Įkraunama...
Įkraunama...

Renault Laguna

QUOTE(ign@siux @ 2009 10 07, 20:45)
Visa isore smile.gif
4u.gif
Ikelsiu zadetas nuotraukas mirksiukas.gif tovo dvynio lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
Vidus smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 12 spalio 2009 - 16:15
Mhm, tikrai kad klonas lotuliukas.gif Tik va pas Tave dega tepalo lygio matuokle, ir yra kitokiu lempuciu, bet pas mane taip pat elektroninis spidas, va klima pas Tave yra, seip visai tokia pati 4u.gif koks matoras primink pas Tave? Beje, spidometras ziuriu irgi jau 300 tukst perkope g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ign@siux: 12 spalio 2009 - 16:55
QUOTE(ign@siux @ 2009 10 12, 17:55)
Mhm, tikrai kad klonas lotuliukas.gif  Tik va pas Tave dega tepalo lygio matuokle, ir yra kitokiu lempuciu, bet pas mane taip pat elektroninis spidas, va klima pas Tave yra, seip visai tokia pati 4u.gif koks matoras primink pas Tave? Beje, spidometras ziuriu irgi jau 300 tukst perkope g.gif  biggrin.gif
Pas mus variklio turis 2.0l 84kw,benz/dujos,automatas.Siandien tik perkope 300000km.Klausyk o pas tave vairuotojo sedyne valdoma su elektra?Pas mus tai ne,bet vyras nori istatyti g.gif ,nes mes vairuojam dviese ir kas kart reikia viska sau sukineti,tai uzima ne mazai laiko ipac man.As 10min po vyro reguliuoju sedyne blush2.gif
Atsakyti
Na tai musu net varikliai tokie patys smile.gif Nea, pas mane sedyne valdoma ranka, nes vazineju tik vienas, va 4u.gif Seip negirdejau ar net yra tokioj masinoj automatiskai valdoma sedyne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ign@siux @ 2009 10 13, 16:00)
Na tai musu net varikliai tokie patys  smile.gif  Nea, pas mane sedyne valdoma ranka, nes vazineju tik vienas, va 4u.gif Seip negirdejau ar net yra tokioj masinoj automatiskai valdoma sedyne 4u.gif
4u.gif Vyras zino jog yra,tik labai retai pasitaiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Na man tiesiog nekiltu ranka investuoti i tokia masina tokius dalykus 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 10 12, 04:11)
Pas mus variklio turis 2.0l 84kw,benz/dujos,automatas.Siandien tik perkope 300000km.Klausyk o pas tave vairuotojo sedyne valdoma su elektra?Pas mus tai ne,bet vyras nori istatyti g.gif ,nes mes vairuojam dviese ir kas kart reikia viska sau sukineti,tai uzima ne mazai laiko ipac man.As 10min po vyro reguliuoju sedyne blush2.gif

Buna tokia komplektacija, bet tik retuose modeliuose.
Jai neklystu bene RXE modifikacijoi stovi pilnas el paketas.
Beto nezinau ka tavo vyras ten galvoja, bet arba jis su labai didelia kantrybe zmogus arba naivuolis, jog tikisi taip imt paprastai ir idet visa sedyniu elektros mechanizma :]
Neverta... lagunos sedyne labai lengvai reguliuojama, ne kaip vokieti kad is jegos reikia stumdyt :]
Papildyta:
Parodysiu ir savo, kad ne klonas priestai buvusiu =D
96m 5men, RT modifikacija.
1.8L Bendzinas, mechanine deze.
El.Langai, El vaidrodziai, Klimato kontrole.
Vysnia.
Jai kam idomu, tai kaiptik pardavinejama yra, nes parkeliauja naujesne laguna kuria norisi i savo kiema pastatyt ;]
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nu pas mane kaip tik ir yra RXE modifikacija, kur yra pilnas el. paketas, taciau sedyniu reguliuojamu elektra nera, ir klimos taip pat. ale ziuriu Tavo liaguncike tai blizga kaip suns pautai pries menuli smile.gif biggrin.gif Beje is kurio miesto esi? Ir kokia liagunike zadi jamti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ign@siux @ 2009 10 15, 01:35)
Nu pas mane kaip tik ir yra RXE modifikacija, kur yra pilnas el. paketas, taciau sedyniu reguliuojamu elektra nera, ir klimos taip pat. ale ziuriu Tavo liaguncike tai blizga kaip suns pautai pries menuli smile.gif  biggrin.gif  Beje is kurio miesto esi? Ir kokia liagunike zadi jamti? ax.gif

