu tai vairas neuzsirakins. jei rakteli trauki pasigirsta toks "trakst" ir "isijungia" spyna, kuri ir uzrakina vaira TIK istraukus rakteli. karta teko ardyti spynele ir aiskintis kaip ten kas veikia. o ko "jus nepraejot"? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ign@siux @ 2009 10 20, 20:43)
Na ir painiai cia parasei.Nu bent jau pas mane kai uzgesinu varikli, ir jei raktelio neistraukiu tai vairas neuzsirakins. jei rakteli trauki pasigirsta toks "trakst" ir "isijungia" spyna, kuri ir uzrakina vaira TIK istraukus rakteli. karta teko ardyti spynele ir aiskintis kaip ten kas veikia. o ko "jus nepraejot"?  blink.gif
Ir kaip gi ten viskas veikia,ar imanoma sutaisyti g.gif Kitaip reikes pirkti visa o jis turbut ne mazai kainuoja?! Ir del spynos ir ne praejom TA. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 20 spalio 2009 - 20:14
Rektelis kol neistrauktas negali vairas uzsirakinti.
Del remonto uzsuk cia http://www.lagunaclub.lt - ten daugiau zmones susidure su tuo ir neviena laguna isarde yra :] Padesim ir daliu pajeskot ;]
Atsakyti
Siaip toki prikola girdziu pirmakart...
O del keitimo, tai manau daugiausia galva sukt reiktu ne del spineles o del raktelio...
Tai jame yra imobilaizeris, o pakeitus spinele automatiskai ir raktelis pasikeis, tad nebeveiks imobilaizerio pultas ir auto nebeuzvesi... o kur dar dureles, bagazine... cia reikia jeskot kitos iseities manau arba ziouret ka ir kaip geriausia butu padaryt :]
Atsakyti
Na aisku paprasciausias dalykas tai yra pakeisti spynele, nes ant jos ten yra tokie "suniukai", kurie istraukus rakteli iskart atsoka ir taip pasukus vaira blokuoja ji. Gal jie nevaiksto, gal nuluze ar pan. Iskart galiu pasakyti jog ten ardyti yra lb lb bjauru ir priejimas kaip sakant nu ir naaaaa.... tongue.gif
Beabejo, nereikia pamirsti jog laguna yra gudri masina, bei spynele yra su cipuku, kuris neleis automobilio uzkurti kol nebus atblokuotas imobilaizeris. Jei paprasciau, ant spyneles, po visom plastmasem yra uzmautas toks juodas kaip ir storas ziedas is kurio iseina laidai su fiske. kai uzgesini masina ir istrauki rakteli, iskart yra blokuojamas variklis wa.
Na db Tavo atveju jei keisti spynele pacia, tai yra toks va atvejis kuris man db ateina i galva. Manau kad nekainuotu lb brangiai ir butut garantuota. Tai va, klausyk: Issiardzius ( tik BUTINAI ardant atrakink vaira, kitaip spyneles neiismsi) ir isemus spynele , ir jei pavyzdziui pakeitus ja is sroto (manau srote nesunkiai ja gausi, nes naujos kaina patikek jei Valeo, tai bus kosmine!!! g.gif ) naujaja idedi atgal i jos vieta, ir ta cipuka (ta juoda zieda) uzmauni, sumontuoji atgal, ir turesi nauja rakteli nuo naujosios spynos, kuris neuzprogramuotas Tavo masinos kompui ir paprasciausiai neuzkursi variklio nes neisjungsi imobilaizerio. Tuo atveju yra vilniuje tokia firma UAB "Dijosa" tel 2466666 Tilto g. 33A-2 (netoli nacionalinio operos ir baleto teatro lyg ten, kur gostauto ziedas, senamiesti zodziu smile.gif ), kuri tuo uzsiima ir manau gali perprogramuoti nauja rakta su senojo kodu. tai naujajai synai skirtas raktas gaus senojo rakto koda ir tu uzvesi varikli. Wa, na tokia mano nuomone. Seip pats to nedariau, bet va parasiau tel gali pasiskambinti ir pasitarsi ar imonoma pas juos taip. Tikiuosi kuo nors padejau, parasyk butinai kaip seksis. 4u.gif
Atsakyti
arba tesiog nupjauk uzrakta isardzius ir bus spakaini galva =D audelkai taip padares buvau :]
Atsakyti
Na taip, ten tas uzraktas yra tokie suniukai, galima nudrozti su bulgarke, taciau zinai, prancuzai nu kokie vokieciai, padaro kaip sudetingiau bigsmile.gif
Atsakyti
Aciu uz patarima 4u.gif
cia kai supratau Lagunos liga smile.gif Vyras spyna iseme,rytoi vez i darba taisyti. ax.gif

Gal kas turi vertima is vokieciu kalbos kur kompas pasakyneja kas yra blogai?Vel kazka plepa bet mes ne suprantam. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 21 spalio 2009 - 21:31
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 10 21, 23:27)
Aciu uz patarima  4u.gif
cia kai supratau Lagunos liga smile.gif Vyras spyna iseme,rytoi vez i darba taisyti. ax.gif

Gal kas turi vertima is vokieciu kalbos kur kompas pasakyneja kas yra blogai?Vel kazka plepa bet mes ne suprantam. blush2.gif

Oi laguna dar ir vokiskai kalba lotuliukas.gif Prasom, verskit, http://translation2.paralink.com/

Pas mane tai pradejus vaziuoti tik ir kartoja ta pati jau 2.5 metu "ABS malfunktion.Check with your Renault dialer as soon as possible" biggrin.gif Ale as isjunges ta kalba ir man ramu smile.gif kazkur ABS davikliai yra nusoke ir netvarkau, nes kai suzinojau viso to kaina praejo noras, o kad neveikia ABS man netrukdo lotuliukas.gif
Atsakyti