Jai pilnas el paketas vadinasi turi but... kelinti metai? jai iki 96 vadinasi ir nebus, 96 metais pradejo leist siktiek patobulinta modeli, kur skirtumo praktiskai nesuprasi :] tik po 98 metu galima atskirt ph2 modeli kur jau faros kitos stovi :]
Pvz maniskei jau 2 pagalves stovi, ko nebuvo iki tu metu.

Na kad masina blizga ta zinau... 1. Stovis jos geras yra anetinai, korozijos ne zymeles, nuredejus tik varganus 200 000 ir tai yrodau nes yra visos servisio knygos, bei Lietuvoje augus moteriske vazinejo su ja, nuo kurios ir pasijamiau ja :]
2. Begalo myliu si auto... labai gerai jame jauciuos tai ir priziuri kaip pridera :] O pats is Telsiu esu :]
O planuoju pirkt 99m laguna, ph2 modelio :] Yra vienas varijantas kuris begalo man patinka ir domina :] Taipogi grazute is svari priziureta auto :]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo :)nusisypsok:): 15 spalio 2009 - 15:43
QUOTE(:)nusisypsok:) @ 2009 10 15, 16:00)
Mano vyras turi kantrybes net daugiau negu as,be to ir aksines rankas.Jai jis sako istatys reiske istatys,tai tik laiko klausymas ir aisku jai as pritarsiu.
Tavo laguna puikiai atrodo,ar kartais ne buvo poliruota.

Atsakyti
QUOTE(:)nusisypsok:) @ 2009 10 15, 17:41)
Jai pilnas el paketas vadinasi turi but... kelinti metai? jai iki 96 vadinasi ir nebus, 96 metais pradejo leist siktiek patobulinta modeli, kur skirtumo praktiskai nesuprasi :] tik po 98 metu galima atskirt ph2 modeli kur jau faros kitos stovi :]
Pvz maniskei jau 2 pagalves stovi, ko nebuvo iki tu metu.

Na kad masina blizga ta zinau... 1. Stovis jos geras yra anetinai, korozijos ne zymeles, nuredejus tik varganus 200 000 ir tai yrodau nes yra visos servisio knygos, bei Lietuvoje augus moteriske vazinejo su ja, nuo kurios ir pasijamiau ja :]
2. Begalo myliu si auto... labai gerai jame jauciuos tai ir priziuri kaip pridera :] O pats is Telsiu esu :]
O planuoju pirkt 99m laguna, ph2 modelio :] Yra vienas varijantas kuris begalo man patinka ir domina :] Taipogi grazute is svari priziureta auto :]

Mano pilnas paketas , bet 94 m., taip pat stovis idealus, nuriedejusi 320000 km, bet eina kaip bite, tepalo nei laso nedegina, taip pat noreciau parduoti taciau renault nepirkciau smile.gif Na o del tu 200000 lotuliukas.gif
Tai sunkiai itiketina smile.gif tongue.gif Seip pats per daug nevazinedamas per metus 40000 nelabai sunkiai nuvaziuoju 4u.gif Davai keiciames mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ign@siux: 15 spalio 2009 - 19:30
Vyras paziurejo kad kompiuteris stovi po kede,tik truksta pacios kedes bigsmile.gif
Atsakyti